- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Bi kaç ay denemeyi düşünüyorum artık. İltihabın bol su içmeyle geçeceğini hiç sanmıyorum çünkü zaten çok su içiyorumBen yedim yumurta gelişti ama bebek olmadı inşallah sende olur canım. iltihap içinde bol bol su iç geçer inşallah.
Hmm bende pek olmadı da. soğan suyu içBi kaç ay denemeyi düşünüyorum artık. İltihabın bol su içmeyle geçeceğini hiç sanmıyorum çünkü zaten çok su içiyorum
Onu da içtim ama malesefHmm bende pek olmadı da. soğan suyu iç
Bunu deneyim,bir de batıl inanç olabilir belki ama süt buharına oturmayı deneyeceğim bu ay. Öyle yapıp da hamile kalan çok varmış. Bizde 4aydır deniyoruz henüz olmadı bakalım ne zaman nasipse.Kızlar bugün adetimin ikinci günü. Yaklaşık 2buçuk senedir evliyim ve bi senedir çocuk istiyoruz. Eşimin tahlilleri temiz çıktı. Bende ise iltihap dışında bişi olmadığını söylüyor sevgili doktorum ısrarla. Ama şimdiye kadar bebiş hiç olmadı. Tabi iltihaptan ne yaptıysam kurtulabilmiş değilim. Bal Tarçın Çörek otu karışımını uygulayıp çok hamile kalan varmış. Bugün uygulamaya başladım. İnşallah bi etkisi olur. Varmı daha önce uygulayıp etkisini gören. Yada başlamayı düşünen gelin birlikte deneyelim
Yok canım ya rahim iltihabıidraryolu enfeksiyonundan kaynaklı mı iltihabın?
Süt buharını bende duydum ama sıcak daha çok iltihabın oluşmasına sebep olur diye denemeye cesaret edemedim açıkçası. Deneyip memnun kalırsan haberdar et canımBunu deneyim,bir de batıl inanç olabilir belki ama süt buharına oturmayı deneyeceğim bu ay. Öyle yapıp da hamile kalan çok varmış. Bizde 4aydır deniyoruz henüz olmadı bakalım ne zaman nasipse.
hadi yaYok canım ya rahim iltihabı
Bu bi mesaj olabilir yapalım kızlaray ben yazana kadar başkası yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?