• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayına giderken düğün takıları ne yapılmalı

Kaktusveportakal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
375
488
18
Evlendikten sonra balayına giderken takıları evde bırakmaya çekiniyorum aslında mevcut evlerden birinde yaşayacağımız için çevreden taşınma, çeyiz vs gibi bir algı olmadı apartmandan da kimse bilmiyor. Ben takıların ailede durması taraftarı değilim kendi aileme de vermek istemiyorum bu kez de el tarafı huzursuz olsun istemiyorum. Henüz aramızda bu konu hiç geçmedi ama ben düşünmeye başladım. Şu an da evimde aslında epey altın var. Sizce dikkat çekmeyeceği için evde kalması sakıncalı olur mu?
Apartmana gelinlikle girmemek için salondan çıkarken üstümü değiştirmeyi düşündüm ama bunu yapan ilk gelin olarak tarihe geçerim herhalde 🤣

düğün salonundan çıkıp arabaya bindiğim an gelinliği çıkardım 🐣🐣😂altınları da kayınvalide olacak gereksiz direk takıdan sonra topladı üstümden 🙄 balayından sonra ık mık etti ama aldım hepsini 😂😂
Ben de gelinliği çıkarmayı düşündüm ama ayıp ve garip olur herhalde ya eşim de bir şaşırır herhalde ne bileyim gelinin altın uğruna gelinliği çıkardığı nerede görülmüş 🤣işin büyüsü kaçar belki de

annem ablam kv hiç biri emanet almayız dediler, arabanın torpidosunda bizle gezdi geldi 🤣
En iyisini yapmışlar. Evimizde de sıkıntı olmaz aslında ama gelinlik eve girersem o zaman fırsat kollayan varsa dikkat çeker yoksa anlaşılmaz bile evlendiğimiz zaten bilemiyorum

Ben de gelinliği çıkarmayı düşündüm ama ayıp ve garip olur herhalde ya eşim de bir şaşırır herhalde ne bileyim gelinin altın uğruna gelinliği çıkardığı nerede görülmüş 🤣işin büyüsü kaçar belki de
ben altın yüzünden değil de rahatsız olduğu için çıkardım. arkadasım geldi arabanın camından vedalaşmaya hemen sırtımı döndüm sunu çöz diye 😂😂 esim arabaya bir geldi “napiyorsun” diye 😂😂 alıştı sonra 😂😂 hatta üzerime esimin ceketini giyip dürümcüde durup dürüm bile yedik 😂😂

öyle daha heyecanlı oldu 😈😈😂

ben altın yüzünden değil de rahatsız olduğu için çıkardım. arkadasım geldi arabanın camından vedalaşmaya hemen sırtımı döndüm sunu çöz diye 😂😂 esim arabaya bir geldi “napiyorsun” diye 😂😂 alıştı sonra 😂😂 hatta üzerime esimin ceketini giyip dürümcüde durup dürüm bile yedik 😂😂

öyle daha heyecanlı oldu 😈😈😂
Alemsin çok güldüm... Altına ne giydin diye sormaya korkuyorum

Yerin kulağı var, evde bırakmanızı hiç önermem. Haberlerde sayfa sayfa konu oluyor bu hikayeler. O yüzden dikkat edin. Kasa yoksa kv ya da anne. Başka seçenek yok.
Görülmediği sürece duyulmaz kimse karşılaşmıyor bile kim hangi dairede yaşıyor benim katımdakiler hariç bilmeyiz bile eve çeyiz vs de gelmedi

Back
X