- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Bütün hanım hanım kızları benim sayfama kim gönderdi?kadınlığımdan soğudum.Ne kadar avam konuşmalar
Herkes kendine bakabilir,herkesin kilo sorunu da olabilir veya olmayabilir. Bu esinizi ilgilendiren bir durum degil. Onemli olan kendisinin begeni cercevesinde olmayan insanlari bununla yargilamasi. Yanlis. Buyrun sorun herkes de benimle benzer dusunuyor.Kilo probleminiz falan mı var anlamadım?
Doğuma kadar herkes kilo alır bu olağan bir şey...biz konuştuk bunu da eşimle...doğum kilolarına kurban olurum ama sonrasında dikkat etmezsen uyarırım dicem ama sen zaten kendine dikkat edersin ben biliyorum dedi...ve hak veriyorum hamileliğimde dahil pilates yapıp sağlıklı kilo alacağım için bana o şekilde bakmaz merak etmeyin...
Çünkü ben zaten bir rahatsızlığım olmadığı sürece kiloyu sevmiyorum.Kendime bakıyorum sporumu yapıyorum eşim de beni övmek istedi.Çünkü etrafta herkes votkasıyla sürekli bir şeyler yeme peşindeydi.Milli sporcu diye saygısız davranabilir demedim ama sağlık konusunda kendine dikkat etmeyenleri onaylamaz bu konulara iligili demek istedim
Kadin da halinden memnun. Adam yarin gelse daha guzelini daha fitini bulsa gidecek farkinda degil.Değişmez bu tipler. Eşini bu konuda alttan alta fitneler. Kadın da kendini beğendirmek için uğraşır durur yıllarca..
Iceride susleniyor lafina degil de burasi rus kayniyor lafina aglasaydiniz keske o daha mantikli en azindan.icerde susleniyodur lafina kusmek nasi bir ruh hali istiyor merak ediyorum
Herkesin söylemeye çalıştığı çok basit aslında.eşim böyle beğeniyor diye olay oldu.
Diyet gruplarindaki arkadaslari cagiralim dermisimAvam = Halk dilidir ve muhtemelen siz de asil kanlı bir aristokrat olmadığınıza göre, avamdansınız.
Polemiğe giremeyeceğim üzgünüm :)
Kadin da halinden memnun. Adam yarin gelse daha guzelini daha fitini bulsa gidecek farkinda degil.
Ben başka bir yorumda da hastalık dışında dedim.Ve dikkat edersen sana kiloma dikkat ederim diyorum.Yani bana hiç bir kuvvet kilo aldıramaz desem anlarım büyük konuşma diyişini.Evet elimde olmayan bir sebepten spor yapıp dikkat etmeme rağmen kilolu olursam eşim beni tabi ki öyle sevecek.Ama sağlıklı taş gibi olmak her zaman iyidir.Kilolu olmak kusur değildir evet isteyen istediği kadar kilo alabilir beni ilgilendirmez.
Eşim şimdi o cümleyi kurdu diye beni sadece zayıf ve fit olduğum için mi sevdi yani?bana çocuk diyenler şimdi olgun mu?eşim zayıf ve fit başka kız bulamadı dünyada tekim diye beni sevdi değil mi?
Evlenmeden önce bende sizin gibi istiyordum. Umarım kitap okuyan kültürlü bir eşiniz vardır. İhtimal artar. Değilse beklentinizi düşürün derim.Yani o hava attı ben küçük düştüm arkadaşının gözünde...iş yerinde evli bir arkadaş var...resmen karısını yerin dibine sokuyor sanarsın ki karısını hiç sevmiyor...ama karısı bir geliyor iş yerine ziyarete ayaga kalkıp saygı duruşunda kalmadığı kalıyor...ben eşimin de böyle olmasını istemiyorum
Diyet gruplarindaki arkadaslari cagiralim dermisim
Ya cok ilginc bakis acilari var.
Herkes kendine bakabilir,herkesin kilo sorunu da olabilir veya olmayabilir. Bu esinizi ilgilendiren bir durum degil. Onemli olan kendisinin begeni cercevesinde olmayan insanlari bununla yargilamasi. Yanlis. Buyrun sorun herkes de benimle benzer dusunuyor.
Ben mavi goz severim diye butun kahverengi gozluleri asagilayayim mi? Veya esimle kiyaslayayim mi? Hos olur mu sizce? Ya da sporcuyum diye,diyet yardimi yapiyorum diye butun kilolulari esimle kiyaslasam guzel olur mu? Hadi bir de soyle anlatayim,kimse esinin fiziksel ozelligini bir yabancininkiyle kiyaslamamali.
Yok yapmadim zaten sıkıntıgiden gider kendi kaybeder canım sen sıkıntı yapma benim için
öptüm kibBütün hanım hanım kızları benim sayfama kim gönderdi?kadınlığımdan soğudum.Ne kadar avam konuşmalar.Bir de bizi eleştiriyorlar bu ağızla
valla mı kız?komedi gibisiniz ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?