- 15 Aralık 2016
- 573
- 831
- 23
- 32
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Hadi bakalım hayırlısı :)Selam arkadaslar nasilsiniz. Ovulasyontesti smiley gösteriyor östrojen yükseliyor diye. Insallah yakinda lh hormonunuda görür bana haber verir. Gerci ben maclara basladim
Amin canim. Hepimiz icin insallah. Bende ümit cok az ama Allahin isi. O isterse olurHadi bakalım hayırlısı :)
Ümidini kesme Allah tattırır inşallh o duyguyuAmin canim. Hepimiz icin insallah. Bende ümit cok az ama Allahin isi. O isterse olur
Amin. Sen ovulasyontesti kullaniyormusunÜmidini kesme Allah tattırır inşallh o duyguyu
Yok kullanmadım canım bu ay olmazsa sipariş verecegm :)2 günde bir düzenli ilişki dısında bir şey yapmadmAmin. Sen ovulasyontesti kullaniyormusun
Aslinda 2 güne bir iliski yeterli. Ben merak ettiginden hormonlarim düzenlimi diye yapyiorum. Bide is güc dolayisiyla sürekli 2güne bir zor oluyor. En azindan bu yogun zamanda testle iyi plan yapilabiliniyorYok kullanmadım canım bu ay olmazsa sipariş verecegm :)2 günde bir düzenli ilişki dısında bir şey yapmadm
Canım tebrik ederim hamileymişsin çok sevindim :) darısı bize inşallah Yok kullanmadım canım bu ay olmazsa sipariş verecegm :)2 günde bir düzenli ilişki dısında bir şey yapmadm
Bu ay denedim kürü bakalım ne olacak olmazsa artık onu da denerizTatlım ben denedım olmadı ınsallah sende ıse yarar ben gecenkerde ada çayı yagı dıye bıseye denk geldım dha dgrusu bır bayan tavsıye ettı soyleymıs adet bıttıkten snraydı heralde bır pamuga ada cayı yagı damlatıp ıc camasırına koydugunda soguklamayı ve ıcındekı ıntıhabı alıyormus akıntı gıbı akıtıyormus ayrıca bu adet agrısuna da ıyı gelıyormus ben denıycem ınsallah
Amin canım Allah hepimize nasip etsin:)Canım tebrik ederim hamileymişsin çok sevindim :) darısı bize inşallah 
Cok tebrik ederim canim.Amin canım Allah hepimize nasip etsin:)
merhaba hayırlı olsun..tarçın kürü ile mi hamile kaldınız acaba?Kızlar bugün adetimin ikinci günü. Yaklaşık 2buçuk senedir evliyim ve bi senedir çocuk istiyoruz. Eşimin tahlilleri temiz çıktı. Bende ise iltihap dışında bişi olmadığını söylüyor sevgili doktorum ısrarla. Ama şimdiye kadar bebiş hiç olmadı. Tabi iltihaptan ne yaptıysam kurtulabilmiş değilim. Bal Tarçın Çörek otu karışımını uygulayıp çok hamile kalan varmış. Bugün uygulamaya başladım. İnşallah bi etkisi olur. Varmı daha önce uygulayıp etkisini gören. Yada başlamayı düşünen gelin birlikte deneyelim
Ben bu kürü Ocak ayının başında kullandım. Ama faydası oldu mu bilmiyorum. Çünkü ondan sonra rahim iltihabı için ilaç kullandım ondan da olmuş olabilir canım.merhaba hayırlı olsun..tarçın kürü ile mi hamile kaldınız acaba?
Bal tarçın çörek otu kürünü nasıl kullandınız ne zaman yeniliyor ne kadar kullanılıyor acaba??Ben bu kürü Ocak ayının başında kullandım. Ama faydası oldu mu bilmiyorum. Çünkü ondan sonra rahim iltihabı için ilaç kullandım ondan da olmuş olabilir canım.
Darısı başına canım Rabbim en yakın zamanda size de tattırsın inşallah
Canım ben incir kürü kullanmadım sadece bal Tarçın Çörek otu kürünü yaptım. Fazlası zararlı diye (kist yapıyormuş) günde bir kere aç karna çay kaşığı dolusu kadar yedim. Kürü kullandığım ay hamile kalmadım ama. Kürü kullandıktan sonra rahim iltihabı için ilaç kullandım. Bence bana ilaçların faydası oldu diye düşünüyorumBal tarçın çörek otu kürünü nasıl kullandınız ne zaman yeniliyor ne kadar kullanılıyor acaba??
Bide incir kürü var onu tavsiye ediyor musunuz
Onu ben yaptim aman diyim sakin deneme beni bir tahris etti gunlerce oturamadim totoma:)Bir arkadaş ta sarımsak koyun demişti iltihap için ama eşim kızdı ona ne duysan yapıyorsun diye
Bana da iltihap var demişti sonra antibiyotik kullandım tekrar tahlil yaptım geçmiş temiz dedi canım.. sence iltihap hemen geçer mi ? Kaç gün yiyicem bal tarçın çörek otunu?Canım ben incir kürü kullanmadım sadece bal Tarçın Çörek otu kürünü yaptım. Fazlası zararlı diye (kist yapıyormuş) günde bir kere aç karna çay kaşığı dolusu kadar yedim. Kürü kullandığım ay hamile kalmadım ama. Kürü kullandıktan sonra rahim iltihabı için ilaç kullandım. Bence bana ilaçların faydası oldu diye düşünüyorum
Ben soğanı biraz deneyip bıraktım canım hem midem bulandı hem de kist yaparsa diye korktum..Onu ben yaptim aman diyim sakin deneme beni bir tahris etti gunlerce oturamadim totoma:)
Ben sogan kuru ile bal tarcin corekotunu ayni anda uyguladigim ay hamilrnkaldim tesaduf mu bilmem ama... rahim iltihabim yoktu muhtemelen yani bilmiyorum ama bence sen dene yine ben soganin temizleyemedigi bri rahim oldugunu dusunmuyorum:)
Ben soganin cok etkili olduguna inaniyorum ayrica aksine sogan kist yapmaz yapsa yapsa rahim duvarini inceltir:)Ben soğanı biraz deneyip bıraktım canım hem midem bulandı hem de kist yaparsa diye korktum..
Tahliller de bişey çıkmadı eşim de test yaptırdı doktor biraz daha bekleyin dedi
Bak tarçın çörek otunu Yen'i duydum başlıyım bari
Valla benim bir ay sürdü temizlenmesi. Akıntım çok fazlalaştı çünkü ordan anladım ardından adet oldum ondan sonraki ay hamile kaldım. Bence geçmiştir iltihabınBana da iltihap var demişti sonra antibiyotik kullandım tekrar tahlil yaptım geçmiş temiz dedi canım.. sence iltihap hemen geçer mi ? Kaç gün yiyicem bal tarçın çörek otunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?