BAlakar mısınız

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Arkadaslar universite ogrencisiyim fakat ailemin durumu skisik bende onlardan isteyemiyorum onlari oyle gorunce ihtiyaclarimida soyleyemiyorum aldigim parada anca yol parasi yemege gidiyo ben gùnü birlik is yapmak istiyorum ama pek bilgim yok yani 2-3 saatlik is bakiyrm kendime ders programimdan dolayi ancak bu kadar vakit ayirabiliyorum. İzmirde yasiyorum var mi bana onerbilceginiz az sureli is ?

Özel ders verebilrsin ilkokul -ortaokul öğrencilerine hem seni yormaz çok fazla ince ayrıntı gerektirmez. Her dönem için 2 öğrenci bulsan yeter sana. İlk aklıma gelen bu oldu.

tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama uzak bir akrabam kuzeni diyeyim bornovada üniversite okuyordu. bir kaç yıl öncesine kadar. ve o da senin gibi iş arıyordu ki bulmuştu :) bornova belediyesi adına anket yapıyordu :) nereye başvurdu nasıl yaptı bilmiyorum ama bir bilen illa ki çıkar :)

en olmadı büyük marketlerde tadım elemanı olabilirsin. bunlar için birrrr sürü ajans var. marketlere gittiğinde o anda o işi yapan kişilerden ajans tavsiyesi isteyebilirsin. çünkü birde çalışıp ta paranı alamamak var ayrıca bu işlere haftasonu tercih ediliyor

şansın bol olsun

ne okuyorsun canım.. işimle akalaı yerlere girebilirsin yada restaurantlarsa part time öğrenci alıyorlar. Yada en güzel çağrı merkezleri.

Güzelim, neden burs veren yerleri değerlendirmedin ki sene başında?Önümüzdeki sene sakın kaçırma. Allah yardımcın olsun.Ben de benzer şartlarda okudum.Hatta aldığım bursu evin ihtiyaçlarına kullanırdım yani.

Devletin bursunu aliyorum zaten ama butun ihtiyaclarimi ben karslmak zornda kaliyorum inanin yetismiiyo dediginiz gibi zaten evde dvlttn alyrm diye 300 neyne yetmyo psikolojisi var gelen giden bi sey istyo ama kmse paran var mi diye srmyo arkdslarm bi yerlere gdyolar istedgim halde gidmyrm cnku o para ay snna ladar yetecek mecbur .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tadim elemani hic aklima gelmemisti nedn olmasin :) cok iyi fikir ama saatlik mi aliyorlar acaba tum gun mu bilginiz var mi?

ne okuyorsun canım.. işimle akalaı yerlere girebilirsin yada restaurantlarsa part time öğrenci alıyorlar. Yada en güzel çağrı merkezleri.

Dedikleriniz benim saatlerime uysa keske ama simdi kimse part time elemanlari ararken 5 saaten asagii istemyo ama ben oklmdan dolayi sadece iki uc saatlk gunluk bir is bakmak zrndaym :/

Özel ders verebilrsin ilkokul -ortaokul öğrencilerine hem seni yormaz çok fazla ince ayrıntı gerektirmez. Her dönem için 2 öğrenci bulsan yeter sana. İlk aklıma gelen bu oldu.

Evet guzel fikir aslinda ingizlicem cok iyidir ama bu tur seyleri ilanlami yapmaliyim ki

Tadim elemani hic aklima gelmemisti nedn olmasin :) cok iyi fikir ama saatlik mi aliyorlar acaba tum gun mu bilginiz var mi?

günlük 25 - 30 tl gibi bir kazançları var ve genelde 11.00 - 18.00 gibi çalışıyorlar ya da daha geç başlayıp biraz daha geç çıkıyorlar. hatta bazıları 3 - 4 saat çalışabiliyorken bazıları verilen numuneyi bitirene kadar. aslında bu biraz da senin çalıştığın ajans ile anlaşma şartlarına bağlı.

bak bir arkadaş demiş ilköğretim öğrencilerine falan ders diye. bende üniversitedeyken ders vererek geçiniyordum.
inan tahmin ettiğinden daha fazlasını bile kazanabilirsin.

Saatler baya gecmis aslinda bu isi ailemn haberi olmadann yapmak istedgimdn gec btsin istemyrm belkid bu ajanslari arasttmak gerkiyor. Ders verme isini nasil yapabilirim bi fikriniz var mi nasil ilan mi vemeyelim yani nasil olmali?

Benim kardeşim markette hafta sonu standta duruyordu 50 lira günlüğü. 11-19:00 çalışıyodu. Arada molaları var. Ama biz istanbuldayız izmir için nereye başvurulur bilmiyorum. Ajanslarla hallediyosun bu işi çünkü. Markette haftasonu rastladığın bi arkadaşa sorabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim sınıf arkadaşlarımdan biri okuduğum yerin yerlisiydi. yani oralıydı ve tabi çevresi çok genişti. bana o yardımcı olmuştu.

devamlı alışveriş yaptığın bakkaldan kırtasiyeden bile rica etsen ufak bir ilan astırırlar her halde yani inş

Cok iyi para gercekten.Sanirim oyle yapicam nettn bakiyorumda detyli bilgi yok tesekkr ederim hepnize ilginiz icin :) bnd birdee brosur dagitim isini dusunmustumm nasil olr diye ?

Klimalı marketler varken sıcakta broşür dağıtma bence 😉

Başbakanlık kredisi alabilirsin.mezun olup iş bulduktan sonra ödersin

Evet guzel fikir aslinda ingizlicem cok iyidir ama bu tur seyleri ilanlami yapmaliyim ki

İnternette bununla ilgili çok güzel bi site var ben de özel ders veriyordum ordan buluyordum öğrencileri. onlar seni buluyor daha doğrusu masej atacağım sana sitenin adresini.

Klimalı marketler varken sıcakta broşür dağıtma bence 😉

Orasi oyle tabiki de bakalim hangisi nasip olursa allahn iznyle basliyimm bi yerden :)

İnternette bununla ilgili çok güzel bi site var ben de özel ders veriyordum ordan buluyordum öğrencileri. onlar seni buluyor daha doğrusu masej atacağım sana sitenin adresini.

Cook tesekkr ederim :) nasl fiyatlandrma konusu ders saati siz daha tecrubelsniz yardmci olr msnz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…