Arkadaslar universite ogrencisiyim fakat ailemin durumu skisik bende onlardan isteyemiyorum onlari oyle gorunce ihtiyaclarimida soyleyemiyorum aldigim parada anca yol parasi yemege gidiyo ben gùnü birlik is yapmak istiyorum ama pek bilgim yok yani 2-3 saatlik is bakiyrm kendime ders programimdan dolayi ancak bu kadar vakit ayirabiliyorum. İzmirde yasiyorum var mi bana onerbilceginiz az sureli is ?
Güzelim, neden burs veren yerleri değerlendirmedin ki sene başında?Önümüzdeki sene sakın kaçırma. Allah yardımcın olsun.Ben de benzer şartlarda okudum.Hatta aldığım bursu evin ihtiyaçlarına kullanırdım yani.
tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama uzak bir akrabam kuzeni diyeyim bornovada üniversite okuyordu. bir kaç yıl öncesine kadar. ve o da senin gibi iş arıyordu ki bulmuştu :) bornova belediyesi adına anket yapıyordu :) nereye başvurdu nasıl yaptı bilmiyorum ama bir bilen illa ki çıkar :)
en olmadı büyük marketlerde tadım elemanı olabilirsin. bunlar için birrrr sürü ajans var. marketlere gittiğinde o anda o işi yapan kişilerden ajans tavsiyesi isteyebilirsin. çünkü birde çalışıp ta paranı alamamak varayrıca bu işlere haftasonu tercih ediliyor
şansın bol olsun
ne okuyorsun canım.. işimle akalaı yerlere girebilirsin yada restaurantlarsa part time öğrenci alıyorlar. Yada en güzel çağrı merkezleri.
Özel ders verebilrsin ilkokul -ortaokul öğrencilerine hem seni yormaz çok fazla ince ayrıntı gerektirmez. Her dönem için 2 öğrenci bulsan yeter sana. İlk aklıma gelen bu oldu.
Tadim elemani hic aklima gelmemisti nedn olmasin :) cok iyi fikir ama saatlik mi aliyorlar acaba tum gun mu bilginiz var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günlük 25 - 30 tl gibi bir kazançları var ve genelde 11.00 - 18.00 gibi çalışıyorlar ya da daha geç başlayıp biraz daha geç çıkıyorlar. hatta bazıları 3 - 4 saat çalışabiliyorken bazıları verilen numuneyi bitirene kadar. aslında bu biraz da senin çalıştığın ajans ile anlaşma şartlarına bağlı.
bak bir arkadaş demiş ilköğretim öğrencilerine falan ders diye. bende üniversitedeyken ders vererek geçiniyordum.
inan tahmin ettiğinden daha fazlasını bile kazanabilirsin.
Arkadaslar universite ogrencisiyim fakat ailemin durumu skisik bende onlardan isteyemiyorum onlari oyle gorunce ihtiyaclarimida soyleyemiyorum aldigim parada anca yol parasi yemege gidiyo ben gùnü birlik is yapmak istiyorum ama pek bilgim yok yani 2-3 saatlik is bakiyrm kendime ders programimdan dolayi ancak bu kadar vakit ayirabiliyorum. İzmirde yasiyorum var mi bana onerbilceginiz az sureli is ?
Saatler baya gecmis aslinda bu isi ailemn haberi olmadann yapmak istedgimdn gec btsin istemyrm belkid bu ajanslari arasttmak gerkiyor. Ders verme isini nasil yapabilirim bi fikriniz var mi nasil ilan mi vemeyelim yani nasil olmali?
Benim kardeşim markette hafta sonu standta duruyordu 50 lira günlüğü. 11-19:00 çalışıyodu. Arada molaları var. Ama biz istanbuldayız izmir için nereye başvurulur bilmiyorum. Ajanslarla hallediyosun bu işi çünkü. Markette haftasonu rastladığın bi arkadaşa sorabilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok iyi para gercekten.Sanirim oyle yapicam nettn bakiyorumda detyli bilgi yok tesekkr ederim hepnize ilginiz icin :) bnd birdee brosur dagitim isini dusunmustumm nasil olr diye ?
Evet guzel fikir aslinda ingizlicem cok iyidir ama bu tur seyleri ilanlami yapmaliyim ki
Klimalı marketler varken sıcakta broşür dağıtma bence 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnternette bununla ilgili çok güzel bi site var ben de özel ders veriyordum ordan buluyordum öğrencileri. onlar seni buluyor daha doğrusu masej atacağım sana sitenin adresini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?