Kabine girdiğimde de kontrol ediyorum ayrıca kabinde kıyafet denemekle otelde balayını geçirmek aynı şey değil benim içinsadece oteller de mi varmis kamera, siz hic magaza kabinlerini kullanmiyor musunuz?
Kabinler de mi var ben genel de tuvalletler de dikkat ediyorum valla ne olur ne olmaz sapıklar çoksadece oteller de mi varmis kamera, siz hic magaza kabinlerini kullanmiyor musunuz?
Her otel bir diildir ki canım.Benim sevgilim de side de çalışıyodu hiç duymadım 5 yıldızlıydı ama onun oteli. İyice araştırın. Sonuçta balayı yani anlarsınız yaaakızlar ağustosta düğünüm var nişanlım alanyadaki adem ile havva otelini istiyo balayı için komik gelebilir ama ben odalarda kamera olmasından endişeleniyorum gitmek istemiyorum.bunu da ona söyledim kızdı, yok deseler de içimde bi şüphe olcak hep ortaokulda geziyle marmarise otele gittik gözümüzle gördük odada kamerayı beni ikna edebilecek fikri olan varmı
Benim için var. Ben bana yardımcı olunması fikir verilmesi için açtım konuyusonuc olarak gorunen ayni sey sizin bedeniniz, bu kadar rahatsiz olacak bir durum yok.
ihtimali var ve beni tedirgin ediyor bu durumOtelde kamera olacak ve bu ortaya çıkmayacak öyle mi? Bence mantıklı düşünün biraz.
Bildiğin sen hareket ettikçe sağa sola dönen bir cihazdı odada sadece ben değil 4 kişi kalıyorduk ben değil arkadaşlarım farketti durumu o günden beri çok dikkat ediyorumArkadaşım o kamera dediğin yangın alarmı olmasın.
ihtimali var ve beni tedirgin ediyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?