Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Kakao abla, bir yere mi gidiyorsun? Niye gidiyorsun sen olmazsan nasıl olur yarışmalar bi düşün lütfen
canım sağol güzel düşüncelerin içinişte giriyordum ben işten ayrıldım şu aralar işten alacağım tazminatlarla uğraşıyorum. o yüzden pek giremiyorum şu andada bir cafeden girdim canım iş yerine emailler atmak içn. evde net yoktu almak şart oldu canım .. öpüyorum görüşürüz..

İnşallah hakkında hayırlısı olur,istediğin miktarı alırsın inşallah.Allah yardımcın olsun.

İnşallah en kısa zamanda evine net alırsın, gorusuruz

En sevdiğim yemeklerden biri balık resimlere bakarken ağzımın suyu aktı şimdi bir tabak olsa da yesek

Kakaom sensiz buralar olurmu canım ya . Biran evvel çaresine bak

Bende birini kajun baharatlı balık ızgaraya verdim .Sonradan kajunu bilmiyorum ya tadı kötüyse dedim,baharatın içeriğine baktım,neyse ki beğendiğim tatlarmış.Balık ızgaraya dayanamam.
Kız niye öyle diyon , benim kızlar yüzünden bayabi bi aradım aktarlarda kajun baharatını pattistede güzel oluyor pişince üstüne serpiştir alırsan .

Oyum N Nana ve Kakao ve Ben 'e gitti
Bu yarismada aeben @be_ni_12 R RoseAnge Yerili somon tarifi (kullanici adini hatirlayamadim) cok begendim ve oylamanin boyle ucurum farkla ilerlemesine cok sasirdim Boyle şık ve hos sunumlarin oylarinin miktari beni uzdu
FAZLANAZLI 'cim yanlis anlama , sozum sana degil canim Ellerine saglik

Teşekkür ederim tatlım
Benimde epey sasirdigim yarışma oldu, sen1, kakao abla 2 ve aeben ablam da üç olur ben 4 le yine giremem diyordum ama sıra kılçıksız hamsi tava ile şaştı

Aa çok şaşırdım açık ara birinciliğe, yanlış anlaşılmasın buda güzel ama sunum ve lezzette çok daha fazla uğraşanlar vardı.
şimdiden tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…