• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balıkesir?

Belki diğer arkadaşlar bir şehirden dolayi boşanilir mi diyecek
ama ben olsam bosanirdim
bencil bir adamin sirf meraktan emrivakisi yuzunden mutsuz olacaksam evli olmamın anlamı yok

ben konularının hepsini hatırlamıyorum ama sanki ilk açtığı konusunda kocasına acımıştık, sabah akşam 2 saat yol gidiyordu diye hatırlıyorum, yanlış kişiyi mi hatırladım acaba?

ben konularının hepsini hatırlamıyorum ama sanki ilk açtığı konusunda kocasına acımıştık, sabah akşam 2 saat yol gidiyordu diye hatırlıyorum, yanlış kişiyi mi hatırladım acaba?

konu sahibinin babası kanser hastası ve tek torunu var onu da çok seviyormus
ama eşi senin ailen umrumda değil ben rahat yaşamak istiyorum daha iyi araba almak istiyorum daha çok para biriktirmek istiyorum diye tayin istemişti
benim bildiklerim bu kadar
bir yanda kanser babam bir yanda 2 saate Usenen kocam olsa saçma bir sebepten beni seçim yapmak zorunda bıraksalar seçimim bellidir

bandırmalıyım.mecbur kalmadıkça Balıkesir de yaşayamam.
Balıkesir derken merkez mi,ilçeleri mi?
mesela bandırma - Balıkesir arası 1,5 saat.
merkez - ilçe gibi bir yakınlığı yok.
ikisi çok başka dünyalar.
sizin net mi neresi olacağı?

balıkesirliyim bile demem asla bandırma ayrı bir dünya zaten 10,5 bize yeter :KK66:

Sosyal anlamda Bandırma ve Balıkesir kıyaslanamaz, Bandırma 10 puan öndedir yaşam olarak.. Merkezde aksam 8 den sonra hayat biter, Bandırma sabaha kadar hareketlidir.. İstanbula da BAndırma daha yakın İDO ile.. TErcih hakkınız varsa Bandırma derim ben.. Balıkesir sıkıcı bir şehir..

Bandırma der susarım harika bir yer kesinlikle. Bir sene kaldım keşke daha fazla kalma şansım olsaydı harika bir yer

Umarım merkezde yaşamak zorunda kalmazsınız...
Ben nefret etmiştim o şehirden

Yolunuz açık olsun

İstanbuldan sonra merkezde kafayı yersiniz net söyleyeyim, ayıca balıkesirde hayat ucuz filan değil daha yakından araştırmalısınız.
Ayrıca daha önce gidilip görülmeyen bikaç gün kalınmayan şehirde ezbere yaşama kararı nasıl alınır (en azından sizin açınızdan) onuda hiç bilemedim....

İstanbuldan sonra merkezde kafayı yersiniz net söyleyeyim, ayıca balıkesirde hayat ucuz filan değil daha yakından araştırmalısınız.
Ayrıca daha önce gidilip görülmeyen bikaç gün kalınmayan şehirde ezbere yaşama kararı nasıl alınır (en azından sizin açınızdan) onuda hiç bilemedim....
Artık nasıl bezdiyse buradan hiç düşünmeden istemiş tayinini. Aslında aklında olan başka sehırler var da benım asla ıstemeyecegımı bıldıgınden en azından babamın yasamayı dusundugu balıkesıre ıstemıs tayın. Lutfetmiş yanı.

Bazı arkadaslar ben olsam boşarım demisler eskı konularıma bakıp. Evet bende kızım olmasa ve babam hasta olmasa aynen bunu yapardım ama sadece son kez esimin dedıgını yapacagım. Bi gitsin bakalım balıkesıre bı kurtulsun nefret ettıgı Istanbuldan. Bı uzaklaştırsın benı ailemden bakalım. Ola ki balıkesır cıkar da gidersem, sonra bır kez daha yan çizer de oradan da baska bır yere ozellikle aklındaki yerlere yıne benım haberim olmadan tayın Isterse veya herhangi bır konuda sozunun arkasında durmayıp kıvırırsa işine geldiği gibi her zaman yaptıgı gibi o zaman tamamen ipleri koparacagım. Sırf diyecek lafım olsun diye ona verdiğim son bir şans olarak dusunuyorum bu tayın işini.

Artık nasıl bezdiyse buradan hiç düşünmeden istemiş tayinini. Aslında aklında olan başka sehırler var da benım asla ıstemeyecegımı bıldıgınden en azından babamın yasamayı dusundugu balıkesıre ıstemıs tayın. Lutfetmiş yanı.

