- Konu Sahibi emilinarzusu
-
Abicim baldızının sana bir nedenden ötürü kızgınlığı olabilir mi?belki onun için tersliyor ve küsüp duruyordur.Kizlar lutfen yardim edin nasil davranmaliyim bilmiyorum. Benim baldizimda iletisim sorunu var galiba. Bir sey anlatiyor fikrimi soyluyorum bir lafimdan kusuyor ve kirici sozler soyluyor. Bu 3yildir boyle. Akil verin nasil tepki vereceyimi bilmiyorum artik
erkek misiniz.. baldız dediğinize göre..Kizlar lutfen yardim edin nasil davranmaliyim bilmiyorum. Benim baldizimda iletisim sorunu var galiba. Bir sey anlatiyor fikrimi soyluyorum bir lafimdan kusuyor ve kirici sozler soyluyor. Bu 3yildir boyle. Akil verin nasil tepki vereceyimi bilmiyorum artik
Erkek üye mi yoksabaldız değil görümcen o senin :) eger 3 yıldır kadına baldızım diyosan ondan öyle davranıyodur :))))))
Af edersiniz ben azeriyim ve bizde gorumceye baldiz diyoruz odan
Gorumcemin eltimle sorunlari var daha dogrusu sevmiyorlar bir birlerini. Bana anlatiyor ben de olur boyle seyler diyorum bana sen onun tarafini tutuyorsun sevmiyorum seni de konusma benle diyor
Af edersiniz ben azeriyim ve bizde gorumceye baldiz diyoruz odan
Daha önce görümcenle aranda bir sorun yaşandı mı?mutlaka bir geçmişi vardır bu durumun.Bazi sozleri bilmedigim icin oyle oldu.
Erkek üye mi yoksabaldız değil görümcen o senin :) eger 3 yıldır kadına baldızım diyosan ondan öyle davranıyodur :))))))
bence fikir belirtme sadece dinle. fazla da muhabbete girme, olabildiğince. ilkokul çocuğu gibi sevmiyorum seni de konuşma benle diyorsa bence yapacak bir şey yok bundan başka.
Gorumcemin eltimle sorunlari var daha dogrusu sevmiyorlar bir birlerini. Bana anlatiyor ben de olur boyle seyler diyorum bana sen onun tarafini tutuyorsun sevmiyorum seni de konusma benle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?