- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.385
- 798
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Ben polemige girmiyorum, kimseyle oyle bir sorunum olmaz burda. Acikliyorum. Ki konuyu fikirleri duymak icin actiniz sanirim. Baska bir amac yoktu degil mi?tamam kıyaslamıcak eşime ileticem desem bu polemik biter mi?
allah kolaylık versin..
Ben alinmazdim. Zaten eski sevgilim boydan boya Rus'tu.Ciddi misin?Sen olsan alınmaz mıydın?Rus kaynıyor burası diyor ama?karşıdaki arkadaş bunun ardından yenge nerde diye soruyor sizce neden?
Adam kankisini arayıp Rus muhabbeti yapıyor karısı da diyor ki arkadaşları tehlikede ya ondan aradıolayı anlattım aslında ama...doğu görevi diyorum hani arkadaşlarını orada tehlikede bıraktı...
Ne kadar ayıp ya gerçekten...terbiyeden bütün yoksun insanlar buraya toplandı
burası rus kaynıyor lafının ardından sizce arkadaşı yenge nerede diye niye sormuştur?
ardından ne bileyim ya içerde süsleniyordur diyor...
yani bana ne burada rus kaynıyor imajı veriyor.
Ben mi farklı bakıyorum olaya?
Eğlencesine oturup elalemin kilosuyla totosuyla dalga geçen çiftler olarak sizler mi komik?
Bir kadın olarak başka bir kadının vücudunun eleştirilmesine meydan vermeyin diyen bizler mi?
Kadin da halinden memnun. Adam yarin gelse daha guzelini daha fitini bulsa gidecek farkinda degil.
Öyle değil
Kusura bakma çok basitsin hıh demen lazımdı
Kilo probleminiz falan mı var anlamadım?
Doğuma kadar herkes kilo alır bu olağan bir şey...biz konuştuk bunu da eşimle...doğum kilolarına kurban olurum ama sonrasında dikkat etmezsen uyarırım dicem ama sen zaten kendine dikkat edersin ben biliyorum dedi...ve hak veriyorum hamileliğimde dahil pilates yapıp sağlıklı kilo alacağım için bana o şekilde bakmaz merak etmeyin...
Çünkü ben zaten bir rahatsızlığım olmadığı sürece kiloyu sevmiyorum.Kendime bakıyorum sporumu yapıyorum eşim de beni övmek istedi.Çünkü etrafta herkes votkasıyla sürekli bir şeyler yeme peşindeydi.Milli sporcu diye saygısız davranabilir demedim ama sağlık konusunda kendine dikkat etmeyenleri onaylamaz bu konulara iligili demek istedim
Adam kankisini arayıp Rus muhabbeti yapıyor karısı da diyor ki arkadaşları tehlikede ya ondan aradı
Ben polemige girmiyorum, kimseyle oyle bir sorunum olmaz burda. Acikliyorum. Ki konuyu fikirleri duymak icin actiniz sanirim. Baska bir amac yoktu degil mi?
Bir de sunu soyleyeyim,asla asla demeyin. Buyuk konusmak tehlikelidir,sizin acinizdan ileride tarifsiz sorunlara sebep olabilir. Asla kilo almam,esim asla boyle yapmaz,asla soylemez vs vs demistiniz ya,ona istinaden soyluyorum. Neyi buyuk konussak onla sinaniriz dunyanin kurali maalesef.
bak bu çok iyiydi.O değil de kocasına kızdığı için konu açan burdan tekrar aşık olmuş şekilde geri dönüyor. Nasıl bi etkimiz varsa kadına unutamadığı kızgınlıkları unutturduk. :)))
Yani bu goreceli bir kavram,ucu bucagi sonu olmaz. Hep daha guzeli vardir. Neyin yarisi yani ben oyle olmam demek,diyebilmek?Herkesten bir tık daha güzeli mevcut darkcım..
Ama bazılarının kontrolü elden bırakma lüksü yok. Üzülüyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?