Balikli rum hastanesine Bebegini birakip ofke kontrolu depresyon yuzunden yatmali mi

Xanax kotu bir ilac degil oyle ya son tercih demisler de.Biz ameliyat olacak hastalara veriyoruz.Sakinlestirici uyku getirici.Bu hastaya lazim.Ama uyurken yaninda biri olsa iyi olur bebeği duymayabilir hic zanaxla uyumadım ama.

Daha once de konu sahibi yazmisti esini evden kovmustu yarim gun calistigi halde 60 yasindaki annesi cocuga baktigi halde temizlik yapmiyor demisti ..Anne babasiyla kavgaliydi galiba...Surekli evde bebekle yatmaktan korkuyorum demisti..
ben su an cok tedirginim o bebek için konunun basinda zarar verdim istemeden diyor bu bebegi camdan firlatinca mi mudahale edilecek acaba madem ruh sagliginiz bozuk bosverin teslim edin devlete gidin 1sene tedavi olun alın bebeginizi su ruh halinizde babasi velayetle alsa daha da iyi siz zaten bakamiyorsunuz..

Bu bebek acilen babaya verilmeli anne bu durumdayken hayati tehlike icinde..Bir kadin ogretmen 2aylik bebegini evde birakip tatile gitmisti hatirlatirim tum ulke ah vah ettik de ne oldu..

Mutlaka tedavi olmalısın.

Bence de boylesi daha iyi hastahane bosuna para istiyor.yani yatarak tedavi olabilir ama 1haftada birsey olmaz yazik günah hali hazırda da bi para degil.ilaç kullanabilirsn disari da da .ayrıca xanax yesil reçeteli bi ilac sgk üzerindn almamanı tavsiye ederim sicilini etkilemesin.bazen is yerleri araştiriyor çünkü

Bence de ve iki hafta diyorsunuz yani 15-16 bin lira eder. Ne gerek var buna hem de depresyon gibi bi anda geçmeyecek bir şey için? O parayı hem yardımcı için hem de işinin ehli bir psikologtan terapi için kullanabilirsiniz tabi ilaçlarla beraber. Bebeğinizi de bir hafta kadar annenizde bırakabilirsiniz belki onlar kendi evinde bakarlar siz de biraz dinlenir sakinleşirsiniz hem.

Bir de aile dizimi, psikodrama, hipnoz, akapunktur gibi teknikleri de deneyebilirsiniz ilaç ve terapiye ek olarak

Katiliyorum, zaten o hastanenin de 1 haftada sihirli degnek dokunduracagini dusunmuyorum. Psikolojik hastaliklar uzun surede tedavi edilen hastlaiklar bu bir grip, nezle degil ki. Konu sahibesi bence de parasini iyi bir teraspiste harcasin uzun vadede.

Bu bebek acilen babaya verilmeli anne bu durumdayken hayati tehlike icinde..Bir kadin ogretmen 2aylik bebegini evde birakip tatile gitmisti hatirlatirim tum ulke ah vah ettik de ne oldu..

Yani konu sahibesi bana da acikcasi bebege bakacak durumda gelmedi. Cocuga zarar verebilir gibi duruyor, keske cocugu babasina verse.

Doktorlar yatarak rehabilite şart dediyse evet olmalı. Allah korusun cinnet getirip bebeğe zarar verebilir..

1 yaş 1-2 hafta ayrı kalmak için uygun bir zaman. Ama kime emanet edileceği de önemli.
Bakacak kişi babası mı? Sorumlu bir babamıdır?

Ilaclar 7gunde yan etkinin pik yaptigi bir donem yaratabilir ve 7.gunde belki de kendinjzi cok daha kotu hissediyor olabilirsinjz ve hastaneden cikmaniz istenecek o halde. Bence bu sure yeterli olmayabilir.

