Balikli rum hastanesine Bebegini birakip ofke kontrolu depresyon yuzunden yatmali mi

Evet aslında arkadaşların belirttiği gibi bakıcı tutabilirsiniz,biraz daha kendinizi toparladıktan sonra bebeğinizle bir tatil size iyi gelir
Sali gunu uc geceligine gidiyorum
Bebegimle insallah uygun bir yere.bir nebze olsun iyi gelecegini dusunuyorum. Yatili bakici lar cok pahali 3000 tl istiyorlar.hatta gunduz bakicilari bile 2200-2300.maasimin elverecegi tutarlar degil malwsef esim de iki aydir issiz.sekiz yil dir calistigi firmadan istifa etti. Her sey ust uste geliyor bosanma stresi de cabasi. Bebegime yetemedigim icin ofkeleniyorim.

Öncelikle kolaylıklar dilerim
Zor bir dönemden geçiyorsunuz o aşikar.
Boşanma öncesinde düşünmüyorsanız hastaneye yatmayı,ilaçlarınızı kullanın,bebeğinizi de sütten kesmeniz gerekiyorsa kesin. Ailenize tutumunuz da yumuşar belki bu süreçte ilaçlarla birlikte ve yanınızda daha fazla dururlar tedaviniz için. Boşanma işi hallolduktan sonra baktınız hala düzelme göstermiyorsunuz o zaman bebeginizi ailenize bırakıp yatarak tedavi olursunuz ama lütfen ihmal etmeyin kendinizi.
Tamam anne sütü çok önemli ama inanın sağlıklı,akli melekeleri yerinde bir anne çok daha önemli bebeğiniz için.
İlaç kullanmanız öneriliyorsa ilk etapta ilaçla tedaviyi değerlendirin.
Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.

Ah kıyamam sana ya. Çok üzüldüm. Umarım kısa sürede daha iyi olursun. Ekonomik durumun iyi değilse devlet hastanelerini de bir araştır istersen? Eğer doktorun yatmadan da tedavi olabileceğini söylüyorsa onu da deneyebilirsin. Eğer bebeğine zarar vermekten korkuyorsan da bu süreçte bebeğini annenlere emanet edebilirsin? İlk atandığımda bir müracaatçım vardı, ikiz bebekleri vardı 9-10 aylık. Baba çocukları kabullenmiyordu (adam evliydi), çocukların daha kimliği de çıkmamıştır üstelik. Kadın bebeklerini geçici olarak sevgi evlerine bırakmış ve yatarak depresyon tedavisi gördükten sonra bebeklerini alıp kendine bir ev kurmuştu. Kadının annesinin yaptığı iş belliydi, ortam çocuk yetiştirmeye uygun değildi yani Vs onun imkanı seninkine göre daha kısıtlıydı yani. O başardı, umarım sen de başarırsın.

Çok üzüldüm durumunuza gerçekten/ sizi öyle iyi anlıyorum ki. Ben size yatın diyemem çünkü bebeğiniz var ve eminim aklınız onda kalacak ama daha iyi olmanız için ne gerekiyorsa yapın derim. Psikolojik sorunlara hacamatın çok iyi geldiğini duydum.
Beşiktaş’ta Prof.Dr.Nurettin Lüleci var. Ona bir gitmenizi tavsiye ederim hacamat konusunda. Daha önce kendisiyle irtibata geçmiştim/ tek seans 400 liraydı 2 yıl önce.
Bir denemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Eğer olmazsa tabiki tedavinize devam etmelisiniz.
Allah şifa versin ama çevrenizdeki insanlara ne yapıyorsunuz ki size tahammül edemediklerini söyleyip hepsi sizi bırakıyor? Bir psikiyatr nasıl böyle bir şey der ki? Nasıl irtibatı keser?

Cocuga zarar verme boyutu varsa elbette tedavi olmalisiniz yalnz bu surecte cocuga cok iyi bakacak biri olmali muhakkak

Eğer 15 gün yetecekse tabiki yatıp tedavi olunmalı. Bir de anneler keşke böyle yalnız bırakılmasa Etrafımızdan yardım alamayacağımıza inandırabilsek kendimizi çok daha güçlü olabiliriz aslında.

Depresyon tedavisi uzun süreli bir tedavi, bir haftalık hastane yatışı sadece tedavinin başlangıcı olarak kabul edilebilir, ilaçlar etkisini bile göstermiş olmaz o kadar sürede,sonrasında yine düzenli olarak ilaçlarınızi kullanmanız ve düzenli kontrollere gitmeniz gerekir. Takipleri ihmal ederseniz boşuna o kadar para vermiş olursunuz, onun yerine o parayı gerçekten isteyerek gideceğiniz iyi bir terapist için harcayin, daha çok faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.

