• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık Kadını Kova Erkeği

Ben balık hoşlandığım bey kova burcu ikimizin de anlayamadığı bir enerji var çok iyi anlaşıyoruz ama bu adamı nasıl etkileyebilirim? Nasıl adım atmasını sağlayabilirim?
Burçlara çok takmayın ya
Sevmişsiniz olur inşallah

biten 2,5 senelik ilişkim :))
bizim kafalarımız acayip uyardı, bu kadar aynı düşündüğüm bir insana hiç rastlamadım, yine de biz hiç anlaşamaz, ufacık şeylerden bile tartışırdık. nasıl beceriyorsak :D

yıllarca “sen odunun tekisin, nasıl balık burcu olursun ya!” cümlesini duymuş bir insan olarak içimde sakladığım tüm o duygusallığı bu ilişkiyle keşfettim. dışarıya karşı hiç duygusal değilken onunla ilgili şeylerde ya da onun yanımda olduğu her durumda sulu gözdüm.

kendisiyse her zaman tam tersi, ilişkinin odun ve mantıklı tarafıydı. duygularını göstermekten hep çok korktu. uzunca bir süre hislerini benden gizlemeye çalıştı. en sonunda benim isyan etmemle “antonie, korkuyorum” diye itiraf etti. ama yine de hiç benim açıldığım kadar açamadı kendini.

arkadaşları bile kendisini “mutsuzluğunu gizlemek için etrafa mutluluk saçar, bi sorunu oldu mu konuşmaz içine atar bi şey yokmuş gibi davranır” diye tarif eder.

kararlarını mantığıyla vermeye çalışır.
özgürlüğüne düşkündür.

“adım atmasını sağlamak için napabilirim?” demişsin ya, bilmiyorum, çünkü adım atıp ilişkiyi başlatan taraf bendim :)

ben balik kadini kocam kova erkegi
o kadar tamamlayamiyoruz ki birbirimizi sadece idare etmeye calisiyoriz o da patlak veriyo her hafta bi catisma oluyo
iyi bi insan.. iyi bi koca mi bilmiyorum. ama iyi bi baba
ama beni anliyor mu tamamliyor mu desen kesinlikle hayir. tukeniyorum

Ikizler erkeğini nikah masasına oturtabilirseniz sizi tebrik edicem :) ne çektim o ikizlerden.Allah kolaylık versin :KK70: ( yükselenim de akrep bu arada )
Akrepler süper ya :KK70: asla akrebim diye demiyorum agahah valla ben oturtmak istemiyorum. O illa istiyor :KK70: sensiz duramazlar olamamlar falan :KK70: dün bi arkadaş yazdı burda evlenmeden çok çapkın olurlar diye. Benimkide anlatiyor. Senden once hayatım çok başkaydı diye. Ee çık gez geceleri manyakmisin diyorum :KK70: yok diyor. Ben anlamadim valla. Dengenizler iste. Sen ne çektin kiz

Akrepler süper ya :KK70: asla akrebim diye demiyorum agahah valla ben oturtmak istemiyorum. O illa istiyor :KK70: sensiz duramazlar olamamlar falan :KK70: dün bi arkadaş yazdı burda evlenmeden çok çapkın olurlar diye. Benimkide anlatiyor. Senden once hayatım çok başkaydı diye. Ee çık gez geceleri manyakmisin diyorum :KK70: yok diyor. Ben anlamadim valla. Dengenizler iste. Sen ne çektin kiz
Nişanlını tenzih ediyorum cidden dengesizlik ve yalancılık en belirgin özellikleri onların ve de çapkınlıkları :)

Nişanlını tenzih ediyorum cidden dengesizlik ve yalancılık en belirgin özellikleri onların ve de çapkınlıkları :)
Sagol ya nişanı atarsam sorumlusu sensin :D benimkide dengesiz. Çapkın olamaz dayağı.ı yer. Yalan soylemiyor hatta nefret ediyoe. Birsey derse anasini arayip kontrol ediyoeum. Oyle bi sanai yok :D inshAllah sana daha iyi burclar nasip olur canim. Basak olabilir onlar cok uysal mesela :D tanismada işini yasini sormayin kizlar. Burclarini sorun adamlara :D ben sorsaydım şuan nişanlı olmazdim

Sagol ya nişanı atarsam sorumlusu sensin :KK70: benimkide dengesiz. Çapkın olamaz dayağı.ı yer. Yalan soylemiyor hatta nefret ediyoe. Birsey derse anasini arayip kontrol ediyoeum. Oyle bi sanai yok :KK70: inshAllah sana daha iyi burclar nasip olur canim. Basak olabilir onlar cok uysal mesela :KK70: tanismada işini yasini sormayin kizlar. Burclarini sorun adamlara :KK70: ben sorsaydım şuan nişanlı olmazdim
:) ben Evliyim canım yine de iyi dileklerin için sağol :) nişanlın istisna iyi bir Kışı bence ;) inşallah çooookkk doğru bir tercihtir Allah mutlu Mesut etsin tamamına erdirsin.

Back
X