Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

hazırlandım nişana gidiyorum
ordan anneme gitcem gece orda kalcam yarın akşama doğru dönücem
topiğimi öksüz bırakmayın

kimse uğramamış neyse biz yine ziyaret ve destekçi beklioruz
dün hastalığım soba erdi artık
evet perşembe günü kürümün son günü adetin 12 ci günü oluyo sonrda folik asite başlıcam
hafiften kasık sancılarım oluo inş yumoşlarım büyüyodur
ve 3 hafta sonra güzel haberi vericem

sağ kasıkta belirgin bi ağrı var günde bikaç kez vuruyor sanırım çalışma var
bide bu kür bağırsaklarımı hızlandırdı sanki isahal değilim ama ben normalde kabızdım baya normale döndüm
birde bugün sanki yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi ama çok erkekn olabilirmi kür kullandığım için erkekn yumurtlamış alabilrimiyim ki

bu sabahta yedim kürümü
karnımda çok değişik şeyler oluo sanki isahl gibi bi gurultu hareketlenme
sağ kasığım çok belirigin ağrıor

kimsecikler yazmıo napalım bende köyün delisi gibi kendim söyler kendim oyanarım

Tatlim yanliz degilsin ya ben takip ediyorum topigini sonunda bugun adet oldum yarindan itibaren kure basliyorum yeni yil yeni umutlar 2014 te Rabbimden butun evlat ozlemi duyan anne adaylarina bebeklerini nasip etmesini diliyorum ici sira bizi tatlim:)))

evet cnm ben vaktinden oldukça erken yumurtlamıştım
bu arada benımde bağırsaklarımı cok calıstırmıstı
nasıl rahat yıyebıldın mı ay ben gözümden yas geldıgını bılıyorum hele ağzımda çörekotları ezmekkkkk ıykk ama degdııı

ınsalla arkadaşım senınde vesılen olur
evlet ısteyen herkeze sonsuz dualar edıyorum

ınsalla arkadaşım senınde vesılen olur
evlet ısteyen herkeze sonsuz dualar edıyorum

Sagol canim insallah Guzellim sen bu kuru uygularken ne kadar miktarda yedin tatli kasigimi yemek kasigimi tercih ettin.Bir de bukur disinda takviye olarark neler kullandin folikasiti hangi marka kullandin. Ay kusura bakma biraz fazla soru sordum ama sen sorabilirsiniz deyince :))))

Rica ederim cnm ne kusuru
Ben nir yemek kasigi yedim dolu olarak sabah aksam ac karinina icindeki corekotlarini dis ile.iyice ezmek gerekiyor o zamab daha cok.faydasini goruyorsun
Folikasit olarak folbiol kullandim canim gunde bir kez olmak uzere
Gebe kaldiktan sonrada folikplus a devam ettim
Aklimda nr varsa sorabilirsin cnm

Tesekkur ederim tatlim bn 2 ay ince 7 haftalik dusuk yaptm ilk gebeligimdi kese disi kanama oldu bir neden bulamadi doktor artik 1 kac ay sonra yeniden deneyecegiz simdiden folikplus ve baltarcincorekotu kuruyle basladim rahim iyice iyilessin saglikli olsun diye bir sure hem kuru hem folikasiti kullaniyirum Allahim hayirli zamanda verir insallah

sağol canm inş ikimzinde bu ay meleği gelir

ben rahat yiyorum ama çörek otunu ezmiyorum bişey olurmuki:18:

bugün 11 inci gün yarın son bende hemen folikasite başlıyım bari evde olması lazım
bide progestan kullansam bi zararı olurmu

folik asit içtim günde 2 tane içicem inş
progestanda 17 nci gün başlayıp 10 gün içiliomuş
günde 3 defa ama ben aşılama yaptığımda dr günde 2 defa vermişti
bende 17 tane var progestan günde 2 tane içersem 8 buçuk gün içmiş olucam bittikten 2 gün sonra falanda adet günüm

hadi bakalım hayrlısı bu ay iyi hazırlancam
bal tarçın çörek otu
progestan
folbiol

eşime fındık ceviz badem yediriom
bide keçi boynuzu kürü yapcam bugünden itibaren

bol havuç ve portokal tüketyoruz

Tatlim Allah tez zamanda bebeklerimize kavustursun insallah.Emeklermizin karsikigini aliriz insallah. Guzelim progestani asilama yapildiktan sonrami kullaniliyor dogal yolla hamileligi denerken de kullanilabiliyor mu

Tatlim Allah tez zamanda bebeklerimize kavustursun insallah.Emeklermizin karsikigini aliriz insallah. Guzelim progestani asilama yapildiktan sonrami kullaniliyor dogal yolla hamileligi denerken de kullanilabiliyor mu

hamile kalırsan bebeğin tutunması için canm
aşılamada vermişti bana
ama yumurtlama takibi yapanlarda kullanıyor hamile kalmayı kolaylaştırmak için

adetin ilk gününden itibaren sayıyosun 17 inci gün başlayıp günde 2 yada üç kez 10 gün boyunca kullanıyosun

canım eşine bir bardak dolusu havuç suyu içir taze sıkılmış,bizde 2.bebeği düşünüyoruz keçi boynuzunu bende içiriyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…