Balayı için Kıbrıs ya da Yunan Adaları önerileriniz ?

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
Arkadaşlar Balayı için Kıbrıs ya da Yunan Adaları önerileriniz var mı gidenler falan var mı acaba ? 2013 Ekim başı düşünüyoruz nereleri önerirsiniz acaba ?

Arkadaşlar Balayı için Kıbrıs ya da Yunan Adaları önerileriniz var mı gidenler falan var mı acaba ? 2013 Ekim başı düşünüyoruz nereleri önerirsiniz acaba ?

aynı soruyu bende sormak istiyorum . bu ekim başı bende yunan adaları düşünüyorum ets tur ile . 5 gece. ama hava koşulları nasıl olur beni gerçkten düşündürüyor. lütfen tecrübeleri olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa çok sevinirm gerçekten

Merhaba arkadaşlar. bizde kısmetse 2014 haziran-temmuz gibi düğün yapacağız. bende kıbrısa takmış durumdayım ve özellikle de balayı oteli istiyorum. yok mu bir yardımcı olacak kimse yahu =( bu arada sizlere de şimdiden mutluluklar Allah içinize sindirsin

merhaba;

kıbrısı hiç tavsiye etmiyorum. sanki hep aynı yerler. birde çok pahalı turkcell dışında hat çekmiyor. fişleri 3 lü fiş. su çok pahalı . havaalanına inince garip bir kokusu var.sadece denizi güzel :)

biz de bu sene haziran sonunda nuhun gemisi otele gittik benim inat etmemle (eşim o zaman gazino otel diye önyargılı olarak istemedi) evet havaalanından biraz uzak, tel. cekmiyor (ama cok da dert değildi :) girneye falan uzak,internet paralıydı odalarda, tabii ne istediğine bağlı ama hava o kadar güzeldi ki o zaman, otelin manzarası da bahce dizaynı da, havuzu, sahili de güzeldi. hele yemekleri mükemmeldi, eşim cok sasırdı cunku tam bir aile oteli gibiydi, (cocuklu) aileler oldukca vardı. biz yedik içtik yattık :) dediğim gibi ne istediğine bağlı, bu sene sırf yemekler için tekrar gidecektik ama hamile kaldım, ama o aksamları içime dolan yasemin kokusu aklımdan çıkmıyor.
sana şimdiden hayırlı olsun canım benim,inş. güzel bir düğünün, balayın ve evliliğin olur

Ben de 2014 haziranda evleniyorum :) tavsiyeler üzerine Kıbrıs Arkın Palm Beach Hotel'den yerimizi ayırttık. Sakinlik arıyorsanız ve dinlenmek istiyosanız buraya gitmelisiniz dediler.denizi mükemmelmiş.Tripadvisor'dan da yorumlara baktım hepsi çok olumlu.

Son düzenleme:
Bende balayımda Kıbrıs'taydım. 2013 temmuz ayında. Girne merkezde bir otel olmasını tercih ettik. önceden Nuh'a ve Kaya'ya da gitmiştim ikisi birbirine yakın çorak bir yeri vahaya çevirmişler öyle düşünün çok iyiler ama çok sıkılmıştım otelden çıkmayı düşünmüyorsanız ideal ama gezmek için Girne güzel bizim balayı çok tuhaf geçmişti hiç otelde durmadık araba kiralayıp bütün Kıbrıs'ı gezmiştik çok gezilecek kuytu köşede yerleri var keşfedilmeyi bekleyen güzeldi ama sadece otel iyi gideriz otelimize paşa paşa kıbrıs'ı gezmeyiz diyorsanız boşuna gitmeyin daha iyi oteller bu tarafta da var.

kızlarr konuçok eski ama bende balayına kıbrısa gitmek istiyorum. öyle çok uzaklarda olan otel dışında gezilecek yeri olmayan merkeze uzak bir otel istemiyorum.ilk defa gidiyorum kıbrısa her yerii gezmek istiyorm. önerileriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…