Balikli rum hastanesine Bebegini birakip ofke kontrolu depresyon yuzunden yatmali mi

izzetgullufan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
558
214
103
Merhaba,
Bir anne sizce daha bir yasindaki bebegine ofkesine yenilip zarar verebiliyosa, tek yasiyorsa yardim alacak kimsesi yoksa, nefsine soz geciremiyorsa. Asiri ama asiri stresliyse calismak ise gitmek bile stresini yenmesine yardim edemiyosa (esi bosaniyor)
Balikli rum hastanesinde yatarak antidepresan tedavisi gorup bu surecten herkesten uzaklasip Dondugunde bebegine ve herkese daha anlayisli daha tahammullu bir insan olabilirmi?
Bu arada yedi gun icin 7-8 bin tl para istiyorlar.anca kredi cekilerek kalinabilecek bir hastane.
Konulan tani : anksiyete ve pospartum depresyon, ofke hali, ofkeyi kontrol edemeyip baslalarindan cikarma
Alinacak ilac: sabah aksam xxx. Aksamuzeri xxx
Gece yatamadan once xxx

Siz olsaniz napardiniz bebeginize zarar vermek yerine 15 gun ayri kalip tdavi olmayi uzaklasmayi secer miydiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki secmeli uzaklasmayi
seceneklerin arasinda kalmak bile mantikli degil Allah korusun ya cinnet gecirip bebege zarar verirse yardim alinmali kesinlikle o bebek daha cok kucuk ve masum

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki bebeğini güvenli ellere teslim ederek hastaneye yatmayı kabul etmelisin .yalnız bu hastane balıklı Rum olmamalı . Kredi çekip neden hastaneye yatıyorsun ki? Moodist hastanesini tavsiye ederim .doktor olarak da kesinlikle mesut çetin

Banlanmak uğruna yazdım .çünkü ortada bir bebek var .mesut çetin hipnoz da yapıyor .kesinlikle denemelisin.

1 haftada tamamen tedavi olunabileceğini düşünmüyorum. Postpartum depresyon grip gibi bir şey değildir, önceden verilecek ilaçları falan bilmeniz de tuhaf. Tedavi alınması şart ama hastaneden kıllandım ben biraz, başka hastane seçenekleri düşünülebilir. Hastaneden ziyade ticarethane gibi hissettirdi bana, hoşlanmadım.

Çok geçmiş olsun. Ama söylediğiniz ilaçlar yatarak tedavi gerektirecek kadar sersemleten ilaçlar değiller. Eğer o sürede bebeğinize bakacak bir kimseniz var ise evinizde de ilaçları kullanmaya başlayabilirsiniz. En geç 15 gün içinde etkisini göstermeye başlar zaten.
Bebeğiniz ne kadarlık?

Eşi boşanıyor dediniz, bir duraksadım.
Sanırım hastaneye yatmak yerine yanıma birilerini bulup psikiyatri ve psikoterapi ile tedaviyi düşünürdüm.
Hastaneye yatışınız aleyhinize kullanılabilir mi velayet için?
Ayrıca başka bir uzmana danıştınız mı? 7 günde yeniden doğmuş gibi falan olmayacaksınız.
Beklentileriniz gerçekçi olmalı.
Mutlaka karar vermeden önce bir uzmana daha danışın...

