Bir kişi değil ki tüm tanıdıklarım böyleBaya dert olmuş sana da kimse helal olsun
Geçen bir balığı hayatımdan yallah ederekÇevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
Belki de sorun sensinBir kişi değil ki tüm tanıdıklarım böyle
Kadın mıGeçen bir balığı hayatımdan yallah ederek
Her şunu ekleyeyim her burcun iyiside vardır kötüsü deGeçen bir balığı hayatımdan yallah ederek
EvetKadın mı
Yo duruyorum uğraşıyolar , neyi kıskanıyolar bu kadar bilmiyorum . İçlerine dert oluyorum sürekliBelki de sorun sensin
İyi yapmışsın
Balık olmayan arkadaş seçiyorum, şaka mısınız siz ya?Çevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
Ben iyisine hiç denk gelmedim sinsi sinsilerHer şunu ekleyeyim her burcun iyiside vardır kötüsü de
Valla ben öyle yapıyorum bu arada . Kim çekicek böyle birini . Aptal saptalBalık olmayan arkadaş seçiyorum, şaka mısınız siz ya?
Herkes sıkıntılı mı bilemem zaten ama hepsi balıktı sorunlu olanlarınBalığın anlaşamadığı bı burcun vardır, ha bana sorarsan bu işlere hiç inanmam, meseleyi oraya bağlamak yerine karaktere falan bakarım, yani herkeste sıkıntı var diyen kişiye bakılmalı sıkıntısız mi diye
Kız kardeşim balık burcu, aşırı dobra, kıskançlığı olmayan biridir. Manipüle etmekten gram anlamaz yay burcu olarak ben daha kolay ederim. Sıkıntı sizde benceÇevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
ŞakayımBalık olmayan arkadaş seçiyorum, şaka mısınız siz ya?
Emin ol içinde vardır . Ben hiç bu kadar sıkıntılı yay görmedim. Yay tanıdıklarım genelde hep balıklarla arkadaş gerçekten ama hinler . Birde sürekli nazar değdirirler . O kadar şerle bakarlar her şeyeKız kardeşim balık burcu, aşırı dobra, kıskançlığı olmayan biridir. Manipüle etmekten gram anlamaz yay burcu olarak ben daha kolay ederim. Sıkıntı sizde bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?