kimsecikler yazmıo napalım bende köyün delisi gibi kendim söyler kendim oyanarım
sağ kasıkta belirgin bi ağrı var günde bikaç kez vuruyor sanırım çalışma var
bide bu kür bağırsaklarımı hızlandırdı sanki isahal değilim ama ben normalde kabızdım baya normale döndüm
birde bugün sanki yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi ama çok erkekn olabilirmi kür kullandığım için erkekn yumurtlamış alabilrimiyim ki
Tatlim yanliz degilsin ya ben takip ediyorum topigini sonunda bugun adet oldum yarindan itibaren kure basliyorum yeni yil yeni umutlar 2014 te Rabbimden butun evlat ozlemi duyan anne adaylarina bebeklerini nasip etmesini diliyorum ici sira bizi tatlim:)))
ınsalla arkadaşım senınde vesılen olur
evlet ısteyen herkeze sonsuz dualar edıyorum
Sagol canim insallah Guzellim sen bu kuru uygularken ne kadar miktarda yedin tatli kasigimi yemek kasigimi tercih ettin.Bir de bukur disinda takviye olarark neler kullandin folikasiti hangi marka kullandin. Ay kusura bakma biraz fazla soru sordum ama sen sorabilirsiniz deyince :))))
Rica ederim cnm ne kusuru
Ben nir yemek kasigi yedim dolu olarak sabah aksam ac karinina icindeki corekotlarini dis ile.iyice ezmek gerekiyor o zamab daha cok.faydasini goruyorsun
Folikasit olarak folbiol kullandim canim gunde bir kez olmak uzere
Gebe kaldiktan sonrada folikplus a devam ettim
Aklimda nr varsa sorabilirsin cnm
Tatlim yanliz degilsin ya ben takip ediyorum topigini sonunda bugun adet oldum yarindan itibaren kure basliyorum yeni yil yeni umutlar 2014 te Rabbimden butun evlat ozlemi duyan anne adaylarina bebeklerini nasip etmesini diliyorum ici sira bizi tatlim:)))
evet cnm ben vaktinden oldukça erken yumurtlamıştım
bu arada benımde bağırsaklarımı cok calıstırmıstı
nasıl rahat yıyebıldın mı ay ben gözümden yas geldıgını bılıyorum hele ağzımda çörekotları ezmekkkkk ıykk ama degdııı
folik asit içtim günde 2 tane içicem inş
progestanda 17 nci gün başlayıp 10 gün içiliomuş
günde 3 defa ama ben aşılama yaptığımda dr günde 2 defa vermişti
bende 17 tane var progestan günde 2 tane içersem 8 buçuk gün içmiş olucam bittikten 2 gün sonra falanda adet günüm
hadi bakalım hayrlısı bu ay iyi hazırlancam
bal tarçın çörek otu
progestan
folbiol
eşime fındık ceviz badem yediriom
bide keçi boynuzu kürü yapcam bugünden itibaren
bol havuç ve portokal tüketyoruz
Tatlim Allah tez zamanda bebeklerimize kavustursun insallah.Emeklermizin karsikigini aliriz insallah. Guzelim progestani asilama yapildiktan sonrami kullaniliyor dogal yolla hamileligi denerken de kullanilabiliyor mu
folik asit içtim günde 2 tane içicem inş
progestanda 17 nci gün başlayıp 10 gün içiliomuş
günde 3 defa ama ben aşılama yaptığımda dr günde 2 defa vermişti
bende 17 tane var progestan günde 2 tane içersem 8 buçuk gün içmiş olucam bittikten 2 gün sonra falanda adet günüm
hadi bakalım hayrlısı bu ay iyi hazırlancam
bal tarçın çörek otu
progestan
folbiol
eşime fındık ceviz badem yediriom
bide keçi boynuzu kürü yapcam bugünden itibaren
bol havuç ve portokal tüketyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?