- Konu Sahibi sevgi_burak
-
pelincim karisim derken cörekotu,bal,tarcindan bahsediyorsan eger,evet onu bende denemistim.o siralarda dr.genel kontrol icin gitmistim,bana dr yumurtan cok büyümüs dedi,yani gercekten ise yariyor ve tadida güzel yanikızlar ben bu ay yaptım bu karışımdann..sonra adetin 17 günü kanamam oldu dr ye gittim..ovulasyon kanamasıymış..yumurtam kocaman olmuş catır catırda catlamışş...dr çalışın dedi..ya galiba bu karışım bende acayip işe yarıyo..adetin 5 günü başlamış 12 günü bırakmıştım..ama ben çörek otunu ezmedimm...bu ay bebişim olmazsa önümüzdeki ay yine yapcam..yumurta kocaman olup çatlarsa kanama oluyo bende..haber veririmm..yani iyice test edip onaylıcammCADIARZU arada bide bebiş olursa ohhhh nealaaaa
kızlar ben bu ay yaptım bu karışımdann..sonra adetin 17 günü kanamam oldu dr ye gittim..ovulasyon kanamasıymış..yumurtam kocaman olmuş catır catırda catlamışş...dr çalışın dedi..ya galiba bu karışım bende acayip işe yarıyo..adetin 5 günü başlamış 12 günü bırakmıştım..ama ben çörek otunu ezmedimm...bu ay bebişim olmazsa önümüzdeki ay yine yapcam..yumurta kocaman olup çatlarsa kanama oluyo bende..haber veririmm..yani iyice test edip onaylıcammCADIARZU arada bide bebiş olursa ohhhh nealaaaa
öncelıkle slm kızlar umarım söyleyeceklerım içinize su serper.pen pko hastasıyım ılac ıcmeden aylarca adet olamayan ben ve yıne yumurta takıbınde tek yumurtası olusmayan biriydim.dr um ılaclara yanıt vermıyor vücüdun tüp bebek yapalım demıstı.bende o ay bu mucıze karısı denedım bunun yanında hayıt tohumunuda içtim.ve önce allahın iznı ile o ay adet olmadım ve bır baktımkı hamıleyım.hıcbır zaman umutsuz olmayın ve ınanarak bu karısımı için.ınsallah tez zamanda sızlerde bu mutlulugu yasarsınız...
arkadaşlar slm nasılsınız benim sizlere bir sorum olacak bilginiz varsa ltfn yardımcı olun ben bu ay adetimin ilk gününden beri hayıt çayı içiyorum ve 2. günden beri de mucize karışımı yiyorum yarın klomen bitecek yani yarın 9. gün 23 mayısta da (12. gün yani) dr a gidecem iğneni de getir dedi dr yani iğneyi kendisi duruma göre yapacak sanırım yani kısacası iğneyi olduktan sonra hayıt çayına devam edeyim mi lütfen yardımcı olun
bir tatlı kaşığı hayıtı 1 bardak sıcak suda ağzı kapalı olarak 10-15 dk demleyip içiyorum
selam pelin.. haberler var mı sende?? forumu bastan asagı okudum ve merak ettim..
bu arada diger tum anne adaylarini da tebrik ederim arkadaslar hepiniz bizlere umit oluyorsunuz.. dualarinizi esirgemeyin ne olur.. sizi candan kucakliyorum (gozlerim doldu):Saruboceq::CüvCüv:
pelincim karisim derken cörekotu,bal,tarcindan bahsediyorsan eger,evet onu bende denemistim.o siralarda dr.genel kontrol icin gitmistim,bana dr yumurtan cok büyümüs dedi,yani gercekten ise yariyor ve tadida güzel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?