Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

zeraseba

MELEĞİMİ BEKİYORUM
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
5.634
12.933
248
İstanbul
MERHABA kader arkadaşlarım
kendimi tanıtayım öncelikle
22 yaşındayım tam 3 yıllık evliliyim 9 ay ay doğal yollarla korunduktan sonra bıraktık ve hala bebeğim yok
klomen ovitrelle 3 defa denedik tık yok
1 aşılma yaptık oda olmadı
hsg temiz
sipermiyogram yeterli
tanı sebepsiz innfertil

ve önümüzdeki haziran tüp bebebk planımız var
ama o zmana kadar yapılabilcek herşeyi yapmaya karar verdim

iki ay presed kullandım olmadı

bal tarçın çörek otuna inandım ben sonuçta ilaç değil sadece şifa ve hadisi var efendimizin çörek otu ölümden başka herşeye şifadır diye
ve diğer hadisi ise ameller niyetlere göredir
yani insan neyi niyet alırsa yaptığı iş o yola girer

cuma akşama doğru adet oldum dün akşm başladım küre biraz geç oldu ama anca alışverişe çıkabildim
1 çay kaşığı bal yarım çay k çörek otu yarm çay k tarçın karıştıryom sabah akşam yiyorum

tüm gelişmeleri yazıcam inş

bu yolda benimle yürücek arkadaşlarım varsa liste yapmak istiyorum inş

zeraseba kürün ilk ayı sonuç bekleniyor

kimse bişey yazmamış bari moral olsun die yazın
ilgisi varmı bilmiom ama cumadan beri sökülememiştim dün bal tarçın yediğimden beri sökülmeye başladım sanırım iyi bişey sancım var biraz ama

temizlik yapıorum sonrada pazara çıkcam yemek yapcam çok işim var
arada bal tarçınla ilgili yazılar okuyup duruyorum :18: ümit dünyası

gebelik forumu o kadar hızlı işlioki cevap yazamasam kendi kendime 2 günde sayfamı bulamam heralde
hadi arkadaşlar hiç kullanan yokmu bu kürü olumlu yada olumsuz bi yorum

adetim sökülünce göğüs ağrım geçti ama karnım çok ağrıo ve çok şiş
yarın dikiş kursum var inş sancım geçer

Merhaba canim ben bu kuru yaptigim ay hamis kaldim cok şükür simdik 2 aylik hamisim

Slm canim oncelikle ins hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin yazdiklarini okuyunca benimde istedigim gunler geldi aklima cok zor gunlerdi cok sukurki ben kavustum darisi tum isteyenlerin basina bal tarcini nende cok duydum ama uygulamadim ama bir tavsiyede rahatlikla bulunabilirim bende arkadasimda ve tanidiginda oyle hamile kaldi tabi oncelikle rabbim nasip etti zamani geldi benim rahimde hem yara vardi hemde bolca akinti dojtir iki cesit fitil verdi o ay oyle sokulduki akintim sonraki ay hamile kaldim akinti spermlerin ilerlemesine engel oluyo her ay ayaklarimi dikwr saatlerce yatrdim o ay hemen kalktim ve oldu cok sukur arkadasimda sirkeli suya oturdu buharina onunda o ay ici temizlenmis oda hamile kaldi o tanidigimda ilaclarla yani diyecegim ciddi ciddi engel olabiliyo istersen borde sirkeli suya otur canim gerci yasin daha cok genc ve 1 sene dolmadan bebek olmuyo denilmez sen asilamada yaotirmissin strest yapinca kafaya takinca olmuyo bu denenmis birsey canim:26:

slmlar cnm bende bu adetimde başladım 2. günüm gerçi 2 ay öncede başlamştım sonuç olumsuz ben hem doktor takibindeyim yumurta takibi yaptırıyorum yumurta tembelliği varmış kısmet olursa 2. çocuk için bütün bu çabalarım ben oğlumada tedaviyle hamile kaldım çok şükür bide ayrıca bi dış gebeliğim bide yazın düşükle sonuçlanan bi gebeliğim var yaşım 35 1 senedir korunmuyorum allah ne zaman nasip ederse olucak biliyorum ama artık bunalmaya başladım bu ayda olmazsa rahim filmi çekilicem ve tüplerde sorun yoksa eğer tedaviye ara vercem kafam daılsın biraz ALLAH bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Bende bu kuru uyguladigim ay hamile kalmistim.suan yedi aylik bebegim..rabbim isteyen herkeze nasil etsin..

Topigin hayirli olsun hayirli haberler gelsin insallah ben 2 ay once dusuk yaotm ilk gebeligimdi simdi bunyemi tekrardan hamislige hazirlama asamasindayim folikasit kullaniyirum , bal tarcin corek otunu yedigim ay hamile kalmistim tekrar baslamayi dusunuyorum cok yarari var eminim ama acikcasi kilo aldirdigi icin fazla kacirmamak istiyorum ben bukuru sabah ac karnina ve aksam olmak uzere birer kasik kullandim

evet canm haklısın sitres önemli ama ben kafamadan atamıyorum bebek fikrini babakalım inş bu kür faydalı olur

allah hepimizin yardımcısı olsun ama daha önce hamiş klamıssın ya o bile güven verio insana inş çok fazla beklemezsin

evet bende kilo almak istemiyorum ama bugüne kadar hormon ilaçlarından çok kilo aldım biraz verdim napalım ya
bizimde başka çaremiz yok inş faydalı olur gelir bebeişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…