- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Canım haberleşelim bakalım sonuçlar ne olacak takipteyim seniBuarafa bal cörek tarcin bende yapiyorum bu hafta
Bende çok takıyorum fakat her an adet kanaması olucak gibi hisseiyorumMel0d1 Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah canım
Çok takıyoruz onun da farkındayım ama takmadan yaşamayı beceremiyorum ben
Canım haberleşelim bakalım sonuçlar ne olacak takipteyim seni
O fitillerden iğreniyorum artık 3 defa kullandım hiç bi etkisi olmuyor bende. Bende sadece kokusuz akıntı ve ilişki sırasında acı var nasıl geçireceğim bilmiyorum hadi akıntıyla yaşamaya alışırım da diğeri hem beni hem eşimi psikolojik olarak çok etkiliyor. Sanırım ben deki iltihap uzun zamandır var ve kronikleşmiş bi hal almış. Evlendim evleneli acı çekiyorum ben ilişki sırasında başta yeni evliyim diye sandım ama değilmiş meğer.merhaba kizlar ben sut buharini denedim bendede mantar enfeksiyonu var ama gecmedi maalesef hatta dun dr a gittim yine fitil verdi birazcık daha varmis.bal tarcin corek otunu deneyecektim ama regli duzenli olanlarn adetini gecintiryoms cunku tarcinin adet geviktirme gibu bi ozelligi var sogan kuruni bir gun icebildm kokukusu cok fena en iyisi yumurta takibi en garanti olani diy dusunuyorm
İnşallah olmaz bu sefer olursa da bozmak yok moralleri napalım önümüzde ki maçlara bakarız bizde :)Bende çok takıyorum fakat her an adet kanaması olucak gibi hisseiyorum
Tamam canim. Ben bu kürp gecen yilda yaptim. Iki bayan yaptim diger bayan ikizlere hamile kaldi malesef bende olmadi ama testler yumurtalamak üzerinde oldugumu göstermisti. Bu hafta tekrat basladim canim. Olur birlikte yapalimMel0d1 Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah canım
Çok takıyoruz onun da farkındayım ama takmadan yaşamayı beceremiyorum ben
Canım haberleşelim bakalım sonuçlar ne olacak takipteyim seni
Rahim filmi çektirdin mi peki? onu çektirdikten sonra da hamile kalan çok oluyormuş. Bende bu kürden sonuç alamazsam çektirmeyi düşünüyorumTamam canim. Ben bu kürp gecen yilda yaptim. Iki bayan yaptim diger bayan ikizlere hamile kaldi malesef bende olmadi ama testler yumurtalamak üzerinde oldugumu göstermisti. Bu hafta tekrat basladim canim. Olur birlikte yapalim
Beklenen adet tarihin ne zamanBende çok takıyorum fakat her an adet kanaması olucak gibi hisseiyorum
Yok canim tüp bebek denemelerim oldu. Yumurta pek olusmuyor bendeRahim filmi çektirdin mi peki? onu çektirdikten sonra da hamile kalan çok oluyormuş. Bende bu kürden sonuç alamazsam çektirmeyi düşünüyorum
bende iliski sirasinda agri olmuyo ama normal zamanlarda kasik agrisi yapiyo hatta yumurtlama gunume kadar siddetleniyo sonra duruyo akintim kokusuz ama ara ara kasinti oluyo bu genelde usutmeden okur ic camadirini islak birkama gunluk ped kullanma hatta orkid bile kullanamiyrm ben.karbonatli du ile vajinayi temizle o cok iyi geliyo.bide benim gogusumden sivi geliyodu prolaktin hormonum yuksek diye dusundm onunda testibi yapyrdm normal cikti eger baska bi sorunun yoksa onada bi baktr oda engel oluyoms arkadasmO fitillerden iğreniyorum artık 3 defa kullandım hiç bi etkisi olmuyor bende. Bende sadece kokusuz akıntı ve ilişki sırasında acı var nasıl geçireceğim bilmiyorum hadi akıntıyla yaşamaya alışırım da diğeri hem beni hem eşimi psikolojik olarak çok etkiliyor. Sanırım ben deki iltihap uzun zamandır var ve kronikleşmiş bi hal almış. Evlendim evleneli acı çekiyorum ben ilişki sırasında başta yeni evliyim diye sandım ama değilmiş meğer.
Sizde de ağrı oluyormu yoksa sadece akıntın mı var
Teşekkür ederim canım bilgiler için hormon testi yaptırmam lazım zatenbende iliski sirasinda agri olmuyo ama normal zamanlarda kasik agrisi yapiyo hatta yumurtlama gunume kadar siddetleniyo sonra duruyo akintim kokusuz ama ara ara kasinti oluyo bu genelde usutmeden okur ic camadirini islak birkama gunluk ped kullanma hatta orkid bile kullanamiyrm ben.karbonatli du ile vajinayi temizle o cok iyi geliyo.bide benim gogusumden sivi geliyodu prolaktin hormonum yuksek diye dusundm onunda testibi yapyrdm normal cikti eger baska bi sorunun yoksa onada bi baktr oda engel oluyoms arkadasm
Bu kür yumurtaları büyütüyor baya diye duymuştum. İnşallah faydasını görürürüzYok canim tüp bebek denemelerim oldu. Yumurta pek olusmuyor bende
Bu ayın 24 canımBeklenen adet tarihin ne zaman
Az kalmış inşallah tutar bu ayBu ayın 24 canım
Bu ayda olmazsa soğan kürü deneyeyim bende bakalım maça hazırlıklı çıkayım:)Tamam canim. Ben bu kürp gecen yilda yaptim. Iki bayan yaptim diger bayan ikizlere hamile kaldi malesef bende olmadi ama testler yumurtalamak üzerinde oldugumu göstermisti. Bu hafta tekrat basladim canim. Olur birlikte yapalim
Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah canımAz kalmış inşallah tutar bu ay
AminBu kür yumurtaları büyütüyor baya diye duymuştum. İnşallah faydasını görürürüz
Yok canim sogan kürünü ben denemicem cünkü midem hassasBu ayda olmazsa soğan kürü deneyeyim bende bakalım maça hazırlıklı çıkayım:)
O bende bi işe yaramadı sanki gerçi pek düzenli yaptığım da söylenemez tabi deBu ayda olmazsa soğan kürü deneyeyim bende bakalım maça hazırlıklı çıkayım:)
Bakalıö bende her şeyi içemem ama işk kez deneyecegmO bende bi işe yaramadı sanki gerçi pek düzenli yaptığım da söylenemez tabi de
Midemi de çok yakıyordu zaten
İnşallah sende işe yarar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?