Balayı

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
123
35
kızlar ağustosta düğünüm var nişanlım alanyadaki adem ile havva otelini istiyo balayı için komik gelebilir ama ben odalarda kamera olmasından endişeleniyorum gitmek istemiyorum.bunu da ona söyledim kızdı, yok deseler de içimde bi şüphe olcak hep ortaokulda geziyle marmarise otele gittik gözümüzle gördük odada kamerayı beni ikna edebilecek fikri olan varmı

sonuc olarak gorunen ayni sey sizin bedeniniz, bu kadar rahatsiz olacak bir durum yok.

Milletçe parayonak olduk.
Güvenilir, kaliteli otellerde olmaz öyle şeyler.
Eğer yine de içiniz rahat etmezse her cm2 yi didik didik inceleyin. Zaten bir oda kaç m2 ki?
Ben de odaya girince ilk olarak kontrol ediyorum.

Her otel bir diildir ki canım.Benim sevgilim de side de çalışıyodu hiç duymadım 5 yıldızlıydı ama onun oteli. İyice araştırın. Sonuçta balayı yani anlarsınız yaaa Allah korusun

yasam tarzimiz geregi cok fazla otelde kaliyoruz.
soyle bir bakiniyorum ama cok fazlasi da huzursuz ediyor.
serefsizin biri oyle birsey yaparsa da sonucta nikahli kocamla kaliyorum utanacagim birsey yok.
boyle birsey olsa dava acar mahvederim o oteli de bu isi yapani da.
ki zaten adi olan bir otel asla isminin boyle birseye karismasina izin vermez.

Otelde kamera olacak ve bu ortaya çıkmayacak öyle mi? Bence mantıklı düşünün biraz.

Arkadaşım o kamera dediğin yangın alarmı olmasın.
Bildiğin sen hareket ettikçe sağa sola dönen bir cihazdı odada sadece ben değil 4 kişi kalıyorduk ben değil arkadaşlarım farketti durumu o günden beri çok dikkat ediyorum

kamera oldugundan eminseniz keske sikayet etseydiniz, ya da sorsaydiniz bu ne diye?

ihtimali var ve beni tedirgin ediyor bu durum

Ücra bir köşedeki, köhne eskimiş, ne idüğü belli olmayan bir otele gitmeyecekseniz ihtimali yok. Bahsettiğin şey genelde fuhuş yaptıran otellerde olur. Dediğin oteli bilmiyorum ama tatil beldesinde bilindik, kalabalık ve temiz bir yerse mümkün değil olmaz. Olsaydı, kırk kere ortaya çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…