Merak edebilirsin tabii kiSkdkelcl çok saçma bir konu. Sen ne burcusun merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak edebilirsin tabii kiSkdkelcl çok saçma bir konu. Sen ne burcusun merak ettim
Bilemiyorum. Burçtan ziyade karakter, yetiştirilme şekli de çok önemli. Ben kardeşimde görmedim öyle şeylerEmin ol içinde vardır . Ben hiç bu kadar sıkıntılı yay görmedim. Yay tanıdıklarım genelde hep balıklarla arkadaş gerçekten ama hinler . Birde sürekli nazar değdirirler . O kadar şerle bakarlar her şeye
Bilmem ben artık aptal olduklarını düşünüyorumValla bir balık 7 yaşından beri arkadaşım, diğeriyle nefret ederiz birbirimizden.
Profiline göre ikizlersinMerak edebilirsin tabii ki
Yoo benimki çok akıllı ve sinsi.Bilmem ben artık aptal olduklarını düşünüyorum
Hepsi balıktı tanıdıklarım şerli olan. Hepsi farklı yerde yetişmiş haliyleBilemiyorum. Burçtan ziyade karakter, yetiştirilme şekli de çok önemli. Ben kardeşimde görmedim öyle şeyler
Balıklar mıBilmem ben artık aptal olduklarını düşünüyorum
Tahmin ediyorum aslan.Skdkelcl çok saçma bir konu. Yani şimdi sitenin tüm balıkları gelip linç etse hak etmişsin. Sen ne burcusun merak ettim
Sinsiler çok. Çevreme almıyorumYoo benimki çok akıllı ve sinsi.
Aptallıkları bu kadar boş sinsilikle uğraşmalarıBalıklar mı![]()
Profilindeki doğum tarihi doğruysa ikizlerTahmin ediyorum aslan.![]()
Brn hiç sinsi biri değilim zaten.Benim de iki balık kadın arkadaşım var aşırı fedakar ve iyiler çekip çevirirler. Yani herkesin kendi deneyimi sorun sizde demek ki balık kadınına bile yenildiyseniz herkes ezer geçer sizi![]()
Balık olabilir misiniz?Bilmem ben artık aptal olduklarını düşünüyorum
Ben aslanım, beni ilgilendirmezAptallıkları bu kadar boş sinsilikle uğraşmaları