Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

Merhaba, ben yeni üyeyim. Ama uzun zamandır aklıma takılan herşeye kadınlar kulübünden bakıyorum. Özellikle 1,5 yıldır çocuk sahibi olma çalışmalarımız devam ederken çok sık uğradım, okudum. Yaş 35. Umutlar tükendi. 3 ay önce dr sebepsiz interfelite , eşinle karar verin bir dahaki reglinin ikinci günü gelin tüp bebek tedavisine başlayalım dedi. Tabii 1,5 yıl boyunca yıprandığımız için ve tüp bebek süreci çalışma koşullarım açısından zor olacağından hemen tedaviye başlamak istemedik. Bu aya bıraktık ve tüp bebek tedavisine bu ay başlamaya karar verdik. SAT 22 Mart'tı, bu son dönemde biraz da burada okuduklarımı denedim; bal-çörek otu- tarçın üçlüsünü ve ayrıca kuru incir yedim. Derken 10 gündür karnımda inanılmaz bir ağrı oldu ve geçen hafta doktora gittim. Süprizzz, bebek var. Daha regli günüm gelmeden öğrenmiş oldum:) Bu kürlerin faydası olduğunu düşünüyorum, buradan faydalı bilgileri paylaşan herkese teşekkür ederim. Darısı çocuk isteyen herkesin başına inşallah. Ben de sağlıkla tamamına ererim inşallah.

Hayirli olsun Allah kucagina aldigin gunleride gostersin ins banada dua et abla 20 aydir istiyorumm hic bi sorun yok ama kafama cok takiyorum ins bigun bende doktorun bana hamilesin dedigini duyarim

Kızlar merhaba bütün sayfaları tek tek okudum. Topik sahibi ne yaptı merak ediyorum. Diğerlerini de. Ne gibi gelişmeler oldu söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…