Canım az önce bi arkadaşa da yazdım. Balayı çiftiysen hem tatil yapmak hem de gezmek istiyorsan kesinlikle Kalkan. Kalkan Antalya'nın cennetiymiş. Geçen sene gittim. Az önce balayına gidecek bi arkadaşa da benzer şeyler yazdım. Bu Kalkan'da villa turizmi diye birşey var.(İlk defa geçen sene tecrübe ettim ve bayıldım) Size ait havuzlu villalarda, tatil yapıyorsunuz. Bu Kalkan'da aynı zamnada muhafazakar ve balayı villaları falan da var. Balayı villalarının geçen sene sorduğumda şirketin sahibi Emre Bey'e kesinlikle havuz ve havuz terası dışardan görünmüyormuş. Arkadaşa gönderdiğin linki sana da yollayayım bir bak istersen. Çok ilgililer müşterilerinin memnuniyetiyle. Diğer konuya gelince Kalkan nerdeyse her yere çok yakın. Fethiye 1 saat, saklıkent kanyonu var ki bence muhteşem bir doğa harikası, Kalkan' a 45 dakika. Patara plajı var sadece 15 20 dakika ki Patara araştırıp öğrendiğim kadarıyla dünyanın en uzun üçüncü kum plajıymış. Tabi diğer dünyaca ünlü bir plajı daha var Kalkan'ın ki o da Kaputaş. Aman Allah'ım bu nasıl bir güzelliktir. Çok fazla merdivenden iniyorsun ama kesinlikle o denize değiyor. Onun için ne Fetjhiye ne Antalya. KALKAN!!! bundan sonraki tek tercihim. Bu sene imkanım olsaydı hiç düşünmezdim. Şimdiden mutluluklarç Linki gönderiyorum sana da.