- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
Sana yüzde 1 milyon katılıyorum.
Yengeç erkeği düşman başına.. Hayata küstürüyolar la kadını![]()
Offf, hem de nasil! Hayattan igrendiriyorlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana yüzde 1 milyon katılıyorum.
Yengeç erkeği düşman başına.. Hayata küstürüyolar la kadını![]()
Burçlara çok takmayın yaBen balık hoşlandığım bey kova burcu ikimizin de anlayamadığı bir enerji var çok iyi anlaşıyoruz ama bu adamı nasıl etkileyebilirim? Nasıl adım atmasını sağlayabilirim?
Nasıl öğreniyorum canım onu
Kova kadını olarak kova erkeğinden koşarak kaçın derim.
Simdi size kaçmaniz gereken burçları listeliyorum hanimlar
Koç
Aynı fikirdeyimkovadan kaçın. tek cümleyle iyi sevgili kötü koca.
Dilberi nasil bulacağım ben peki :/Dogum haritasi cikartmaniz ya da bu isi bilen birine cikarttirmaniz lazim.
Astroloji bolumunde Dilber diye bi uye cikartiyordu en son.
Cok tatli bir hanim.
Ikizler erkeğini nikah masasına oturtabilirseniz sizi tebrik edicem :) ne çektim o ikizlerden.Allah kolaylık versinKizlar banada yorum yapınben akrep nisanlim ikizler
Akrepler süper yaIkizler erkeğini nikah masasına oturtabilirseniz sizi tebrik edicem :) ne çektim o ikizlerden.Allah kolaylık versin( yükselenim de akrep bu arada )
Nişanlını tenzih ediyorum cidden dengesizlik ve yalancılık en belirgin özellikleri onların ve de çapkınlıkları :)Akrepler süper yaasla akrebim diye demiyorum agahah valla ben oturtmak istemiyorum. O illa istiyor
sensiz duramazlar olamamlar falan
dün bi arkadaş yazdı burda evlenmeden çok çapkın olurlar diye. Benimkide anlatiyor. Senden once hayatım çok başkaydı diye. Ee çık gez geceleri manyakmisin diyorum
yok diyor. Ben anlamadim valla. Dengenizler iste. Sen ne çektin kiz
Sagol ya nişanı atarsam sorumlusu sensinNişanlını tenzih ediyorum cidden dengesizlik ve yalancılık en belirgin özellikleri onların ve de çapkınlıkları :)
:) ben Evliyim canım yine de iyi dileklerin için sağol :) nişanlın istisna iyi bir Kışı benceSagol ya nişanı atarsam sorumlusu sensinbenimkide dengesiz. Çapkın olamaz dayağı.ı yer. Yalan soylemiyor hatta nefret ediyoe. Birsey derse anasini arayip kontrol ediyoeum. Oyle bi sanai yok
inshAllah sana daha iyi burclar nasip olur canim. Basak olabilir onlar cok uysal mesela
tanismada işini yasini sormayin kizlar. Burclarini sorun adamlara
ben sorsaydım şuan nişanlı olmazdim
Amin canim cok sagol:) ben Evliyim canım yine de iyi dileklerin için sağol :) nişanlın istisna iyi bir Kışı benceinşallah çooookkk doğru bir tercihtir Allah mutlu Mesut etsin tamamına erdirsin.