- 21 Nisan 2013
- 1.802
- 1.799
- 408
- Konu Sahibi izzetgullufan
-
Bu bebek acilen babaya verilmeli anne bu durumdayken hayati tehlike icinde..Bir kadin ogretmen 2aylik bebegini evde birakip tatile gitmisti hatirlatirim tum ulke ah vah ettik de ne oldu..Hayır... böyle bir sorumsuzluk yapamazsınız.
Bebeğin yüksek yataktan düşmesi, ve sizin duymamanız bebekte kalıcı hasar olabilir.
Belki de bir avukata danışsanız iyi olur.
Geçici süre ile babaya verilsin velayet.
Bu şekilde bir bebeğin sorumluluğunu taşıyamazsınız.
İyileşip hayatınızı düzene soktugunuzda tekrar velayet için uğraşırsınız.
Önemli olan bebeğin faydası.
Burada ihtirasları, intikamları, yetişkinlerin çekeceği acıları bir kenara bırakıp öyle karar vermek lazım.
Tedaviyi de reddeder bir haliniz var.
Doktorlar sizi bırakıyor vs.. önce bunları çözüp sonra sağlıklı annelik yapın...
Mutlaka tedavi olmalısın.Merhaba,
Bir anne sizce daha bir yasindaki bebegine ofkesine yenilip zarar verebiliyosa, tek yasiyorsa yardim alacak kimsesi yoksa, nefsine soz geciremiyorsa. Asiri ama asiri stresliyse calismak ise gitmek bile stresini yenmesine yardim edemiyosa (esi bosaniyor)
Balikli rum hastanesinde yatarak antidepresan tedavisi gorup bu surecten herkesten uzaklasip Dondugunde bebegine ve herkese daha anlayisli daha tahammullu bir insan olabilirmi?
Bu arada yedi gun icin 7-8 bin tl para istiyorlar.anca kredi cekilerek kalinabilecek bir hastane.
Konulan tani : anksiyete ve pospartum depresyon, ofke hali, ofkeyi kontrol edemeyip baslalarindan cikarma
Alinacak ilac: sabah aksam paxil. Aksamuzeri Abilify
Gece yatamadan once zanax
Siz olsaniz napardiniz bebeginize zarar vermek yerine 15 gun ayri kalip tdavi olmayi uzaklasmayi secer miydiniz?
Ama tatile rağmen kontrol edilemez taskinliklarin yada ruhen asiri bitik olursan egerozaman dusun hast yatmayi ama devlet hast daha iyi olur bence.Ama çocuğun babası mahkeme icin bunukullanır.Isyerine bile iyi intiba olmaz.Son çare olsun bu.
Bence de boylesi daha iyi hastahane bosuna para istiyor.yani yatarak tedavi olabilir ama 1haftada birsey olmaz yazik günah hali hazırda da bi para degil.ilaç kullanabilirsn disari da da .ayrıca xanax yesil reçeteli bi ilac sgk üzerindn almamanı tavsiye ederim sicilini etkilemesin.bazen is yerleri araştiriyor çünküAma tatile rağmen kontrol edilemez taskinliklarin yada ruhen asiri bitik olursan egerozaman dusun hast yatmayi ama devlet hast daha iyi olur bence.Ama çocuğun babası mahkeme icin bunukullanır.Isyerine bile iyi intiba olmaz.Son çare olsun bu.
Depresyon tedavisi uzun süreli bir tedavi, bir haftalık hastane yatışı sadece tedavinin başlangıcı olarak kabul edilebilir, ilaçlar etkisini bile göstermiş olmaz o kadar sürede,sonrasında yine düzenli olarak ilaçlarınızi kullanmanız ve düzenli kontrollere gitmeniz gerekir. Takipleri ihmal ederseniz boşuna o kadar para vermiş olursunuz, onun yerine o parayı gerçekten isteyerek gideceğiniz iyi bir terapist için harcayin, daha çok faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.
Bence de ve iki hafta diyorsunuz yani 15-16 bin lira eder. Ne gerek var buna hem de depresyon gibi bi anda geçmeyecek bir şey için? O parayı hem yardımcı için hem de işinin ehli bir psikologtan terapi için kullanabilirsiniz tabi ilaçlarla beraber. Bebeğinizi de bir hafta kadar annenizde bırakabilirsiniz belki onlar kendi evinde bakarlar siz de biraz dinlenir sakinleşirsiniz hem.
Bir de aile dizimi, psikodrama, hipnoz gibi teknikleri de deneyebilirsiniz ilaç ve terapiye ek olarak
Bu bebek acilen babaya verilmeli anne bu durumdayken hayati tehlike icinde..Bir kadin ogretmen 2aylik bebegini evde birakip tatile gitmisti hatirlatirim tum ulke ah vah ettik de ne oldu..
