- 6 Mart 2024
- 12.590
- 25.157
- 518
- Konu Sahibi Kaktusveportakal
Kardesınız yokmuYurtdışına götürmek mantıklı gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesınız yokmuYurtdışına götürmek mantıklı gelmedi
Nikahtan hemen sonra balayına gidilecekse ailelerden birine verip dönüşte alacaksınız o zaman bankaya gitme şansı yoksa,boş evde altın filan bırakmayın aileleriniz evde olacağı için yine bir tık güvende olur.Dönüştede de kasaya koyarsanız.Evet aklıma geldi ama uçak hemen ertesi sabah bankaya gitmeye vakit olacağını sanmıyorum
Görülmediği sürece duyulmaz kimse karşılaşmıyor bile kim hangi dairede yaşıyor benim katımdakiler hariç bilmeyiz bile eve çeyiz vs de gelmedi
Görülmediği sürece duyulmaz kimse karşılaşmıyor bile kim hangi dairede yaşıyor benim katımdakiler hariç bilmeyiz bile eve çeyiz vs de gelmedi
Bankanın kasasına koyun.Benim birkaç parça altınım var annemde duruyor.El tarafı niye huzursuz olsun?Eşim de biliyor annemde durduğunu.Evlendikten sonra balayına giderken takıları evde bırakmaya çekiniyorum aslında mevcut evlerden birinde yaşayacağımız için çevreden taşınma, çeyiz vs gibi bir algı olmadı apartmandan da kimse bilmiyor. Ben takıların ailede durması taraftarı değilim kendi aileme de vermek istemiyorum bu kez de el tarafı huzursuz olsun istemiyorum. Henüz aramızda bu konu hiç geçmedi ama ben düşünmeye başladım. Şu an da evimde aslında epey altın var. Sizce dikkat çekmeyeceği için evde kalması sakıncalı olur mu?
Apartmana gelinlikle girmemek için salondan çıkarken üstümü değiştirmeyi düşündüm ama bunu yapan ilk gelin olarak tarihe geçerim herhalde![]()
Kaynanaya verme geri alamazsınEvlendikten sonra balayına giderken takıları evde bırakmaya çekiniyorum aslında mevcut evlerden birinde yaşayacağımız için çevreden taşınma, çeyiz vs gibi bir algı olmadı apartmandan da kimse bilmiyor. Ben takıların ailede durması taraftarı değilim kendi aileme de vermek istemiyorum bu kez de el tarafı huzursuz olsun istemiyorum. Henüz aramızda bu konu hiç geçmedi ama ben düşünmeye başladım. Şu an da evimde aslında epey altın var. Sizce dikkat çekmeyeceği için evde kalması sakıncalı olur mu?
Apartmana gelinlikle girmemek için salondan çıkarken üstümü değiştirmeyi düşündüm ama bunu yapan ilk gelin olarak tarihe geçerim herhalde![]()
Evlendikten sonra balayına giderken takıları evde bırakmaya çekiniyorum aslında mevcut evlerden birinde yaşayacağımız için çevreden taşınma, çeyiz vs gibi bir algı olmadı apartmandan da kimse bilmiyor. Ben takıların ailede durması taraftarı değilim kendi aileme de vermek istemiyorum bu kez de el tarafı huzursuz olsun istemiyorum. Henüz aramızda bu konu hiç geçmedi ama ben düşünmeye başladım. Şu an da evimde aslında epey altın var. Sizce dikkat çekmeyeceği için evde kalması sakıncalı olur mu?
Biz de zor bulmuştuk İzmir’de. Oturduğum semte epey uzak bir şubede bulduk en son. Tam 5 sene durdu kasada ama arada gidip kontrol ediyordum. Ev aldık da kurtulduk, vallahi altının mı var derdin varbankada kasa kiralamak imkansiza yakin.
hele küçük kasa cok zor ki kasalarin ortalama yillik ücreti 17bin + 17 bin depozito (garanti mesela) ustelik ne deprem ne yangin guvencesi var. ve ozel oldugu icin kamera olmadigi icin olasi bir hırsızlık durumunda kanitlayamiyorsunuz.
benim zaten uc bes altinim vardi onun icin arastirdikca birsuru video izledim kasa kiralayıp magdur olan, içindeki rakami kanitlayamayip haberlere cikan kisiler hakkinda.
kasa fiyatlarini gorunce ve asla yer bulamayinca (istanbulda 3 ilcede sorusturdum, kimse telefondan bilgi vermiyor ayri ayri gitmek sormak lazim kucuk kasa var mi diye . bulabildigime sordum yoktu)
en sonunda evimizde duvarlarda bir bosluk vardi esim onu büyüttü sivayla kapatti birseyler yapti sakladik
bizden baska kimse bulamaz ki dedektorlu hırsız bile gelse bulabileceğini sanmıyorumaslinda bunca efora degmeyecek kadar az bir gramdan bahsediyorum ama gaza geldik ugrastik.
biz dugunden sonra anneme verdik. aileme sonsuz guveniyorum zaten bizde erkek tarafi diye birsey yoktu takilan tum altinlar bizim akrabalardandi, bilezikleri de sadece ailem ve ablam takti. hic oncesinde sayma ihtiyaci bile hissetmedim. ama sizin guven probleminiz varsa kilitli bir kasa alin basit birsey de olabilir bir milyoncudan cocuk kasalari. kilitleyin oyle verin böylece acilmadigina emin olursunuz.
