Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
hep sonuncu olduğum için belki bu seferlik böyledir dedim napıyım
Ay bende 2 dir yok giremiyorum dereceye, bu da olmazsa bi dahada yapmayacağım. Hayal kırıklığı da bi yere kadar

iyide ben ilk üçe girince sende ilk üçte oluyorsun ki
benim jeton köşeli
sayfayi kapatalim 21 şubat'a kadar kimse katilamasin

Ay bende 2 dir yok giremiyorum dereceye, bu da olmazsa bi dahada yapmayacağım. Hayal kırıklığı da bi yere kadar

sayfayi kapatalim 21 şubat'a kadar kimse katilamasin

ben girdim dereceye ama sondan ilk üçteydim hep

Acele etmeyin daha yeni başladık
daha önceki kategorilerde ilk haftada altı tarif falan oluyordu balık pek cazip gelmedi sanırsam
ben böyle diyorum ya yarına kadar beş kişi katılır

ben girdim dereceye ama sondan ilk üçteydim hep

daha önceki kategorilerde ilk haftada altı tarif falan oluyordu balık pek cazip gelmedi sanırsam
ben böyle diyorum ya yarına kadar beş kişi katılır
En az 10 tarif olurAma sizi 3-4 tarif ile yalnız bırakmam 5. olarak gelirim yanınıza

Allah kolaylık versin canımAman bırak elindeki huniyiSen bize lazımsınKaç yaşında kızın
İyiyim canım çok şükür

Sagolasin Kizim 2 yi bitirdi, hala kendi kendine uyumuyor :/
Su tatil bitseydi de hareketlenseydi buralar ya , pek bi tenha su ara bana mi oyle geliyor yoksa nevos

Sagolasin Kizim 2 yi bitirdi, hala kendi kendine uyumuyor :/
Su tatil bitseydi de hareketlenseydi buralar ya , pek bi tenha su ara bana mi oyle geliyor yoksa nevos
Maşaallah daha çok küçükZamanla alışır canım
Haklısın canım tatilllerde ve sonrasında bir dönem durgunluk oluyorBende tatilde çok fazla zaman ayıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…