balayı kararsızlığı...

Beatrice535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
97
62
88
Merhaba arkadaşlar, temmuzda nasipse düğününüm var ve balayı için araştırmaya başladım . kafamda deli sorular . öncelikli olarak yemek ve eğlence olsun istiyorum kapalıyım ve rahat edebileceğim bi ortam olmasını da istiyorum. bunları göz önünde bulundurarak muhafazakar otelleri es geçtim çünkü eşimle ayrı ayrı havuza girmem gerekiyormuş yüzme tam bilmiyorum benim için ölüm gibi olur :) gözüme takılan oteller ise voyage türkbükü, adam eve, rixos belek, martı la perla ama en çok voyage ı beğendim ücret olarakta 3bin civarı çıktı 4 gün için öneri ve görüşlerinizi bekliyorum yardımcı olun lütfen :)

Son düzenleme:
Biz 4 gece 5 gün alanyada 640 liraya almıştık. Ultra herşey dahil. Bu sene yine oraya gideceğiz

Hangi otel ki merak ettim :) Benim baktığım oteller arasında 3bin den aşağı fiyat yok:KK43:

Adam & Eve biraz seksi bir otel :KK53: Alba resort hoteli tavsiye ederim, havuzu 1 baştan diğer başa aynı boyda, derinleşme yok; kısa değilseniz ayaklarınız yere değer. HoppaÜstelik 3 otel toplamda, bu yazdığım çocuk almıyor; tam balayı için uygun. Diğer Alba'lar çocuk alıyor.

kısa değilim ama yüzme bilmeyince iyi olur galiba :) peki turlar hakkında bilgiiz var mı nişanlım turda yapabilirz diyor o gezmeden yana :)

kısa değilim ama yüzme bilmeyince iyi olur galiba :) peki turlar hakkında bilgiiz var mı nişanlım turda yapabilirz diyor o gezmeden yana :)
Şahsi olarak turlara sıcak bakmıyorum. Kendi planınızı kendiniz yapsanız daha iyi. Mesela Karadeniz turu yapacaksınız diyelim, kalacağınız yeri, gideceğiniz güzergahı kendiniz ayarlarsınız, belli saatlerle kısıtlanmazsınız, belki bir yeri çok sever ve daha uzun kalmaya karar verirsiniz vs. Turlarla bu mümkün olmuyor ve genelde şikayet çok oluyor.

haklısınız kafam o kadar karıştı ki benim tercihim farklı nişanlımın farklı etrafımda benim istediğim tatili yapan insan yok tam bocalama evresindeyim :(

bence turu daha sonra da yapabilirsiniz bolca beraber vakit geçirebiceğiniz nezih bir otel seçin derim. bende araştırıyorum

bence butik tarzda bir otel tercih edin, daha mahrem oluyorlar kalabalık olmadığı için. biz alanyada villa augusto otelde kalmıştık. çocuk almadığı için tam balayı oteli diyebilirim.

Back
X