• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balik etli mi, yoksa zayif mi?

arkadaslarrr.... benim merak ettigim sorum su ;

erkekler balik etli kizlari mi çok begeniyorlar yoksa, zayif kizlari mi :)
ve neden?

çok merak etmisimdir... :KK70: tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)
ama konunun yeri burası değil:KK66:

Balik etine gore degisir :KK70:

Ama yuzelli erkegin icinde 10 kiz olan bir bolumde okuyorum hep duydugum soyle

Kiz dedigin ele gelecek abi ama oyle bingil bingil olmayacak fit olacak tahta gibi de degil...

Sanirim fit balik etlileri seviyorlar :)

bıngıl bıngıl :D ay çok güldüm :D

arkadaslarrr.... benim merak ettigim sorum su ;

erkekler balik etli kizlari mi çok begeniyorlar yoksa, zayif kizlari mi :)
ve neden?

çok merak etmisimdir... :KK70: tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)
.Her insanın zevki de seçimi de farklıdır.

şaka bir yana benim çalışma arkadaşlarımın hepsi erkek bende aralarında öyle oldum vallah :KK45: ama şunu söylim genelde beğendikleri uzun boylu değil kısa ve vücut hatları belli olan hatunlar hani poposu falan ama göbek olmayacak çok seçiciler çok kendileri brad pitt ya :cool:

Bir de siteyi kullanmayı öğrenseniz ...

şaka bir yana benim çalışma arkadaşlarımın hepsi erkek bende aralarında öyle oldum vallah :KK45: ama şunu söylim genelde beğendikleri uzun boylu değil kısa ve vücut hatları belli olan hatunlar hani poposu falan ama göbek olmayacak çok seçiciler çok kendileri brad pitt ya :cool:
hiç sorma kendilerini çok begeniyorlar haha :D benim boyum kisa zaten 161 cm.
zaten kalçam olmazsa ne yapardim acaba :D dümdüz olurdum herhalde...

Dünyada 7 küsur milyar insan var. Bu da demek oluyor ki 7 küsur milyar farklı zihin var. Nasıl ki kadınların erkekte aradığı fiziksel zevkler kadından kadına değişiyorsa, erkeklerin kadında beğendiği özelliklerde erkekten erkeğe değişir. Kimi balık etli sever, kimi zayıf. Kimi sarışın sever, kimi esmer. Kimi beyaz tenli sever, kimi bronz.

• bir arkadaşın dediği gibi kesinnlikle fit balık etli queenEb queenEb :KK52:
İyi de o zaman neden dünya üzerinde milyonlarca erkek dal gibi modellere ölüp ölüp bitiyor? Bak mesela Miranda Kerr 1.75 boya 50-55 kilo falan. Yani çok zayıf. :KK48:
Bence erkekten erkeğe değişiyor.

İyi de o zaman neden dünya üzerinde milyonlarca erkek dal gibi modellere ölüp ölüp bitiyor? Bak mesela Miranda Kerr 1.75 boya 50-55 kilo falan. Yani çok zayıf. :KK48:
Bence erkekten erkeğe değişiyor.

Ben de bunu anlamiyorum. Tanidigim erkeklerin yuzde doksani hem fit hem balik etli olsun diyor ama yuzde yuzu de miranda kerr gibi modellere bayiliyor. Cok dengesizler cooook :D

vallaa biraz iri tipi yapim var.
bel kismi ince... kalça kismi büyük.. üst bacagim daha bir dolgun alt bacagimdan :KK70:
tipsizim yaaa hahah :KK70:

Sen kendine mi tipsiz diyorsun resimdeki sensen eger ben de gorme problemine sahip degilsem fizigini bilmem ama gayet tas gibi yuzun var

Ben de bunu anlamiyorum. Tanidigim erkeklerin yuzde doksani hem fit hem balik etli olsun diyor ama yuzde yuzu de miranda kerr gibi modellere bayiliyor. Cok dengesizler cooook :KK70:
aynenn :D kendileri ne istediklerini bile bilmiyorlar :D

ay inanmıyorum kızın yüzünemi söylediler ne ayıp ya

Evet gayet de yuzune dediler...

Ama kiz da kendini cok begeniyordu. Goguslerim guzel diye resmen meme ucuna kadar olan daracik badiler giyiyordu. Birisi de goz zevkimizi bozma yeter zaten damizlik gibisin dedi...

Back
X