Bal Tarçın Çörek otu

O fitillerden iğreniyorum artık 3 defa kullandım hiç bi etkisi olmuyor bende. Bende sadece kokusuz akıntı ve ilişki sırasında acı var nasıl geçireceğim bilmiyorum hadi akıntıyla yaşamaya alışırım da diğeri hem beni hem eşimi psikolojik olarak çok etkiliyor. Sanırım ben deki iltihap uzun zamandır var ve kronikleşmiş bi hal almış. Evlendim evleneli acı çekiyorum ben ilişki sırasında başta yeni evliyim diye sandım ama değilmiş meğer.
Sizde de ağrı oluyormu yoksa sadece akıntın mı var

Mel0d1 Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah canım
Çok takıyoruz onun da farkındayım ama takmadan yaşamayı beceremiyorum ben

Canım haberleşelim bakalım sonuçlar ne olacak takipteyim seni
Tamam canim. Ben bu kürp gecen yilda yaptim. Iki bayan yaptim diger bayan ikizlere hamile kaldi malesef bende olmadi ama testler yumurtalamak üzerinde oldugumu göstermisti. Bu hafta tekrat basladim canim. Olur birlikte yapalim

Tamam canim. Ben bu kürp gecen yilda yaptim. Iki bayan yaptim diger bayan ikizlere hamile kaldi malesef bende olmadi ama testler yumurtalamak üzerinde oldugumu göstermisti. Bu hafta tekrat basladim canim. Olur birlikte yapalim
Rahim filmi çektirdin mi peki? onu çektirdikten sonra da hamile kalan çok oluyormuş. Bende bu kürden sonuç alamazsam çektirmeyi düşünüyorum

bende iliski sirasinda agri olmuyo ama normal zamanlarda kasik agrisi yapiyo hatta yumurtlama gunume kadar siddetleniyo sonra duruyo akintim kokusuz ama ara ara kasinti oluyo bu genelde usutmeden okur ic camadirini islak birkama gunluk ped kullanma hatta orkid bile kullanamiyrm ben.karbonatli du ile vajinayi temizle o cok iyi geliyo.bide benim gogusumden sivi geliyodu prolaktin hormonum yuksek diye dusundm onunda testibi yapyrdm normal cikti eger baska bi sorunun yoksa onada bi baktr oda engel oluyoms arkadasm

Teşekkür ederim canım bilgiler için hormon testi yaptırmam lazım zaten

Bu ayda olmazsa soğan kürü deneyeyim bende bakalım maça hazırlıklı çıkayım:)

Selam arkadaslar nasilsiniz. Ovulasyontesti smiley gösteriyor östrojen yükseliyor diye. Insallah yakinda lh hormonunuda görür bana haber verir. Gerci ben maclara basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…