- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Kendinizde diyorsunuz gittigimiz yer rus doluydu diyeEşimin şov yapıp yapmadığını ikimiz de bilemeyiz...benim için bakmaması ortamdan uzaklaşmamız yeterli oldu.
içerde süsleniyordur diye özetlerseniz evet ağlanacak bir şey yok.Burası rus kaynıyor...ne bileyim ya içeride süsleniyordur...tarzı konuşması umursamıyorum mesajı vermeye çalışmak.çünkü benim nerede ne yaptığımı iyi biliyor
Konuyu nerden tutsam elimde kaliyor. Iverde susleniyordur demesinde aglanacak dunyalarin basiniza yikilacak kadar kotu bir cumle olabilicegini dusunmuyorum. Rus kalkipta cok basitsiin diyip kafasini sana cevirmesi tamamen şov. Yani her ikinizde olaylari cok buyutmussunuz.
Erkek muhabbeti tam olarak. Boş saçma....
Rus dolu burası kah kah. Oooo(salyalar) oğlum dikkat et yenge nerde... içerde süsleniyor kah kah. Arkadaşına hava attı eşiniz... Öyle boş ve basit ki. Nesine ağladınız bu muhabbeti prof lar bile yapıyor.
Buna tepki gostermeliykenkilolu bir bayan geçince bir şuraya bak bir sana bak fit aşkım benim tarzı vs vs şeyler söyledi
Buna tepki gostermek?'Ne bileyim içerde süsleniyordur'
Karı koca çocuklar ayol..
"Hıh çok basitsin" demişmiş..
Sizin bütün konularınız böyle basit konular Allah dert vermesin inşaallah
Kavga etmeden anlasabiliyor olmamizda guzel:)Bunu ancak yorumlar gelince fark ediyorum...gereksiz bir şeye alındığımı düşünmemiştim
Olayı anladın aslında...ama yine de büyütmüşsün diyorsun...arkadaşına karşı ben karımı takmıyorum imajı veriyor.bilmiyorum böyle şeyler beni çok zedeliyor..[/QUOTE
eşin daha çocuk, olgunlaşmamış ama sen de böyle şeyleri 3 5 ay kafana takıp kendini yıpratma, unut artık. Ve bir daha da, rus dolu yerlere gitmeyin tatile, Çeşmeye, Bodruma gidin oralarda rus yok.
Buna tepki gostermeliyken
Buna tepki gostermek?
Garipmis.
Esiniz kilolu hanimlarla sizi kiyaslarken baskalarina hakaret etme hakkini kendinde nasil buluyor? Saygi yoksunu
hayat ne zor dimi
Bahsettiginiz durumda esiniz kilolu bir kadini asagilamis. Milli sporcu olmak bu saygisiz davranisi ortmez. Siz kilo alsaniz veya hamile kalsaniz da fit durumunuz bozulsa demek ki size de o gozle bakacak. Esiniz sizi overken baskalarini yeremez. O hakka sahip degil.Eşim hakkında hakaret eder tarzı konuşma lütfen.Saygı çerçevesinde konuşalım.Ben de eşime övgüyle bakıyorum çünkü kendimize bakıyoruz.Eşim dikkat edilmediğinde kızıyor ve kendisi zaten kilolu insanlara diyet yardımı yapıyor kendisi milli sporcu çünkü.Yani ilgi alanına giriyor ama kimseyi aşağılama huyu yoktur.
Kocanız ilk defa medeniyet olan bir yere gitti sanırım
Bi de kusura bakma çok basitsin ne yaa
3.sınıf Türk filmi gibi :)))
Buna tepki gostermeliyken
Buna tepki gostermek?
Garipmis.
Esiniz kilolu hanimlarla sizi kiyaslarken baskalarina hakaret etme hakkini kendinde nasil buluyor? Saygi yoksunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?