Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Ben ne hakaret etmişim söyler misin?saygısız yorumların 1 ine sussam 10 tane yorum var burada.Sizler gibi durup dururken kimseye gidip hakaret etmedim.bana hakaret etmediniz eşime ettiniz diye alkış mı tutayım.hakaret hakarettir.burada annesi babası eşi hatalı olanların hepsine saycak mısınız?hala konu açma falan diyorsunuz konuşmasak daha iyi.Sağ olun yorumunuz için.

Görmek istermisin? @Kova hatunu sen gördün beni şimdi durduk yere kendimi açık etmeyeyim kanka :) öv beni hadi DD

Burada herkes kendini övebilir gucci bunun için açıldı konu rahat ol

Hamilelik kilom olmayabilir ama çatlağım patlağım tastamam yerinde. Ama kendimi seviyorum hata mı ediyorum ki?

olabilir bu sizin tercihiniz bizle kendinizi kıyaslamanıza gerek yok ki.her aile kendine hastır.

Hamilelik kilom olmayabilir ama çatlağım patlağım tastamam yerinde. Ama kendimi seviyorum hata mı ediyorum ki?

ben burada kendimi övecek olsam eşimin yaptığı şeye alındığımı açmazdım size...beni görmüyorsunuz etmiyorsunuz size övmekle mi uğraşıcam kendimi...eğleniyorsanız başka yere gidin eğlenin bu kadar çok densiz bir araya gelince uğraşamıyorum

yooo valla ben fitim ya nerde benim kankalar anaaa rezil oldum ben hiç evlenemdim çocuk da yapmadım o yüzden siz de olan kilolar çatlaklar kutsaldır yani rahat olun :)

Ağzına bir kaşık bal çalmış diyeceğim buna da kızacak şimdi..

Alkış olayından sonra koptum.neyi alkışladın ,neye kızdın vallahi anlamadım.

Herkes konuşma stiliyle kendini belli ediyor.

Burdaki hatunlarla başedemezsin :) yenisin sen kendimi geçtim o kadar iyi değilim ben bazı şeyleri anlamakta ama burda zehir gibi aklı olan bir sürü kadın var anlıyorlar seni onlar merak etme bu arada kiblendin :) hadi eyvallah

sen erkek misin neden sevgilinin rus olduğunu söylüyorsun ki

evet baş edemem ama zekilikleriyle değil ağızlarındaki zehirle

Erkeklerin bos konusmasi bence. Ama bir erkegede yakismiyor bu sekilde muhabbet bna gore. Bnm erkek arkdasmda antalyda calusti otelde hep rus turistler vardu ama bi kere bile ne sordum ne de oyle bir muhabbet yapti .bu arada bnde antalyada yasiyorum yani otelde nasillar vs biliyorum. Incinmissnz lafina empati yapsin siz rus erkekleri icin biseler deseniz o ne tepki verrdi . Esinizle bir daha boyle kndini bilmeyn ve olgunlasmams yda hic insan gormemid gibi tepki vermemesini yoksa sizinde bu tarz seyler konusup onu incitebilcgnzi soyleyin ve sevginizn azalacgni diyin . Blki o zmn anlar.uzulmemeye calisin

hic unutmuyorum bizde alicek tatile gitmistik dondurma falan yoyordk iki cocugumuz vardi ben onlarla ilgleniyordum o kadar kalabalk oldugu icin hic. etrafima bakmamistim adi bir kdin gelip eaimin pantoluna numarasin koymus eve gelince bana dedi. sartellerim atti kadini yolmadigima cok pisman oldum bana neden demedin diye kiyamet koparmistim amnnn takma boswer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…