Bal Tarçın Çörek otu

slvlovehmt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
566
325
103
Kızlar bugün adetimin ikinci günü. Yaklaşık 2buçuk senedir evliyim ve bi senedir çocuk istiyoruz. Eşimin tahlilleri temiz çıktı. Bende ise iltihap dışında bişi olmadığını söylüyor sevgili doktorum ısrarla. Ama şimdiye kadar bebiş hiç olmadı. Tabi iltihaptan ne yaptıysam kurtulabilmiş değilim. Bal Tarçın Çörek otu karışımını uygulayıp çok hamile kalan varmış. Bugün uygulamaya başladım. İnşallah bi etkisi olur. Varmı daha önce uygulayıp etkisini gören. Yada başlamayı düşünen gelin birlikte deneyelim

Ben yedim yumurta gelişti ama bebek olmadı inşallah sende olur canım. iltihap içinde bol bol su iç geçer inşallah.

Ben yedim yumurta gelişti ama bebek olmadı inşallah sende olur canım. iltihap içinde bol bol su iç geçer inşallah.
Bi kaç ay denemeyi düşünüyorum artık. İltihabın bol su içmeyle geçeceğini hiç sanmıyorum çünkü zaten çok su içiyorum

Bunu deneyim,bir de batıl inanç olabilir belki ama süt buharına oturmayı deneyeceğim bu ay. Öyle yapıp da hamile kalan çok varmış. Bizde 4aydır deniyoruz henüz olmadı bakalım ne zaman nasipse.

Bunu deneyim,bir de batıl inanç olabilir belki ama süt buharına oturmayı deneyeceğim bu ay. Öyle yapıp da hamile kalan çok varmış. Bizde 4aydır deniyoruz henüz olmadı bakalım ne zaman nasipse.
Süt buharını bende duydum ama sıcak daha çok iltihabın oluşmasına sebep olur diye denemeye cesaret edemedim açıkçası. Deneyip memnun kalırsan haberdar et canım Umarım hayırlı zamanda bebeğini alırsın kucağına

Yok canım ya rahim iltihabı
hadi ya bak ne dicem sıcak süt üstüne oturanlar var istersen araştır hatta konuyu bulursam linkini atayım sana. tencereye sütü koyuyorlar kaynatıyorlar ilk sıcaklığı geçince (ki yanmaman için çok önemli ilk sıcaklığının geçmesi) tuvalete gidip iç çamasırını çıkaracaksın ve sütün buharının üstüne çömelip oturacaksın... tencerenin ya da müsait bir kovan varsa onun içine döküp buharının üstünde çömel bir müddet bu şekilde iltihaptan kurtulup hamile kalanlar var canım... ama kendini koruman lazım üşütmeyeceksin kimi hemen ilişkiye girilmeli falanda yazmıştı hatta 3 gün üst üste yapıyorlardı sanırım bu işlemi

slvlovehmt ben kürü kullandim ikinci ay gebe kaldım ama kimyasal oldu arkadasim da kullandigi ikinci ayinda gebe oldugunu ogrendi ve saglikla bebeğini aldı kucağına :)

Ay kızlar ya çok teşekkür ederim süt buharını da denicem M Mavisareg pek bi heveslendim şimdi
Bu ay bi bu kürü deneyeyim olmadı ikinci ay süt buharıyla birlikte denicem artık.. Başka kür mür önerisi olan varmı herşeye açığım artık

Bir arkadaş ta sarımsak koyun demişti iltihap için ama eşim kızdı ona ne duysan yapıyorsun diye

Daha neler duyacağız Allah kucağımızı boş bırakmasın her isteyene nasip etsin inşallah.ben 3 aydır deniyorum bebiş bu ayda adet olucak gbi hissediyorum üşüyorum bacaklarım titriyor belim agrıyor karnmdada adet ağrısına benzer bir agrı geliyor ara ara diğer adet belirtilerimden tek farkı önceden çikolatasız gecmezdi şimdi hiç istemiyor canım ümitlenmiyorum bu yüzden hiç ayın 24 adet olmam gerekiyor bakalım sonuç ne olucak

merhaba kizlar ben sut buharini denedim bendede mantar enfeksiyonu var ama gecmedi maalesef hatta dun dr a gittim yine fitil verdi birazcık daha varmis.bal tarcin corek otunu deneyecektim ama regli duzenli olanlarn adetini gecintiryoms cunku tarcinin adet geviktirme gibu bi ozelligi var sogan kuruni bir gun icebildm kokukusu cok fena en iyisi yumurta takibi en garanti olani diy dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…