Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Öteki kategorilerde kimin 1.olacağı hakkında tahminim doğru çıkmıştı.Balık kategorisinde de nuryolu gözü kapalı alır diyordum ama görüyorum ki arada bayağı fark var.Acaba nasıl olsa alır deyip ,başka seçeneğe de ılımlı bakan var mı?(benim gibi)

Canım benim ilk ne sonuç çıkıyorsa öyle devam ediyor genelde . Belkide hanımlar çok oy alana oy kullanıp geçiyor olabilir .
Benimde favorilerim vardı , ama oy almaz değigim tabaklar şaşırtıyor beni . Sunum yapmayan bile derece alıyor mesela . Hanımların neye göre oy kullandıklarını çözemedim
Paella mesela favorimdi . Nur'un pilavıda , birde kakaonun tabagıda çok şıktı .nanişin karışık tabagıda .
Hamsi vazgeçilmezimiz diyebilirsiniz fakat kağıtta hamsi tarifi bence kılçıksız hamsiden daha güzel ve gösterişli bir tarifti .. Tabi bunlar benim görüşlerim ..

Son düzenleme:
Tatlı dedin orda duracaksin 15 yaşından beri yaparım, önce su kahvaltı masasında 1.olayında sonra pasta
Naniş derece alana kadar devam diyosun yani
Kahvaltı kategörisine normal bir kahvaltımızı çekip koyacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…