Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Bildiğin dalga geçmiş senin süslenmenle. Aşırı sinir bozucu bir durum.
Saç savuran kıza kurduğu cümle, arkadaşıyla sohbeti falan bana eşinin hiç olgunlaşmamış bir insan olduğunu gösterdi.
Ama üstünden 3 ay geçmişse artık uzatmanın anlamı yok unut bence. Eşini böyle kabullen.

Ciddi misin?Sen olsan alınmaz mıydın?Rus kaynıyor burası diyor ama?karşıdaki arkadaş bunun ardından yenge nerde diye soruyor sizce neden?
Rus kaynıyor deyince yenge nerde, böyle rahat konuşuyorsun diyo orası öyle de, ağlayıp küsecek kadar bir durum yokmuş bence. Ne bileyim içerde süsleniyordur cmlesi umursamazca gelmiş size , ben olsam tamamen normal karşılardım da diyemem ama bir şey demezdim sanırım, büyütmüşsünüz.

Geçenlerde tamirat işi yapmıyor diye bizi boşamıştın

Yazdıklarınızı okuyun tekrar size de tuhaf görünecek. Süsleniyor neresi sorun yapılacak bir kelime, en son yazdığınız şey siz yanındayken biri göz kırpıyor saçını savuruyor falan gerçek mi film ya da dizi kesiti mi?? Eşinizin de herkese diyecek bir lafı var he
Aynen :))) Son sahne beni benden aldı.

Olayı anladın aslında...ama yine de büyütmüşsün diyorsun...arkadaşına karşı ben karımı takmıyorum imajı veriyor.bilmiyorum böyle şeyler beni çok zedeliyor..

Erkek muhabbeti tam olarak. Boş saçma....
Rus dolu burası kah kah. Oooo(salyalar) oğlum dikkat et yenge nerde... içerde süsleniyor kah kah. Arkadaşına hava attı eşiniz... Öyle boş ve basit ki. Nesine ağladınız bu muhabbeti prof lar bile yapıyor.

yo gerçekten oldu bu yabancı bir kız o şekilde kur yapar gibi yaptı.yani tatil yerlerinde şaşırılcak türde bir şey değil.

sen neden bunu takıntı hale getirdin..
balayında ne güzel mutlu mesut yaşiyordun.. rus dolu bilmem ne boşver ya...
içerde süsleniyordur demek yerinde içerde işte demeliydi süslenmeyi sölememeliydi aman olan olan boşver gitsin..

E siz gayet lovobada makyaj yapıyor yani süsleniyormuşsunuz. Eşiniz doğruyu söylemiş yani 3 ay unutamayacak, balayında kavga edecek, dünyayı başınıza yıkacak ne var bunda? Böylesine basit bir şeye neden alındınız ki? Daha evliliğin 3.ayında bu kadar küçük bir şeyi böylesine kafanıza taktıysanız bir ömürü nasıl geçireceksiniz neleri neleri dert edeceksiniz acaba?

Başlığı okuyup heralde balayında kızcağızı dövdü adi adam diye bir hışımla konuya geldim.Kusura bakmayın ama daha saçma bir dert görmedim.3 ay unutamadığınız şey buysa siz o evliliği yürütemezsiniz.

Eşimin şov yapıp yapmadığını ikimiz de bilemeyiz...benim için bakmaması ortamdan uzaklaşmamız yeterli oldu.
içerde süsleniyordur diye özetlerseniz evet ağlanacak bir şey yok.Burası rus kaynıyor...ne bileyim ya içeride süsleniyordur...tarzı konuşması umursamıyorum mesajı vermeye çalışmak.çünkü benim nerede ne yaptığımı iyi biliyor

Ne bilim içerde susleniyordur cümlesinden ziyade sizi başkalarıyla karşılaştırması gereksiz geldi bana

Iceride susleniyor lafina degil de burasi rus kayniyor lafina aglasaydiniz keske o daha mantikli en azindan.icerde susleniyodur lafina kusmek nasi bir ruh hali istiyor merak ediyorum

içeride süsleniyordur demesini neden taktınız. yani sizi onun için süslendiğinizi düşünüp arkadaşına yansıttığına mı kızdınız ya da böyle bir şeyin özel olacağını ve karşı tarafa yansıtmaması gerektiğini mi düşündünüz. çünkü bazen insan eşi için süslenmesini herhangi birinin heleki bir erkeğin bilmesini istemez.bunlar için alındıysanız olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…