Bence orada yatacağına bebeği iki hafta birine bırak antidepresanlarini alip tura katıl yada dinlen yıllık izin alıp.Ailenin yanina git.Yada kimse yoksa bakiciyla anlas iki hafta bakicinda kalsin.Yada baba iki hafta baksın yada baktirsin.Tek senin cocuk degil ya o da yardim etsin.Durumuni anlat kimseyi bulamazsan

Elbette durum ilerlemeden yatılı da olsa tedavisine bakılmalı.
İnşallah hiç yaşamamış gibi atlatırsınız.

Naçizane bir tavsiye olarak; devlet hastanesi imkanlarından faydalanmayı düşünmez misiniz böyle ücretler ödemek yerine?
Manisa Ruh sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi yatılı tedavide gayet iyidir. Herhangi bir devlet hastanesi doktorundan sevk isteyebilir ya da direkt Manisa'daki doktorlara görünüp ihtiyacınızı vurgulayıp yatış kararını aldırabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Balıklı Rum yerine linkini vereceğim hastaneyi deneyin
Bu tedaviyi olmanız gerekli, bebeğinizi aileniz bakmaz mı 15 gün
Tabi bu arada 15 gün bu tür hastalıklarda tedaviye başlama süreci, ondan sonra da ilaçlarınıza ve doktorunuza devam etmelisiniz. Allah yardımcınız olsun durumunuz çok zor ama bebeğin sağlıklı bir anneye sahip olması her şeyden önemli

hastane http://www.fransizlape.com/ 7-8 bin verecek bütçe ayarlayabiliyorsanız bu hastaneye gidin, psikiyatri konusunda uzman ve çok deneyimli bir hastanedir

Onladar kısa sürede tedavi yeterli olacak mı ki biraz farklı geldi bana ama bebeğe bakacak birisi varsa tabiki tedavi olunmalı bebek içinde bu önemli sağlıklı anne sağlıklı bebek yetiştirir bence

O krediyi ödeyebilecekmisin sonra.Onu da dusun.Ona gore birsey dusun.Bir hafta yeterli olmayabilir zaten.Valla ben çalışmasam arkadasim olsan davet ederdim evime birkac hafta.Ailene sakın ol katlanamiyorlarmis.Sakin olki yardim etsinler.

bir de anlamadigim
ofkesine yenilip zarar vermek derken ne demek biraz acar misiniz nasil bir zarar mesela biliyorsunuz bebekler cok hassas cok minik onlara zarar vermenin hicbir bahanesi yok ..

Bu duruma sebep olan şey olaylarsa eğer,iki hafta sadece kaçış olur.
İki haftada sadece 3 farklı aynı işi gören sakinleştirici yerine,iki hafta yine aynı şekilde tüm sorunlardan uzaklaşıp tatil yapmayı tercih ederdim. Sanırım daha etkili ve daha maliyeti düşük olurdu.
İki hafta sonra aynı çocuk,aynı sorunlar olacaksa bunu hiç bir ilaç iyileştiremezki.
Sadece tüm gün ruh gibi dolaşılacak,yaşam enerjisini sıfırlayan ve uzunn bir süre bu ilaçlara bağımlı bir insan olunacak.
Halüsinasyon görme vb. Ağır ruhi hastalıklar harici antidepresanlara karşı temkinli ve uzak durulması gerektiğini düşünüyorum,terapiler daha faydalı olacaktır.Çünkü bu durumu yaşamak daha çok dışarıdan alınacak fikri destek ve güç ile mümkün.
Hiç bir dert kalıcı değildir ve yaşadığımız anda acısı kalacaktır.
Çok acil şifalar diliyorum.

Aynen kesinlikle katiliyorum o ilaclarla 1haftada bitti gitti olmaz ki mümkün degil uzun süre devam etmek gerekir.hastahaneye yatirmalarinin amacı ilaç etki suresini hastahanede gecirip dönünce aaa sakinim ise yaramiş demesi diye düsünüyorum.Ilaç tedavisine baslayip 1hafta tatile gidilse daha çok ise yarar hastahanede yatmak bana pek mantkli gelmedı kesinlikle ticari amacla yatırıyorlar

Ona vereceği para ile tatil psikoterapi alsa çocuğa bakıcı ayarlasa cok daha ucuza gelip bir de uzun vadeli olur.Antideprasanlari alacak yine.Ek tatil olacak.Bak bu söylediğim daha mantıklı.Ustelik depresyon ben de geçirdigim icin konu sahibini anlıyor ona gore yaziyorum yine.

Ama tatile rağmen kontrol edilemez taskinliklarin yada ruhen asiri bitik olursan egerozaman dusun hast yatmayi ama devlet hast daha iyi olur bence.Ama çocuğun babası mahkeme icin bunukullanır.Isyerine bile iyi intiba olmaz.Son çare olsun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…