• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık Kadını Kova Erkeği

Ben de fırsat buldum mu yengece bi giydiririm, kova olaraktan :KK70:
Yengeç erkeği böğh. (İyiler alınmasın :KK70: )
hayır bi de kovaya bulaşılır mı anacım,kovaya düşman olacağına öl daha iyi,geçen sene doğum günümde dilek hakkımı yengece beddua ile geçirdim mesela :KK70::KK70::KK70:

hayır bi de kovaya bulaşılır mı anacım,kovaya düşman olacağına öl daha iyi,geçen sene doğum günümde dilek hakkımı yengece beddua ile geçirdim mesela :KK70::KK70::KK70:

Ben de bi ufak intikam almadan salmadımdı vaktinde kendisini. (22 yaşında filandım sanırım)
Kimse için yapmam ama o kadar gıcık aldım ki, "Ağlatıcam" dedim, ağlattım. Evet bunu yaptığım için pişman değilim, uyardım. :KK70:

Ben de bi ufak intikam almadan salmadımdı vaktinde kendisini. (22 yaşında filandım sanırım)
Kimse için yapmam ama o kadar gıcık aldım ki, "Ağlatıcam" dedim, ağlattım. Evet bunu yaptığım için pişman değilim, uyardım. :KK70:
ben de musallat oldum ama nasıl bir musallat :KK45: yaptığım şeyi sosyal medyaya atıp kim yapıyosa yeter:((( diyene kadar sürdü:rapci: hahahha yalnız ne manyak burçlarız:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende balığım bi tane kova erkeği tanıdım inanılmaz iyi geliyoduk birbirimize yani çekim gücü mikemmel :D ama kişiliklede alâkalı biraz..

ben de musallat oldum ama nasıl bir musallat :KK45: yaptığım şeyi sosyal medyaya atıp kim yapıyosa yeter:KK43:(( diyene kadar sürdü:rapci: hahahha yalnız ne manyak burçlarız:KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet, bir yanımız dokunulmaması gereken cinsten manyak itiraf etmeliyiz ki. O bölgeye giren sağlam çıkamıyor. Yapma yavrum, yapma cağnım diye uyarınca da zaten, tamam diyorsun "Hak etti artık, hakkını ver" :KK70:
Zamanla törpüleniyor tabi :)
O yirmili yaşlardaki kova Gangsta ile 30a giren Gangsta farklı.
Yine de damarıma basana (ki eşim arada böyle bir gaflette bulununca ona özel olarak) yakasını silktirir, özür diletirken 8e katlarım :) Kova siniri diye bir şey var harbiden. Kolay kolay dokunulmuyor o noktaya, ama dokunanın elini kolunu kırıyor :KK70:

Denas14__ Denas14__
nameaver nameaver
Haksız mıyım ey diğer kovalar? Cevap verin doğum günü çocuğuna bir ara :KK70::KK15:

Evet, bir yanımız dokunulmaması gereken cinsten manyak itiraf etmeliyiz ki. O bölgeye giren sağlam çıkamıyor. Yapma yavrum, yapma cağnım diye uyarınca da zaten, tamam diyorsun "Hak etti artık, hakkını ver" :KK70:
Yine de damarıma basana (ki eşim arada böyle bir gaflette bulununca ona özel olarak) yakasını silktirir, özür diletirken 8e katlarım :) Kova siniri diye bir şey var harbiden. Kolay kolay dokunulmuyor o noktaya, ama dokunanın elini kolunu kırıyor :KK70:

Denas14__ Denas14__
nameaver nameaver
Haksız mıyım ey diğer kovalar? Cevap verin doğum günü çocuğuna bir ara :KK70::KK15:
Mutlu yıllarrrrr:KK37: tüm sevdiklerinle:KK200:

Denas14__ Denas14__
nameaver nameaver
doğum günün mü
doğru zaten bizim ayımız
mutlu yıllar iyiki doğdun:KK200:
ben 22yim bakalım 30a girene kadar herhangi bir yengeç burcunu öldürmezsem ya da kahrımdan ölmezsem 30a giren peri diye bir dipnot geçerim:KK70:

Bak canim bence de kaç cidden kova erkegi cekilecek gibi degil esim kova ama cidden pismanim.
ben koc o kova guclu de bir karaterim vardir ama guc savasindan biktim bir kere duygusallik hiç yok eglenceyi gezip tozmayi pek sevmez kendini cok begenir kiskanc baskici ne ararsan var Hersey den sıkılir hos benden nasil bikmadi sasiyorum yani cidden zor. Tek iyi yonleri durustluk ve sadakat onlarda zaten her insan da olmasi gereken vasiflar asik degilsen bosver derim

Bak canim bence de kaç cidden kova erkegi cekilecek gibi degil esim kova ama cidden pismanim.
ben koc o kova guclu de bir karaterim vardir ama guc savasindan biktim bir kere duygusallik hiç yok eglenceyi gezip tozmayi pek sevmez kendini cok begenir kiskanc baskici ne ararsan var Hersey den sıkılir hos benden nasil bikmadi sasiyorum yani cidden zor. Tek iyi yonleri durustluk ve sadakat onlarda zaten her insan da olmasi gereken vasiflar asik degilsen bosver derim
Haah koc kova buldum:)

Kova icin dediklerinizin coguna katılıyorum. Acaba koc erkegi kova kadını olunca durum değişir mi:))
Bende koc erkegi.icin cok.zor diyorum da:) bence ben onun yaninda.melegim.

Oo konuya bak.. :KK200:
Bizde tam tersi ben kovayım, o balık. Baya iyi anlaşıyoruz valla.
Ama ben erkek olsam benle uğraşmazdım. Dengesiz gibiyiz ama prensiplerimizde var. Cümle garip oldu ama böyle bişey. Bi iyiyim bi kötüyüm. Yalnızlık özgürlük en önemli konumdur. Gezmeye bayılırım, paraları saç saç saç mottom. Şimdi duygusal bir balık kadını bu adamla nasıl başetsin sen söyle?
Balık adamı hanımcılık felsefesiyle kotarıyo işi :rapci:

Denas14__ Denas14__
nameaver nameaver
Canını seven damarımıza basmaz :KK59:

Back
X