Balayı

Gideceğiniz otel nasıl bir otel bilmiyorum ama araştırın iyi güzel bi otele gidin şüphe kalmasın içinizde.

Yok artık o otel gayet bilindik bir otel öyle birşey kesinlikle olmaz. Bence balayını evinizde geçirin. Bu şüpheyle ilk günleriniz kabusa dönmesin

oteller ve kabinlrde kamera mı var. hadi ya.. bi tirstim ben şimdi. o kadar otellerd kaldık dikkat etmedim hiç

O kadarda değil. Bence bu paranoyayı bir kenara bırak ve o güne odaklan..

Yok artık o otel gayet bilindik bir otel öyle birşey kesinlikle olmaz. Bence balayını evinizde geçirin. Bu şüpheyle ilk günleriniz kabusa dönmesin
Ben de gitmek istemiyorum ama nişanlımı kırmak da istemiyorum açıkçası iki arada kaldım

Ya o kadar takıyorsun bence gitmeyin çünkü bu gidişle vajinismus olabilirsin. Nişanlını ikna et evde kalın. Neden illa orayı istiyor. Gerçi ben de burdan duymuştum çok ilginç bir otelmiş yani ondan istiyor olsa gerek Ama dikkat etsin de hevesi kursağında kalmasın...

Bence de arkadaşların dediği gibi o yangın alarmıdır,imkansız gibi birşey kamera olması

koysalar bile göstere göstere koymazlar herhalde

bu korkunuz çok manasız

Ev sahibi eve kamera taktirmis olabilir.

Gördüğümüzü söyledik ozaman, hayal ettiğimizi değil

Öyle bir şey olsa yıl kaç olursa olsun ortalığın ayağa kalması gerekirdi. Ortaokul öğrencilerinden bahsediyoruz.

Şimdi hele bahsettiğiniz öyle bir şey olsa sosyal medya yıkılır resmen, şu an gördüğünüzü söylemiyorsunuz şüpheniz konuşuyor sadece, bakın yorumlarına eskisi kadar temiz olmadığına, hijyene personel eksikliğinden o kadar fazla dikkat edilmediğine varana kadar yazmışlar, kamera olsa sizce yazılmaz mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…