baldır estetiği

seyhan04

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
194
11
318
İstanbul
kızlar benim alt bacaklarım yani baldırlarım normalden kalın.bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum özellkle yazın kısa seyler giyerken bu konuda internette bir kaç yerde bununla ilgili estetik okudum ama yaptıran var mı?yada başka bir önerisi olan?nasıl incelicek bu bacaklar ya :(((

bende merak ediyorum cok düşünebiilirim belkii iyileşme sürecini ve ücretleri cok merak ediyorum bu konuda biri bana bilgi verirmi bu arada baldır dediğimiz yer dizle ayak arasında kalan bölge dimi :)

kizlar mrb benimde bu sorunum var en zayif anlarimda bile bu sorunum vardi herbitarafim zayif tek baldirlarim boyle sporcu baldirina benziyor istedigim hic biseyi giyemiyorum ne sort ne etek nede gece kiyafeti mutlaka bunu tedavisi olmali arastircam !

bunu okuyanlardan yorum bekliyorum yag alarak baldir inceltilebilir ama baldirda olusan yag deyilde kas olsa ve estetik ameliyatla birkismi cikartilsa bunun nasil bi zarari olur bilen varsa yazin lutfen

bunu okuyanlardan yorum bekliyorum yag alarak baldir inceltilebilir ama baldirda olusan yag deyilde kas olsa ve estetik ameliyatla birkismi cikartilsa bunun nasil bi zarari olur bilen varsa yazin lutfen

kızlar benim alt bacaklarım yani baldırlarım normalden kalın.bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum özellkle yazın kısa seyler giyerken bu konuda internette bir kaç yerde bununla ilgili estetik okudum ama yaptıran var mı?yada başka bir önerisi olan?nasıl incelicek bu bacaklar ya :(((

benımde kalın bende kafama koydum yptrcam cnm yaa ahmet karacaalara yptrmayı dusunuyorum

Back
X