Balık kadınlarının sinsiliğinden bıktım artık

arzudidem

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
201
-37
18
25
Çevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz

Geçen bir balığı hayatımdan yallah ederek

Balık olmayan arkadaş seçiyorum, şaka mısınız siz ya?

Balığın anlaşamadığı bı burcun vardır, ha bana sorarsan bu işlere hiç inanmam, meseleyi oraya bağlamak yerine karaktere falan bakarım, yani herkeste sıkıntı var diyen kişiye bakılmalı sıkıntısız mi diye

Herkes sıkıntılı mı bilemem zaten ama hepsi balıktı sorunlu olanların

Kız kardeşim balık burcu, aşırı dobra, kıskançlığı olmayan biridir. Manipüle etmekten gram anlamaz yay burcu olarak ben daha kolay ederim. Sıkıntı sizde bence

Kız kardeşim balık burcu, aşırı dobra, kıskançlığı olmayan biridir. Manipüle etmekten gram anlamaz yay burcu olarak ben daha kolay ederim. Sıkıntı sizde bence
Emin ol içinde vardır . Ben hiç bu kadar sıkıntılı yay görmedim. Yay tanıdıklarım genelde hep balıklarla arkadaş gerçekten ama hinler . Birde sürekli nazar değdirirler . O kadar şerle bakarlar her şeye

Valla bir balık 7 yaşından beri arkadaşım, diğeriyle nefret ederiz birbirimizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…