Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Bütün hanım hanım kızları benim sayfama kim gönderdi?kadınlığımdan soğudum.Ne kadar avam konuşmalar

Avam = Halk dilidir ve muhtemelen siz de asil kanlı bir aristokrat olmadığınıza göre, avamdansınız.
Polemiğe giremeyeceğim üzgünüm :)

Herkes kendine bakabilir,herkesin kilo sorunu da olabilir veya olmayabilir. Bu esinizi ilgilendiren bir durum degil. Onemli olan kendisinin begeni cercevesinde olmayan insanlari bununla yargilamasi. Yanlis. Buyrun sorun herkes de benimle benzer dusunuyor.

Ben mavi goz severim diye butun kahverengi gozluleri asagilayayim mi? Veya esimle kiyaslayayim mi? Hos olur mu sizce? Ya da sporcuyum diye,diyet yardimi yapiyorum diye butun kilolulari esimle kiyaslasam guzel olur mu? Hadi bir de soyle anlatayim,kimse esinin fiziksel ozelligini bir yabancininkiyle kiyaslamamali.

eşim böyle beğeniyor diye olay oldu.
Herkesin söylemeye çalıştığı çok basit aslında.
Eşiniz öyle beğeniyor diye başka insanları aşağılama hakkına sahip olmuyor.
Ben iri yarı erkeklerden hoşlanıyorsam yanımdan geçen zayıf bir adama "Şuna bak ne biçim adam bir de sana bak." gibi hadsizce konuşma hakkına sahip olmuyorum yani.

Abartmıyormusunuz daha cok yenisiniz bu gibi kucuk mevzular yuzunden kendinizi yipratmayin. Ilerde enerjiniz digerlerine kalmayabilir

Çevir kazı yanmasın. Bu işaret ettiğim yerden de emin olma sen :)

Hamilelikte 14 kilo aldım. 1 sene içinde koşturmaca içinde sporsuz 20 kilo verdim. Veremeseydim de eşim ağzını açıp eleştiremezdi ki hiç bir zaman fit biri olmadım. Çünkü kilo takıntımız yok karı koca..

Evlenmeden önce bende sizin gibi istiyordum. Umarım kitap okuyan kültürlü bir eşiniz vardır. İhtimal artar. Değilse beklentinizi düşürün derim.

Diyet gruplarindaki arkadaslari cagiralim dermisim

Ya cok ilginc bakis acilari var.

Onlar dünyanın en olmazsa olmaz nadide parçaları ve dünya açısından çok önemliler, onlar olmazsa mesela çiçekler açamaz, güneş doğamaz, çok önemliler çok, biz kimiz ya, biz avam(!) (Bi de avam kelimesini kullanıyor kullana kullana gülmemi tutamadım pardon ) onlar piremses. Ondan hep bunlar. Aah ah. Uzaya ilk bunların dedesinin dedesi çıktı bilmiyorsun sen.

tamam kıyaslamıcak eşime ileticem desem bu polemik biter mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…