- 19 Ağustos 2016
- 558
- 214
- 103
- Konu Sahibi izzetgullufan
-
Tabiki secmeli uzaklasmayiMerhaba,
Bir anne sizce daha bir yasindaki bebegine ofkesine yenilip zarar verebiliyosa, tek yasiyorsa yardim alacak kimsesi yoksa, nefsine soz geciremiyorsa. Asiri ama asiri stresliyse calismak ise gitmek bile stresini yenmesine yardim edemiyosa (esi bosaniyor)
Balikli rum hastanesinde yatarak antidepresan tedavisi gorup bu surecten herkesten uzaklasip Dondugunde bebegine ve herkese daha anlayisli daha tahammullu bir insan olabilirmi?
Bu arada yedi gun icin 7-8 bin tl para istiyorlar.anca kredi cekilerek kalinabilecek bir hastane.
Konulan tani : anksiyete ve pospartum depresyon, ofke hali, ofkeyi kontrol edemeyip baslalarindan cikarma
Alinacak ilac: sabah aksam xxx. Aksamuzeri xxx
Gece yatamadan once xxx
Siz olsaniz napardiniz bebeginize zarar vermek yerine 15 gun ayri kalip tdavi olmayi uzaklasmayi secer miydiniz?
Haklisiniz. Ben de 14 gun diye dusundum.yedi gun yeterli gelmwywbilir.otel gibi yani kalacağını süreyi kendiniz belirliyorsunuz .Daha önce görüştüğüm doktor bu ilaçları evde de kullanabileceğim söyledi ancak zanaxı içerken yanımda yatılı birinin kalması gerekiyor ve böyle birini bulamıyorum kimse yardımcı olmuyor şu anki durumda eşimle boşanma aşamasındayız ben kalamam dedi 15 gün üstüste kalamam arasıra gelir kalırım dedi ve zanaxın 15 gün kullanılması gerekiyor bu yüzden hastanede yatmak bebeğimdan uzak olmak iyi gelir diye düşündüm sadece çok pahalı.Eşi boşanıyor dediniz, bir duraksadım.
Sanırım hastaneye yatmak yerine yanıma birilerini bulup psikiyatri ve psikoterapi ile tedaviyi düşünürdüm.
Hastaneye yatışınız aleyhinize kullanılabilir mi velayet için?
Ayrıca başka bir uzmana danıştınız mı? 7 günde yeniden doğmuş gibi falan olmayacaksınız.
Beklentileriniz gerçekçi olmalı.
Mutlaka karar vermeden önce bir uzmana daha danışın...
Hepinize tesekkur ederim. Velayet icin kullanir mi diye ben de cok suphelendim ve aylardir yatmadim,kararsiz kaldim. Hatta bir ahbapimiz sakin dedi.deli raporu der cocugu elinden alir dedi.AMa durum gitgide icinden cikilmaz bir hal aldi. Bebegim bes aylik ti esim evi terkettigonde. Su anda da bosanmakta israrci, hayatinde baska kimse yok. Bana katlanamiyormus, dogumdan oncevar olan obsesif halim bebekle tavan yapti. Su an 14aylik.esim ayni evde yasarsak katil olacagini soylemeye basladi(asiri ofkeli birisi) bana da bu ofkenin kimden yansidigini anlamak zor olmasa gerek. Ama minicik bir yavruya Allahin emanetine bunu yapmaya hakkim yok.tdabi olmaktan baska sansim yok.annem babam sag ama benimle kalmiyorlar.gunduz cocuga balip aksam eve donuyorlar.bana katlanamadiklrini soyluyorlar.tek cocugum anliycaginiz oglumdan baska kimsem yok ona zarar vermek istemiyorum hayatimin tahammulsuzlugu esimin vicdansizligi yuzunden.
Gorustugum psikiyatrim alti aydir ilaclari almadigim icin benimle irtibatini kesti.terapist ilaclari kullanmadigim emzirmeye devam ettigim icin terapiye son verdi.tedaviyi uygulamiyorsunuz
Dedi.farkindayim evde kullaninca sersemleten ilaclar degil zanax haric ama ben bu surede de bebegime zarar veririm diye endise ediyorum en tehlikeli donemleri.bazen aksam pacil ictigimde yataktan dustugu uyanamadigi oldu.yatagimiz cok yuksek besik bitisik otlumla beraber uyuyoruz.uc dort kere bu sekilde dustu agladi uyanamadim emeklemis dusmus.korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Iyilesmek istiyorum bebegime sizler gibi diger tum saglikli anneler gibi sevgiyle merhametlw yaklasmak istiyorum.ona kizmamak istiyorum.sakin olmak istiyorum.
Psikiyatr yatmamin gerekli olmadigini soyledi.ama ben uzaklasmak istiyorum. Soylenen hastaneyi de arastiracagm cok twsekkr ederim.
Merhaba,
Bir anne sizce daha bir yasindaki bebegine ofkesine yenilip zarar verebiliyosa, tek yasiyorsa yardim alacak kimsesi yoksa, nefsine soz geciremiyorsa. Asiri ama asiri stresliyse calismak ise gitmek bile stresini yenmesine yardim edemiyosa (esi bosaniyor)
Balikli rum hastanesinde yatarak antidepresan tedavisi gorup bu surecten herkesten uzaklasip Dondugunde bebegine ve herkese daha anlayisli daha tahammullu bir insan olabilirmi?
Bu arada yedi gun icin 7-8 bin tl para istiyorlar.anca kredi cekilerek kalinabilecek bir hastane.
Konulan tani : anksiyete ve pospartum depresyon, ofke hali, ofkeyi kontrol edemeyip baslalarindan cikarma
Alinacak ilac: sabah aksam paxil. Aksamuzeri Abilify
Gece yatamadan once zanax
Siz olsaniz napardiniz bebeginize zarar vermek yerine 15 gun ayri kalip tdavi olmayi uzaklasmayi secer miydiniz?
Bu olay ailem bizde salonda yatarken olmustu bir defa.yanyana uyuyoruz ben kenar kisimda yatiyorum ayakucumda ufak bir bosluk kalmis.yatakta emekledigini duymadim ve dusme sesine uyandimevde bakici tutsaniz sabriniz kalmamis bosanma stresi belki de..Ilaclar uyutan gecici cozumler sadece..1 haftada 8bin verince bir sey degismez dua edin bol bol inanciniz varsa..Cok uzucu bebek icin cok endiselendim anne babaniz gece sizde kalmali acilen..onlara bunu anlatin bebek dusmus gece onlar olsa dusmezdi nasil anne bu ozur dileyerek soruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?