Balık zehirlenmesi

asikumrall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
504
1
0
Çankırı
Kızlar 7 aylık hamileyim
bugun eşim balık aldı normalde balık pek yemem ama hamilelik dolayısıyla eşimin zorlamasıyla yemek zorunda kalıyorum bu 3. balık yapışımdı normalde pek anlamam balıktan ama bugun pişirirken değişik bir kokusu vardı ve yerken acı bir tat geliyordu ağzımıza ve bayat olabileceğinden şüphelendik ve attık balıkları korkuyorum şimdi acaba bebeğime bir şey olurmu

olmaz canım birşey..
ben balık zehirlenmesi değil ama gıda zehirlenmesi yaşadım 24.haftamda..
bebeğimi etkilemedi şükür.
bulantı kusma ishal varsa hemen doktora git

Tadı biraz buruk ve kokusuda ağırca bir balık yeme deneyimi bende de oldu. Aynı endişeyi yaşadım ama korkma, hiçbirşey olmadı

canım 28. haftamda balıktan zehirlendim..inanılmaz bir ishal ve kırgınlıkla tüm kilolarımı verdim..üzüntüden bi hal olmustum ve tam 2.5 hafta gecmemisti..doktora gittik gaita testi yaptırdı..mikrop görülmedi ama benim vücüdum 2 can oldugu için toparlanamıyordu gecmiyordu..hatta bebişim bagırsak ve mide seslerinden o kadar rahatsız olmustu ki yönünü degistirmişti düsün yani..
ben 2i hafta sonunda tekrar doktora gittim ve aglamaya baslamıstım..nolur ilaç verin bebeğime bi sey olacak diye..doktor elimi tuttu beni yan odaya gecirdi bak kızım dedi biz simdi burda kavga etsek birbirimizi dövsek yan odada kocana bi şey olur mu? etkilenir mi? bebek anne karnında mükemmel bir koruma altında..şunun zevkine bak seslerden hoslanmamıs ta kıcını dönmüs..keyfe bak..sakın ama sakın korkma..o korunuyo..kanında ve gaiitande mikrop yoksa gecmesini beklicez demişti..yan odaya gectik esime sarıldım..eve geldik bol sıvı tüketimi ve bir haftaya gecti..bebegim şimdi 3 aylık..tosssuuun gibi ...bi görsen...hiç korkma..

canım çok teşekkür ederim cevabın için bende çok korktum ishal ve mide bulantısı vardı sabah ama şimdi iyiyim ama cevabın gerçektn rahatlattı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…