kasa bulma konusunda da bol sans diliyorum. bence hemen simdiden arastirin çünkü piyasada kasa yok
moliere'nin cimri oyununu 3 kere izledim. orada Harpagon'un bir repliği vardı, inan her saniyesinde aklimdan gecirdim;Biz de zor bulmuştuk İzmir’de. Oturduğum semte epey uzak bir şubede bulduk en son. Tam 5 sene durdu kasada ama arada gidip kontrol ediyordum. Ev aldık da kurtulduk, vallahi altının mı var derdin var![]()
Nasıl yaparsanız bilmiyorum ama sakın sakın ailelere bırakmayın ben eşimin zoru ile kayınvalideme teslim ettim biz balayındayken kayınpederim olacak adam hepsini çaldı üstelik benim arkadaş akraba vs taktıklarınıda çalmış .Her ne olacaksa yanınızda olsunEvlendikten sonra balayına giderken takıları evde bırakmaya çekiniyorum aslında mevcut evlerden birinde yaşayacağımız için çevreden taşınma, çeyiz vs gibi bir algı olmadı apartmandan da kimse bilmiyor. Ben takıların ailede durması taraftarı değilim kendi aileme de vermek istemiyorum bu kez de el tarafı huzursuz olsun istemiyorum. Henüz aramızda bu konu hiç geçmedi ama ben düşünmeye başladım. Şu an da evimde aslında epey altın var. Sizce dikkat çekmeyeceği için evde kalması sakıncalı olur mu?
Ciddi bir takı geleceğini sanmıyorum tahminen 2 3 bilezik onlardan gelse 6 7 tane bizimkilerden gelecek bir de olsa olsa 10 çeyrek anca olur aile içi nikah olacak. O kadar altın için kiralama mantıksız geliyor. Zaten şu an evimde 50 60 gram kadar altın vbankada kasa kiralamak imkansiza yakin.
hele küçük kasa cok zor ki kasalarin ortalama yillik ücreti 17bin + 17 bin depozito (garanti mesela) ustelik ne deprem ne yangin guvencesi var. ve ozel oldugu icin kamera olmadigi icin olasi bir hırsızlık durumunda kanitlayamiyorsunuz.
benim zaten uc bes altinim vardi onun icin arastirdikca birsuru video izledim kasa kiralayıp magdur olan, içindeki rakami kanitlayamayip haberlere cikan kisiler hakkinda.
kasa fiyatlarini gorunce ve asla yer bulamayinca (istanbulda 3 ilcede sorusturdum, kimse telefondan bilgi vermiyor ayri ayri gitmek sormak lazim kucuk kasa var mi diye . bulabildigime sordum yoktu)
en sonunda evimizde duvarlarda bir bosluk vardi esim onu büyüttü sivayla kapatti birseyler yapti sakladik
bizden baska kimse bulamaz ki dedektorlu hırsız bile gelse bulabileceğini sanmıyorumaslinda bunca efora degmeyecek kadar az bir gramdan bahsediyorum ama gaza geldik ugrastik.
biz dugunden sonra anneme verdik. aileme sonsuz guveniyorum zaten bizde erkek tarafi diye birsey yoktu takilan tum altinlar bizim akrabalardandi, bilezikleri de sadece ailem ve ablam takti. hic oncesinde sayma ihtiyaci bile hissetmedim. ama sizin guven probleminiz varsa kilitli bir kasa alin basit birsey de olabilir bir milyoncudan cocuk kasalari. kilitleyin oyle verin böylece acilmadigina emin olursunuz.
kasa bulma konusunda da bol sans diliyorum. bence hemen simdiden arastirin çünkü piyasada kasa yok
sana mesaj atilmiyor, bana yaz istersen evde guvenle saklayabileceginiz bulunmasi imkansiz yerleri soyleyeyim. bazaya mazaya dolaba vs sakin koymaCiddi bir takı geleceğini sanmıyorum tahminen 2 3 bilezik onlardan gelse 6 7 tane bizimkilerden gelecek bir de olsa olsa 10 çeyrek anca olur aile içi nikah olacak. O kadar altın için kiralama mantıksız geliyor. Zaten şu an evimde 50 60 gram kadar altın v
var![]()
Sonucta orasi yeni bir evli ciftin evi kimse bilmese bile evlendiniz hirsiz girebilir. Kasaya at bence. Ben balayina gitmeden anneme vermistim sakladi sonra beraber kasaya koyduk. Erkek tarafindan sanane hem ne diye huzursuz olcaklar?? Onlarin huzursuzlugu baskadir.Evlendikten sonra balayına giderken takıları evde bırakmaya çekiniyorum aslında mevcut evlerden birinde yaşayacağımız için çevreden taşınma, çeyiz vs gibi bir algı olmadı apartmandan da kimse bilmiyor. Ben takıların ailede durması taraftarı değilim kendi aileme de vermek istemiyorum bu kez de el tarafı huzursuz olsun istemiyorum. Henüz aramızda bu konu hiç geçmedi ama ben düşünmeye başladım. Şu an da evimde aslında epey altın var. Sizce dikkat çekmeyeceği için evde kalması sakıncalı olur mu?
Kimse yeni evli bir çift olduğumuzu bilmeyecek mesele de o daha önce kaldığım kendi evim. Başka bir yere taşınmadık onun rahatlığı varSonucta orasi yeni bir evli ciftin evi kimse bilmese bile evlendiniz hirsiz girebilir. Kasaya at bence. Ben balayina gitmeden anneme vermistim sakladi sonra beraber kasaya koyduk. Erkek tarafindan sanane hem ne diye huzursuz olcaklar?? Onlarin huzursuzlugu baskadir.