Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Kendinizde diyorsunuz gittigimiz yer rus doluydu diye
Ve içerde süsleniyordum diye
Eşiniz söyleyince neden dert oldu ki
Ne alıngansınız yahu bu kadar sinir stres bünyenize zarar

Karı koca çocuklar ayol..
"Hıh çok basitsin" demişmiş..

Yani o hava attı ben küçük düştüm arkadaşının gözünde...iş yerinde evli bir arkadaş var...resmen karısını yerin dibine sokuyor sanarsın ki karısını hiç sevmiyor...ama karısı bir geliyor iş yerine ziyarete ayaga kalkıp saygı duruşunda kalmadığı kalıyor...ben eşimin de böyle olmasını istemiyorum

Süsleniyor yerine hazırlanıyor demeliydi... Ne var bunda diyenlere katılmıyorum. Tabi ortada ağlanacak unutulmayacak birşey yok.

Buna tepki gostermeliyken

Buna tepki gostermek?
Garipmis.
Esiniz kilolu hanimlarla sizi kiyaslarken baskalarina hakaret etme hakkini kendinde nasil buluyor? Saygi yoksunu

Eşim hakkında hakaret eder tarzı konuşma lütfen.Saygı çerçevesinde konuşalım.Ben de eşime övgüyle bakıyorum çünkü kendimize bakıyoruz.Eşim dikkat edilmediğinde kızıyor ve kendisi zaten kilolu insanlara diyet yardımı yapıyor kendisi milli sporcu çünkü.Yani ilgi alanına giriyor ama kimseyi aşağılama huyu yoktur.

Bahsettiginiz durumda esiniz kilolu bir kadini asagilamis. Milli sporcu olmak bu saygisiz davranisi ortmez. Siz kilo alsaniz veya hamile kalsaniz da fit durumunuz bozulsa demek ki size de o gozle bakacak. Esiniz sizi overken baskalarini yeremez. O hakka sahip degil.

evlenmek için evlenmemeli insanlar sonunda böyle oluyor . Konunuzun elle tutulacak bi tarafı yok

Kocanız ilk defa medeniyet olan bir yere gitti sanırım
Bi de kusura bakma çok basitsin ne yaa
3.sınıf Türk filmi gibi :)))

Basit bir kızdı çünkü bir erkekten bir erkeğe gidip dans ediyordu.
Evet kocam ilk defa medeniyet olan bir yere gitti medeniyetsisiz biz arada görmek için geziyoruz

Buna tepki gostermeliyken

Buna tepki gostermek?
Garipmis.
Esiniz kilolu hanimlarla sizi kiyaslarken baskalarina hakaret etme hakkini kendinde nasil buluyor? Saygi yoksunu

Karısı çocuk doğurup doğum kilolarıyla kalakalırsa neler der düşünemiyorum böyle basit biri.
Eğer tepki gösterilecekce ben olsam buna gösterirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…