- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Bir Antalya da benden gayet iyiydi 25 eylülde bile. Fethiye ye 5 ekimde gittik sıcaktı aslında ama denizden çıkınca üşüdüm itiraf ediyorum. Ama fethiyede çok daha fazla eğlendik, turlara katıldık. Rafting, tekne turları, atv turu, safari , yamaç paraşütü , tekne paraşütü yok yoktu.. Ölü deniz zaten apayrı bir güzellik.. Antalya'dan vazgeçtim Muğla fethiye diyorum hatta
O aylarda en guzel yer antalya ve ilceleri. Internetten otelleri begenirsiniz balayi odasi istediginizide soylersiniz otel ayarlar onu. Diger iller ve ilceler o ayda serinlemeye basliyor.Gercekten bu konu hakkinda oyle bilgisizim ki..
Eylül 17 düğünüm olcak Insallah daha önce hiç tatile gitme fırsatımız olmadi ailemle . aramam gereken özellikler veya neye dikkat etmeliyim eylül ayında en çok nereyi tavsiye edersiniz malum son bahar yaz bitimi .
Ozellikle balayi odasi otelim cok guzel olsun gezecegimiz bir cok yer olsun odada tıkılip kalmayalim istiyorum eglenmek ve keyif almak dolu dolu gecirmek istiyorum ve ozellikle üsümemek...
Lutfen bana yardimci olurmusunuz tavsiyelirinize onerilerinize suna dikkat rt soyle olsun diye belirtmenize ihtiyacim var
Gelmişken bir kahvemi içeydin yaaBir Antalya da benden gayet iyiydi 25 eylülde bile. Fethiye ye 5 ekimde gittik sıcaktı aslında ama denizden çıkınca üşüdüm itiraf ediyorum. Ama fethiyede çok daha fazla eğlendik, turlara katıldık. Rafting, tekne turları, atv turu, safari , yamaç paraşütü , tekne paraşütü yok yoktu.. Ölü deniz zaten apayrı bir güzellik.. Antalya'dan vazgeçtim Muğla fethiye diyorum hatta
Eylul 1 de evlendim. Esimle karavan kiralayip 13 gun boyunca gece gunduz demeden tum egeyi gezdik. Ne suda usudum ne de karada.
Yoo asla. Evet gercekten cok mukemmeldi. Yemek temizlik esimle hep beraber yaptik. Eglenerek, savas ve dans ederek yaptik :)Eminim cok keyifli gecmistir . zorlandiginiz oldumu yemek temnizlik vs
Bende 17 Eylül'de evlendim. Aslında benim balayı hayalim yurt dışı idi ama eşimin uçak korkusu nedeni ile (sonra gideriz diye kandırıldım) Bodrum'a gittik biz. Otel tatili çok güzel idi. Hava muhteşem kalabalık yok.
2011 yılında :)Ne zman evlendiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?