baldiz derdi:(

emilinarzusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
241
8
38
35
Rusya
Kizlar lutfen yardim edin nasil davranmaliyim bilmiyorum. Benim baldizimda iletisim sorunu var galiba. Bir sey anlatiyor fikrimi soyluyorum bir lafimdan kusuyor ve kirici sozler soyluyor. Bu 3yildir boyle. Akil verin nasil tepki vereceyimi bilmiyorum artik

Son düzenleme:
Abicim baldızının sana bir nedenden ötürü kızgınlığı olabilir mi?belki onun için tersliyor ve küsüp duruyordur.
Yengeye karşı da aynı mı yoksa sadece sana karşı mı böyle?

fikir vermek var- fikir vermek var.. ne söylüyorsun da sana kırıcı cevap veriyor mesela? bir örnek verirsen daha iyi yorumlar alırsın

erkek misiniz.. baldız dediğinize göre..

Gorumcemin eltimle sorunlari var daha dogrusu sevmiyorlar bir birlerini. Bana anlatiyor ben de olur boyle seyler diyorum bana sen onun tarafini tutuyorsun sevmiyorum seni de konusma benle diyor

Gorumcemin eltimle sorunlari var daha dogrusu sevmiyorlar bir birlerini. Bana anlatiyor ben de olur boyle seyler diyorum bana sen onun tarafini tutuyorsun sevmiyorum seni de konusma benle diyor

bence fikir belirtme sadece dinle. fazla da muhabbete girme, olabildiğince. ilkokul çocuğu gibi sevmiyorum seni de konuşma benle diyorsa bence yapacak bir şey yok bundan başka.

bence fikir belirtme sadece dinle. fazla da muhabbete girme, olabildiğince. ilkokul çocuğu gibi sevmiyorum seni de konuşma benle diyorsa bence yapacak bir şey yok bundan başka.

Tipki cocuk gibi yani. Hani konusmuyorum sonra kendisi arayib konusuyo benle. Aradan zaman geciyor tekrar kusuyo yani biktim

beni konuyla muhatap etmeyin,aranızda halledin de dertmi bu da

canım en iyi görümce görüşmediğin konuşmadığın görümce diyorum. tam adamına denk geldin

GÖRÜMCEMDEN NEFRET EDİYORUMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…