baldiz derdi:(

yeni oldugum için burda bazı şeyleri bilmiyorum. Gorümcem değişik biri evet o her konuya küsmeyi bilir yani

yeni olmanızda sıkıntı yok. bizde yaza boza öğrendik nihayetinde kimse "ay baldız değil görümce" demesin diye söyledim
eşiniz ne diyor bu konuda

Her zaman söylüyorum bütün sayfaları okumak mı lazım olayın özünü anlamak için. Allah konu 3. Sayfada da geçerli bir neden sayılabilir. 20. Sayfada olsa vay halimize.

konunun özü bir akraba ile anlaşamamak..
baldız veya görümce konunun özü değil..

konu sahibi görümcenizin kişiliğinden kaynaklanıyordur bu durum belki

şu görümcelerle kaynanalar insanların evliliğini huzursuz etmeseler ölürler sanki

Evet yani karismasan olmaz mi. Olurmusun sanki? Diyesim var. Basima gelenleri anlatsam eminim yuhh dersiniz bana yani

canım ya üzüldüm durumuna,allah yardımcın olsun,küserse küssün bırak hiç oralı olma,kendine bir hobi edin,bir şeylerle uğraş,en azından bahanen olur hem kafanda yerine gelir.

canım ya üzüldüm durumuna,allah yardımcın olsun,küserse küssün bırak hiç oralı olma,kendine bir hobi edin,bir şeylerle uğraş,en azından bahanen olur hem kafanda yerine gelir.

Kotusu su ki hic tanimadigim dilini bile az bildigim bir yerde yasiyorum. Haliyle butun gujum evde geciyor. Kocam da yeni hastaliktan kurtuldu. Basimda 2kaynim kayinpederim ve deli kaynanam var tabi

Kotusu su ki hic tanimadigim dilini bile az bildigim bir yerde yasiyorum. Haliyle butun gujum evde geciyor. Kocam da yeni hastaliktan kurtuldu. Basimda 2kaynim kayinpederim ve deli kaynanam var tabi

canım rusya da değil misin sen? azeriler rusça bilir aslında,azerbaycanda bulunmuştum bir süre, ne kadar azeri gördüysem su gibi rusça konuşuyorlardı?
sen bilmiyor musun?sonuçta sscb ülkeleriydiniz hepiniz.

canım rusya da değil misin sen? azeriler rusça bilir aslında,azerbaycanda bulunmuştum bir süre, ne kadar azeri gördüysem su gibi rusça konuşuyorlardı?
sen bilmiyor musun?sonuçta sscb ülkeleriydiniz hepiniz.
Evet rusyada yasiyorum ama ben azerbsycanin bir ilcesinde buyudum ve ruscam da fena degil ama yetmiyor bazen

Evet rusyada yasiyorum ama ben azerbsycanin bir ilcesinde buyudum ve ruscam da fena degil ama yetmiyor bazen

fena değil dediğine göre bayağı vardir eminim,biraz geliştirirsinde hem orda ne güzel,
valla kpeder kaynana sendeyse ben senin yerinde olsam eve girmemek için bin tane bahane bulurdum,
çocuk var mı bilmiyorum da diğer çocuklu bayanlarla tanışıp beraber gezebilirsin,parkta falan tanışırsınız,
dil öğreniyorum diye kendini at dışarı

Oyle olmuyor iste ev isi yemek derken disari sadece eve bir sey almak icin cika biliyorum. Cocugum yok gecen sene dusuk yapdim sonrasinda da esim agir hastalandi ve doktor daha cocuk olmasi icin izin vermiyor

Ben cevap verirsem kiyametleri koparir. Annesini doldurub uzerime salar. Esime dediyim zaman da o da oyle kabul etmelisin diyor

bence evini ayır biran önceee eşinle konuş ağlaaa çekemiyorum de ezdirme kendini ailenle konuş gerekirseee

bence evini ayır biran önceee eşinle konuş ağlaaa çekemiyorum de ezdirme kendini ailenle konuş gerekirseee

O evli zaten ayri yasiyor ama sagolsun uzaktan da karisiyor. Simdi o bakude bizs erusyadayiz ama allah kismet ederse Bakuye tasinmak istiyoruz. O zaman daha zor olucak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…