Yorumlar icin tesekkur ederim.bu konuyu annemle konustm malesef kusak farki yas farki ve anlayissiz olduklari icin dogum
Sonrasi depresyonda psikolojik destek olmadiklari gibi surekli elestirmekle yetindiler zaman zaman bizde kalarak yalnizligimiza destek oldular ama
Psikolojik destek vermediler ben de ilaclari icmemekte inat ettim sadece uzun suredir paxil aliyorum ama etkisiz. Babasina ver diyen arkadasa cevabim
Babasini tanimiyorsun gece uykudan uyanip agliyor diye bebege kufurlu konusan bir adam ve sorumsuz.sorumlyluk anlayisi sifir bebege bakma anlayisi annesine goturup orda sevme oynamadan ibaret 30dk maksimum.bebegime benim
Verdiggimden daha cok psikolojik zarar verir diye dusunuyorum.velayet icin asla bir hak talep edemez cunku benim
Anlayisa destege ihtiyacim varken katlanamam dedi kucucuk cocukla bavulumu topladi gitti evet ben de kovdum cunku dayanamiyordum hakaretlerine anlayissizligina ama kendi gittigi de oldu son seferinde. Bir defa bile asi yaptirmaya veya doktora benimle gelmedi nadirdir en baslarda geldiyse de.zora gelemyince hemen bavul toplar.isine geldiginde bebeini sevmeye gelir.
Ben hastanede iken annem ve babam
Bebege seve seve bakar. Ama takdir edersiniz ki bunu isyeri mudurume aciklamak zor. En faZla bes gun izin alabilirim. Diger hafta icin dogruyu soylemem gerekir.ailesel problemlerim oldugunu biliolar ama hastaneye yatma fikri onlardaki itibarimi dusurucekse isimdenvolmak istemem.kafam karisik oldugu ocin buraya yazma ihtiyaci duydum.

Soyle yapin, bence 1 hafta ici 9 gun bir yatin. O zaman zarfinda da bebege aileniz baksin. Torunlari sonucta bence guzel bakarlar. Aileniz durumunuzun ciddi oldugunu biliyor mu, soylediniz mi?
Daha sonra da psikoterapiye devam edin zamana yayarak.

Bu ilaçlar tehlikeli.. bıraktığında geri dönecektir hastalık durumu..15 günlük psikiyatri tedavisi olmaz ayrıca..aylar gerekir düzelmesi icin..psikolog daha iyi bir seçenek

Bu arada haklisiniz o parayla tatilegtmek isterdim ilaclari da tatilde almak ve gercekten hatane bes yildizli otelden daha pahali ydi gecesi 7000tl. Fransiz lapeyo onermis bir arkadasim orda norma hanimla da gorustum oranin yatili ucreti balikli rum dan cok daha pahali. Evimi
Acardim ostanbulda olsam diyen arkadaslardan Allah razi olsun.evim kira
Bu arada.bir yandan da bole bir zorluk var.hali hazirda odediim kredi var aslinda.sonrasinda o krediyi odeyebilecekmisin diyen arkadas cok hakli. Ailem hafi sen bir hafta cocuga bak ilaclarini al kedine gel tatile git tek basina demez ki.oyle fedaka bir anne baaba varmi bilmiyorum.benimkile 70 yasinda.esime bahsetsem
Bu psikolojik bebege bagirma zarar verme durumunu basima kakar elimden almaya calisir.hakki olmadan hem de.kv bn hamileykn bakmqm demisti torun.o yuzden annem bakiyor.
Cok zor bir durum gercekten.bu arada yatis benim Kararim doktorlar evde de bu ilaclarin alinanilecegini soyluyolar sadece xanax icin agir oldugu icin 15 gun yanima biri lazm ama esim gelmem diyor.annem zamanimda cok fedakarlik yapti daha gelmez.

İşyerine acilamaniza gerek yok..hastane de yattığınıza sair belge götürürsünuz en son

Bence aileniz kendi çaplarında size yeterince destek oluyorlar, psikolojik desteği onlardan değil bir uzmandan almalısınız. Bence yine de hastaneye yatmak son çare olmalı ki %100 tedavi ihtimali olduğunu da sanmıyorum problemin kaynağı çözülemeyeceği için. Bence önce arkadaşlarınca belirttiği gibi terapi+ ilaç seçeneğini deneyin bir süre, baktınız gene olmuyor o zaman hastaneye yatmayı düşünürsünüz tekrardan.

Mahkemeler adli tatilde oldugu icin
Bosanma durumumuz ekime kaldi ekim ayinda mHkeme icin gun alacagiz.su an icin iyilesip oglumun velayetini kendim
Almak saglikli bir sekilde buyutmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…