Yorumlar icin tesekkur ederim.bu konuyu annemle konustm malesef kusak farki yas farki ve anlayissiz olduklari icin dogum
Sonrasi depresyonda psikolojik destek olmadiklari gibi surekli elestirmekle yetindiler zaman zaman bizde kalarak yalnizligimiza destek oldular ama
Psikolojik destek vermediler ben de ilaclari icmemekte inat ettim sadece uzun suredir paxil aliyorum ama etkisiz. Babasina ver diyen arkadasa cevabim
Babasini tanimiyorsun gece uykudan uyanip agliyor diye bebege kufurlu konusan bir adam ve sorumsuz.sorumlyluk anlayisi sifir bebege bakma anlayisi annesine goturup orda sevme oynamadan ibaret 30dk maksimum.bebegime benim
Verdiggimden daha cok psikolojik zarar verir diye dusunuyorum.velayet icin asla bir hak talep edemez cunku benim
Anlayisa destege ihtiyacim varken katlanamam dedi kucucuk cocukla bavulumu topladi gitti evet ben de kovdum cunku dayanamiyordum hakaretlerine anlayissizligina ama kendi gittigi de oldu son seferinde. Bir defa bile asi yaptirmaya veya doktora benimle gelmedi nadirdir en baslarda geldiyse de.zora gelemyince hemen bavul toplar.isine geldiginde bebeini sevmeye gelir.
Ben hastanede iken annem ve babam
Bebege seve seve bakar. Ama takdir edersiniz ki bunu isyeri mudurume aciklamak zor. En faZla bes gun izin alabilirim. Diger hafta icin dogruyu soylemem gerekir.ailesel problemlerim oldugunu biliolar ama hastaneye yatma fikri onlardaki itibarimi dusurucekse isimdenvolmak istemem.kafam karisik oldugu ocin buraya yazma ihtiyaci duydum.
Bu ilaçlar tehlikeli.. bıraktığında geri dönecektir hastalık durumu..15 günlük psikiyatri tedavisi olmaz ayrıca..aylar gerekir düzelmesi icin..psikolog daha iyi bir seçenekMerhaba,
Bir anne sizce daha bir yasindaki bebegine ofkesine yenilip zarar verebiliyosa, tek yasiyorsa yardim alacak kimsesi yoksa, nefsine soz geciremiyorsa. Asiri ama asiri stresliyse calismak ise gitmek bile stresini yenmesine yardim edemiyosa (esi bosaniyor)
Balikli rum hastanesinde yatarak antidepresan tedavisi gorup bu surecten herkesten uzaklasip Dondugunde bebegine ve herkese daha anlayisli daha tahammullu bir insan olabilirmi?
Bu arada yedi gun icin 7-8 bin tl para istiyorlar.anca kredi cekilerek kalinabilecek bir hastane.
Konulan tani : anksiyete ve pospartum depresyon, ofke hali, ofkeyi kontrol edemeyip baslalarindan cikarma
Alinacak ilac: sabah aksam paxil. Aksamuzeri Abilify
Gece yatamadan once zanax
Siz olsaniz napardiniz bebeginize zarar vermek yerine 15 gun ayri kalip tdavi olmayi uzaklasmayi secer miydiniz?
İşyerine acilamaniza gerek yok..hastane de yattığınıza sair belge götürürsünuz en sonYorumlar icin tesekkur ederim.bu konuyu annemle konustm malesef kusak farki yas farki ve anlayissiz olduklari icin dogum
Sonrasi depresyonda psikolojik destek olmadiklari gibi surekli elestirmekle yetindiler zaman zaman bizde kalarak yalnizligimiza destek oldular ama
Psikolojik destek vermediler ben de ilaclari icmemekte inat ettim sadece uzun suredir paxil aliyorum ama etkisiz. Babasina ver diyen arkadasa cevabim
Babasini tanimiyorsun gece uykudan uyanip agliyor diye bebege kufurlu konusan bir adam ve sorumsuz.sorumlyluk anlayisi sifir bebege bakma anlayisi annesine goturup orda sevme oynamadan ibaret 30dk maksimum.bebegime benim
Verdiggimden daha cok psikolojik zarar verir diye dusunuyorum.velayet icin asla bir hak talep edemez cunku benim
Anlayisa destege ihtiyacim varken katlanamam dedi kucucuk cocukla bavulumu topladi gitti evet ben de kovdum cunku dayanamiyordum hakaretlerine anlayissizligina ama kendi gittigi de oldu son seferinde. Bir defa bile asi yaptirmaya veya doktora benimle gelmedi nadirdir en baslarda geldiyse de.zora gelemyince hemen bavul toplar.isine geldiginde bebeini sevmeye gelir.
Bebege seve seve bakar. Ama takdir edersiniz ki bunu isyeri mudurume aciklamak zor. En faZla bes gun izin alabilirim. Diger hafta icin dogruyu soylemem gerekir.ailesel problemlerim oldugunu biliolar ama hastaneye yatma fikri onlardaki itibarimi dusurucekse isimdenvolmak istemem.kafam karisik oldugu ocin buraya yazma ihtiyaci duydum.
Yorumlar icin tesekkur ederim.bu konuyu annemle konustm malesef kusak farki yas farki ve anlayissiz olduklari icin dogum
Mahkemeler adli tatilde oldugu icinHayır... böyle bir sorumsuzluk yapamazsınız.
Bebeğin yüksek yataktan düşmesi, ve sizin duymamanız bebekte kalıcı hasar olabilir.
Belki de bir avukata danışsanız iyi olur.
Geçici süre ile babaya verilsin velayet.
Bu şekilde bir bebeğin sorumluluğunu taşıyamazsınız.
İyileşip hayatınızı düzene soktugunuzda tekrar velayet için uğraşırsınız.
Önemli olan bebeğin faydası.
Burada ihtirasları, intikamları, yetişkinlerin çekeceği acıları bir kenara bırakıp öyle karar vermek lazım.
Tedaviyi de reddeder bir haliniz var.
Doktorlar sizi bırakıyor vs.. önce bunları çözüp sonra sağlıklı annelik yapın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?