Bazı arkadaslar ben olsam boşarım demisler eskı konularıma bakıp. Evet bende kızım olmasa ve babam hasta olmasa aynen bunu yapardım ama sadece son kez esimin dedıgını yapacagım. Bi gitsin bakalım balıkesıre bı kurtulsun nefret ettıgı Istanbuldan. Bı uzaklaştırsın benı ailemden bakalım. Ola ki balıkesır cıkar da gidersem, sonra bır kez daha yan çizer de oradan da baska bır yere ozellikle aklındaki yerlere yıne benım haberim olmadan tayın Isterse veya herhangi bır konuda sozunun arkasında durmayıp kıvırırsa işine geldiği gibi her zaman yaptıgı gibi o zaman tamamen ipleri koparacagım. Sırf diyecek lafım olsun diye ona verdiğim son bir şans olarak dusunuyorum bu tayın işini.

hakkınızda hayırlısı olsun.
umarım bu verdiğiniz karardan dolayı da pişmanlık duymazsınız..
Rabbim babanıza şifa versin...

senenın 3 ayını balıkesir akçayda geçiriyoruz. istanbulun yorgunlugunu atıyorum 3 ay bile yetmıyor nezih bir semt daha cok yazlık tarzı ama ınanın yaz kış yasanır yasayan cok tanıdıgım var kışın tadı ayrı oluyor ve kısın dahi kalabalık. edremiti sevmedim ama akçayı sevdim dogrusu arabanızda varsa bence yasanır.

Valla Balıkesir'i ben de sevmiyorum. 3 yil yasadim. Marmaranin en büyük köyü derler balıkesir merkez için.
Diger konularinizla birlestirdim olayi da.. Biri babama böyle davrancak ben de o adamla istemedigim bir sehire taşınacagım o_O
Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
merkezde oturuyorum ben.istediğin gibi nezih mahalle olarak. bahçelievler, plevne, paşaalanı sosyetik kiralar ev fiyaltları uçuk :KK45:herkes gömmüş balıkesir köy gibi falan diye ama, istanbul gibi trafik kalabalık çilesinden sonra burası cennet. kafan rahatlar ordan buraya gelince boğucu kalabalık sinir stres yok. yeni yeni gelişiyo.

Balıkesir'de okudum ilk gittiğimde de sevmiştim hala severim.Biri beni şurdan fırlatsa Balıkesir e severek yaşarım.

Her yere yürüyerek gidebilmeyi,ulaşımın kolaylığı şehrin sevimliliği beni çekmiştir hep

merkezde oturuyorum ben.istediğin gibi nezih mahalle olarak. bahçelievler, plevne, paşaalanı sosyetik kiralar ev fiyaltları uçuk :KK45:herkes gömmüş balıkesir köy gibi falan diye ama, istanbul gibi trafik kalabalık çilesinden sonra burası cennet. kafan rahatlar ordan buraya gelince boğucu kalabalık sinir stres yok. yeni yeni gelişiyo.
Aynen bende anlamadım sanki istabulda herkes bebek etiler falan takılıyor

Aynen bende anlamadım sanki istabulda herkes bebek etiler falan takılıyor
oralar sanki zengin semti diye trafiği kalabalığı yokmu :KK12:ben haberlerde izlediğimde bile çok sıkılıyorum istanbuldan. köy diye küçümsedikleri memeleketimde huzurla yaşıyorum

oralar sanki zengin semti diye trafiği kalabalığı yokmu :KK12:ben haberlerde izlediğimde bile çok sıkılıyorum istanbuldan. köy diye küçümsedikleri memleketimde huzurla yaşıyorum
Hayır benim anlamadığım sanki her İstanbul da yaşayan maslakda yemek yiyip etiler de kahve içip zara dan giyiniyor ne bu istanbul sevdası anlamadım... Ben gezmeye gittiğimde bile yoruluyorm...yaşamayı düşünemiyorum bile....
işe gitmek için 2 saat yolda işkence çekmek mi vazgeçilmez?
Hem paran varsa her yer güzel...
Ay sonunu zor getirip de ama istanbul da yaşıyorum diyen insanları da hiç anlamıyorum...

Hayır benim anlamadığım sanki her İstanbul da yaşayan maslakda yemek yiyip etiler de kahve içip zara dan giyiniyor ne bu istanbul sevdası anlamadım... Ben gezmeye gittiğimde bile yoruluyorm...yaşamayı düşünemiyorum bile....
işe gitmek için 2 saat yolda işkence çekmek mi vazgeçilmez?
Hem paran varsa her yer güzel...
Ay sonunu zor getirip de ama istanbul da yaşıyorum diyen insanları da hiç anlamıyorum...
bilemeyiz belki yorumlardaki balıkesiri gömen herkes bu şekilde yaşıyodur :KK45: paran olunca trafikte çekilir hale geliyodur

Back
X