Balayı

Allahtan çocuklar varda odada pek isim olmuyordu otelde.acaba banyoda varmıydi kamera

Arkadaşlar neden bu kadar dalga geciyosunuz nasıl bi zamandayiz neler çıkıyor. Arkadaşımın cafesinde tuvaletten kamera çıktı arkadaşımın da haberi yok şerefsiz calisanlardan biri koymuş kamerayı bi güzel geleni geçeni izleyip bide internette arkadaslarina atıyor. Ayrıca kaçtane otelde kiralık evlerde çıktı böyle şeyler. Yani tabi koca tesis ugrasmiyor ama uğraşanlar var ruhumuz bile duymuyor. O yüzden bende biyerde ev falan kiraladıgimizda tatil için ya da Otel de isterse 7 yıldızlı olsun yine önce heryeri kontrol ederim. Çok yakinimizda yaşadık çünkü. Arkadaşım ama seninki hayatı kendine zehretmek kamera var mı diye tatil yapmayacaksin o zaman hiç. Gittiğinde güzelce heryeri kontrol et zaten genelde kameraların kırmızı ışığından belli oluyor dediğim yerde nokta kadar ışıktan çıktı meydana. Küçücük odalar zaten tablo arkalarina bakarsın olur biter duvar içine gomucek değiller ya . Tesis yapmaz böyle şey zaten güvenilir yerse yapsa yapsa çalışan vs yapar e oda kamera sistemi kuramaz minik bi kontrol yeterli. Aynalarida kaparsin çok tedirgin olursan bitti gitti. Ha bu düşünceleri atamiyosan gergerçekten bir psikolojik destek almalısın yanlış anlama kötülüğün için demiyorum sevgiler :)

Benim sevgilimle gittiğim otellerde yoktu. Her otellerde olmuyor araştırın. Otelin yorumlarını okuyun.

yerinizde olsam; gitmezdim,
evime gider hem yorgunlugumu atardım hem de eşimle huzurla uyurdum.
sonrasında da ilk işim psikologa gitmek olurdu. bu paranoyadan kurtulunca da esimle keyifini cıkarabilecegim bir tatil yapardım.

bu arada bahsettiginiz otelde kamera vb birsey olacagını sanmıyorum.
dediginiz gibi o tip seyler oluyor ancak herhangi bir tuvalet, magazalardaki kabinler vs her yer icin gecerli bu.
su an dusuncelerinizi kontrol altında tutabilirsiniz ancak psikolojinizi yıpratacak agır birsye yasadıgınızda evinize giren cıkan misafirlerden bile suphelenip paranoyalarınızın sizin hayatınızı ciddi sekilde zorlastırma ihtimali var.
kurtulmaya bakın.

büyük oteller bunu göze alamaz..
ama günlük kiralık evlerde kalmayın..
en iyisi siz yine de battaniyenin altında uyuyun

kamera sandığınız şey duman dedektoru tarzı bişeydir ayrıca hiçbir kurumsal firma taciz davasıyla adının anılmasını istemez lütfen bu kadar da paranoyak olmayın

Yalnız yangına körükle gitmek istemem, ama ademle havva duvarları kontrol edilebilecek bir otel değil. Çünkü hiç düz duvar yok. Odalar dahil olmak üzere, Her yer ayna. Bol bol ayna. Koridorlar, tavanlar, odalar, duvarlar... Aynasız yer yok. Hani şu Ata Demirer in, bir uyanıyorum totom diye anlattığı yer.
Ama orda odada kamera olması imkansız. Hatta dua edin balayı odanızdan kamera çıksın. Öyle bir tazminat alırsınız ki 1 sene arayla 5 çocuk yapıp, hiç çalışmadan onları MIT de okutursunuz...

Adam&Eve Romantik Komedi - 2 nin çekildiği meşhur aynalı otel değil mi ? : )
Okulun götürdüğü herhangi ucuz bir otel ile 5 yıldızlı ünlü bir oteli bir tutmayın ve boşuna kafanıza takmayın..
Gidin konforlu bir şekilde mutlu mesut balayınızı yapın..

Cok Güzel bir otel ama kıskanç olmayanların gidebileceği bir yer Pek güzel rus hanımlar var bide melek olmuşlar Gitmedim tabi ama videolarından baktım biri tavsiye etmişti...Eşimle bana biraz fazla uçuk geldi gitmedik...İyi eğlenceler sana her yer bembeyaz şahane bir otel...

sentido turan prince odalarda kamera yok oraya gidin varsa da ben görmedim biz de balayına oraya gitmiştik

canım meli
canım heralde meliscan gelsede izlesek demiyolardır

söylediğin otel avrupanın en iyi balayı oteli seçilmiş çok seçkin bir oteldir.. Kalkıp da antalyada rus turistlerin 10 euroya gittiği otellere gitmiyorsun bu ne acaip bi komplo teorisidir.. böyle bir kamera olayının olması mümkün değil.. ayrıca bu kadar kuruntulu bi hayat yaşayacaksak hiç yaşamayalım daha iyi..

nasıl yani odalarda kamera var?
Şaka gibi.
ilk kez duydum.

Söylediğin otel Türkiyenin en iyi otellerinden biri. Böyle bir sansasyonla gündeme gelmek isteyeceklerini hiç sanmam.
Ama tabiki her yerde bu tarz şeyler olabilir, bu pek kuruma bağlı olan birşey değil kötü niyetli bir temizlik görevlisi de düzenleyebilir.

Yalnız bu tarz korkuların olması çocukken yakaladığınız kamerayla ilgili sizin de dediğiniz gibi. Gereksiz paranoyaya kapılmışsınız bence o yüzden gidin eğlenin-balayınızın tadını çıkarın.

Benim anlamadığım hiç bir otele mi gitmek istemiyorsunuz yoksa Adam&Eve spesifik olarak mı içinize kurt düşürdü. Başka bir arkadaş da demiş, kortaokulda gördükleriniz yangın dedektörü olabilir:
http://www.pazartech.com/content_files/prd_images/BOSCH/KL731B.jpg
Kamera koycak olsalar ortaokul çocuklarının eliyle koymuş gibi bulduğu bir yere koymazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…