Hepinize tesekkur ederim. Velayet icin kullanir mi diye ben de cok suphelendim ve aylardir yatmadim,kararsiz kaldim. Hatta bir ahbapimiz sakin dedi.deli raporu der cocugu elinden alir dedi.AMa durum gitgide icinden cikilmaz bir hal aldi. Bebegim bes aylik ti esim evi terkettigonde. Su anda da bosanmakta israrci, hayatinde baska kimse yok. Bana katlanamiyormus, dogumdan oncevar olan obsesif halim bebekle tavan yapti. Su an 14aylik.esim ayni evde yasarsak katil olacagini soylemeye basladi(asiri ofkeli birisi) bana da bu ofkenin kimden yansidigini anlamak zor olmasa gerek. Ama minicik bir yavruya Allahin emanetine bunu yapmaya hakkim yok.tdabi olmaktan baska sansim yok.annem babam sag ama benimle kalmiyorlar.gunduz cocuga balip aksam eve donuyorlar.bana katlanamadiklrini soyluyorlar.tek cocugum anliycaginiz oglumdan baska kimsem yok ona zarar vermek istemiyorum hayatimin tahammulsuzlugu esimin vicdansizligi yuzunden.
Gorustugum psikiyatrim alti aydir ilaclari almadigim icin benimle irtibatini kesti.terapist ilaclari kullanmadigim emzirmeye devam ettigim icin terapiye son verdi.tedaviyi uygulamiyorsunuz
Dedi.farkindayim evde kullaninca sersemleten ilaclar degil zanax haric ama ben bu surede de bebegime zarar veririm diye endise ediyorum en tehlikeli donemleri.bazen aksam pacil ictigimde yataktan dustugu uyanamadigi oldu.yatagimiz cok yuksek besik bitisik otlumla beraber uyuyoruz.uc dort kere bu sekilde dustu agladi uyanamadim emeklemis dusmus.korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Iyilesmek istiyorum bebegime sizler gibi diger tum saglikli anneler gibi sevgiyle merhametlw yaklasmak istiyorum.ona kizmamak istiyorum.sakin olmak istiyorum.
Psikiyatr yatmamin gerekli olmadigini soyledi.ama ben uzaklasmak istiyorum. Soylenen hastaneyi de arastiracagm cok twsekkr ederim.

Acil ameliyat olmanız gerekli ise veya bulaşıcı bir hastalıkta yatarak tedavi ve bebeğinizden ayrı olmanız nasıl gerekli ise bu durumuda öyle düşünün ve yatarak tedavi olun .çocuğunuza daha faydalı olursunuz

Haklisiniz. Ben de 14 gun diye dusundum.yedi gun yeterli gelmwywbilir.otel gibi yani kalacağını süreyi kendiniz belirliyorsunuz .Daha önce görüştüğüm doktor bu ilaçları evde de kullanabileceğim söyledi ancak zanaxı içerken yanımda yatılı birinin kalması gerekiyor ve böyle birini bulamıyorum kimse yardımcı olmuyor şu anki durumda eşimle boşanma aşamasındayız ben kalamam dedi 15 gün üstüste kalamam arasıra gelir kalırım dedi ve zanaxın 15 gün kullanılması gerekiyor bu yüzden hastanede yatmak bebeğimdan uzak olmak iyi gelir diye düşündüm sadece çok pahalı.

evde bakici tutsaniz sabriniz kalmamis bosanma stresi belki de..Ilaclar uyutan gecici cozumler sadece..1 haftada 8bin verince bir sey degismez dua edin bol bol inanciniz varsa..Cok uzucu bebek icin cok endiselendim anne babaniz gece sizde kalmali acilen..onlara bunu anlatin bebek dusmus gece onlar olsa dusmezdi nasil anne bu ozur dileyerek soruyorum..

Hayır... böyle bir sorumsuzluk yapamazsınız.
Bebeğin yüksek yataktan düşmesi, ve sizin duymamanız bebekte kalıcı hasar olabilir.
Belki de bir avukata danışsanız iyi olur.
Geçici süre ile babaya verilsin velayet.
Bu şekilde bir bebeğin sorumluluğunu taşıyamazsınız.
İyileşip hayatınızı düzene soktugunuzda tekrar velayet için uğraşırsınız.
Önemli olan bebeğin faydası.
Burada ihtirasları, intikamları, yetişkinlerin çekeceği acıları bir kenara bırakıp öyle karar vermek lazım.
Tedaviyi de reddeder bir haliniz var.
Doktorlar sizi bırakıyor vs.. önce bunları çözüp sonra sağlıklı annelik yapın...

İlaçları bilemeyeceğim ama tedavi şart. O kadar ayrılık şu durumda problem olmaz.

Evet aslında arkadaşların belirttiği gibi bakıcı tutabilirsiniz,biraz daha kendinizi toparladıktan sonra bebeğinizle bir tatil size iyi gelir

Bu olay ailem bizde salonda yatarken olmustu bir defa.yanyana uyuyoruz ben kenar kisimda yatiyorum ayakucumda ufak bir bosluk kalmis.yatakta emekledigini duymadim ve dusme sesine uyandim yerde parkenin uzerinde dosekler var onun uzerine dustu ama yine de cok agladi.ilactan mi uykum agir oldugundan mi bilmiorm.ilaci sabah aliyorum genellikle. Ama zanax ictigimi dusunemiyorum cok agir bir ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…