Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

sana geçen defada tavsiyede bulundum.gençsin güzelsin.iki aylık evlisin.etme gülüm yapma bunu kendine.vallaha gençliğine yazık

O değil de kocasına kızdığı için konu açan burdan tekrar aşık olmuş şekilde geri dönüyor. Nasıl bi etkimiz varsa kadına unutamadığı kızgınlıkları unutturduk. :)))
Olay kocayı yermekten kocayı savunmaya geçti o zaman

Sizi hatırlıyorum hep incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için konu açıyorsunuz nerdeyse herkes abartıyorsunuz diyor sonra hop yine bir konu yine küçücük bir meseleyi büyütmüşsünüz. Daha 3 aydır evlisiniz bu şekilde bir ömrü nasıl geçirmeyi planlıyorsunuz?

Esiniz galiba biraz erkeklik hormonu tavan yapmis mis gbi süslü bakimli esi yaninda ruslar etrafta şımarmis belli

Çünkü bu derece saygısız hakaret şeklinde konuşulcağını tahmin etmedim.Ne yapayım saygısız asosyal gibi konuşan insanlara yarabbi şükür mü diyim?
Eşinin yaptığı senin bile hoşuna gitmemiş. Gerçekleri duymaktan hoşlanmıyorsan eşinle ilgili konu açma.

Yani bu goreceli bir kavram,ucu bucagi sonu olmaz. Hep daha guzeli vardir. Neyin yarisi yani ben oyle olmam demek,diyebilmek?

Finliler çok güzel ama maşallah etleri de sıkı sıkı Dark. Biz spor yaparak ancak öyle oluruz, onlar doğuştan. Brezilyalılarda da selülit yok diye okumuştum. Ah bu genler... Bende de ne ararsan var. Sporla toplasam öbür taraftan dağılırım.
Her kadın güzel, en güzel giysi özgüven derim amma ve lakin şimdi standardına bakınca bu işin, soğuk memleket kadınları bi tık daha önden başlıyorlar bizden.

Allah gostermesinde, troid ve hormonel bir rahatsizlikta kilo istemsiz olarak alinir.
Kilo alsaniz demekki sizide elestirecek esiniz.

Devresine rus kayniyor muhabbeti yapan adam, hihh basitsin diyip opmesi cok gereksiz ve itici..

Esinizden yakinir bir bicimde konu acan sizsiniz ama gelen cevaplarda kocanizi, sallayip sirtlamissiniz..
Avam mavam da degil gercekler

Eşinin yaptığı senin bile hoşuna gitmemiş. Gerçekleri duymaktan hoşlanmıyorsan eşinle ilgili konu açma.

Bakın eşimin yaptığı hoşuma gitmedi ama ben buraya eşime bana hakaret edin diye konu açmadım.O zaman her konu açana hakaret edin.Haklı bir şey yapılıyormuş gibi o zaman konu açma diyorsun.Konu açtık diye hakaretlere eyvallah mı diyim.1 değil 2 değil hepsi sırayla seçilip buraya gönderilmiş gibi.İnsan gibi konuşan çok az

Birinin dış görünüşü ile dalga geçen birine ayıp etmiş,densizlik etmiş demek hakaret mi ?

İrklari guzel anacigim,biz burda diyet yapalim spor yapalim gene kar etmez. Bazi seyler dogustan.

Arkadaşlar bir az tatlı dille konuşun gerçekten değer mi saçma sapan şeyler yüzünden kalp kırmaya

adamı zincirleseydim öyle bir otele gitmezdim olay arkadaşına bu şekilde lanse etmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…