- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
olabilir bu sizin tercihiniz bizle kendinizi kıyaslamanıza gerek yok ki.her aile kendine hastır.
yooo valla ben fitim ya nerde benim kankalar anaaa rezil oldumben hiç evlenemdim çocuk da yapmadım o yüzden siz de olan kilolar çatlaklar kutsaldır yani rahat olun :)
kilosuz olmak güzel olmak değildir.sağlıklı olmaktır arkadaşım.uğraşmayın boşuna laf sokma çabalarınız boş
Rus erkek yok mu?
Ama öyle benim de çocuklarım olsa heryerim çatlak olsa valla kocayı da atarım umrumda olmaz yaneKutsal çatlak
Tabi ruslar sadece basit kadinlardan olusur.Unutun Gogol'u, Tolstoy'u,Dostoyevski'yi, Çehov'u .ahhhaha yok artık ya Rusları sadece kadınlardan oluşan bir ırk sanıyor anaaaaaa
Sizin alincaginiz bisey yok da. Insan balayinda arkadasiyla konusur mu yaw. Hani konussa da sorun edilmez ama garipserim yani. Bizi ailelerimiz bile aramamisti. Biz iyiyiz diye sesimizi duysunlar diye aramistik bi iki kere
Benim yakın kız arkadaşlarımdan biri evlendiğinde balayının 4 .günü ağlayarak aramıştı daha ilk günden dayak yemişti ve eşi tarafından tecavüze uğramıştı günlerce kanaması oldu o derece kötüydü boşandı hatta ikinci evliliğini yaptı çok şükür bunu niye anlatıyorum acaba ben dimi ? o başlığı okuyunca birçok kişinin kan beynine sıçramıştır benim gibi dert de dert olsa gam yemiycem he
Ama öyle benim de çocuklarım olsa heryerim çatlak olsa valla kocayı da atarım umrumda olmaz yane
Hayır kadınım. Rus demek sadece güzel fizikli o...pu kadin demek mi?sen erkek misin neden sevgilinin rus olduğunu söylüyorsun ki
Aynen bende fena bir şey bekledim. Aha dedim kocayı bir rusla temizlik odasında falan bastı yada ne bileyim herif bunu uyutup rusa kaçtı falan, hayalkırıklığına uğradımKonuyu okurken zaten çok kötü bir şeye hazırlamıştım kendimi. Sonra konu ilerledikçe değişti "herhalde arkadaşı telefonda pot kırdı geçmişteki bir olay ortaya çıktı" dedim.
Konunun sonunda "eee ne oldu şimdi?" dedim..
Yani çok kötü bir olay yaşanmamasına mı sevineyim, tribin saçmalığına mı üzüleyim bilemedim?
Ama sonrasında "ben zaten fitim kilo almam ben.kocam böyle seviyor" a döndü
Sen bu konuyu niye açtın? Mesala kilolu kadınla karşılaştırma kısmını neden anlattın? Yada geçerken bakan kadına eşinin basitsin dediği kısmı neden anlattın? Yada kafasını eyme kısmını? Saf mı gözüküyoruz uzaktan bakınca?Ben ne hakaret etmişim söyler misin?saygısız yorumların 1 ine sussam 10 tane yorum var burada.Sizler gibi durup dururken kimseye gidip hakaret etmedim.bana hakaret etmediniz eşime ettiniz diye alkış mı tutayım.hakaret hakarettir.burada annesi babası eşi hatalı olanların hepsine saycak mısınız?hala konu açma falan diyorsunuz konuşmasak daha iyi.Sağ olun yorumunuz için.
Ağzın bal yesin.Üfff yeter valla sistik .
Çapsız kocan gibi valla kızım sen kesin o ruslardan da güzelsin . Taş gibisin boşver kocan karsidaki kiza da hih demis
Gözü senden başkasını görmüyor
Herkes sana ve kocana hasta
Bak bize kocaman kiclarimizla sana imreniyoruz desek sıkıntı yoktu .
Abaza gibi ona buna bakmasına
Kilolu kadını aşağılayıp sana ilah gibi poz kesmesine
Basit dediğin kız için gülmemize
Kıro gibi hıh demenizle kafa bulduğumuz için terbiyesiz de olduk densiz de maşallah
Ama yemezler
Burda anlattigin koca imajından midem kalktı
Gözümde canlanan pis ,terli ,ona buna salyalarini akıtan,bi önceki günü evlendiği karısını bile telefonda arkadaşına malzeme yapan , tek hücreli bir canlı.
Konuyu okurken zaten çok kötü bir şeye hazırlamıştım kendimi. Sonra konu ilerledikçe değişti "herhalde arkadaşı telefonda pot kırdı geçmişteki bir olay ortaya çıktı" dedim.
Konunun sonunda "eee ne oldu şimdi?" dedim..
Yani çok kötü bir olay yaşanmamasına mı sevineyim, tribin saçmalığına mı üzüleyim bilemedim?
Ama sonrasında "ben zaten fitim kilo almam ben.kocam böyle seviyor" a döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?