Bornoz diz üstünde bildiğin bornoz. Ne kadar kapalı olursa olsun sizce banyodan çıkıp balkona koşmak mantıklı mı. Alt çaprazımda olduğu için o balkon tamamen görünüyor ben bakmak istemesem de kadının mantığını anlayamıyorum aslında derdim birazda obornoz bildiğimiz bornoz ise bence en kapalı kıyafetlerden, neden rahatsız etti ki sizi.
dekolte olayını tam çözemedim, evler dip dibe değilse sizin için dekoltesinin de sorun olmaması gerekir.
Bornoz diz üstünde bildiğin bornoz. Ne kadar kapalı olursa olsun sizce banyodan çıkıp balkona koşmak mantıklı mı. Alt çaprazımda olduğu için o balkon tamamen görünüyor ben bakmak istemesem de kadının mantığını anlayamıyorum aslında derdim birazda o
Yok ben sakinim zaten. Sadece kendini sürekli teşhir etmesine üzülüyorum ve hep bornozla çıkılır mı normali bu mudur onu sormak istedimBalkon kadının değil mi dekoltesi ya da bornozu kimseyi ilgilendirmez çıplak çıkmadığı sürece bir şey yapamazsınız. Muhabbetiniz varsa rica edersiniz belki, biraz daha dikkatli olması için. Eşiniz de durmuyormuş işte, sakin olun biraz.
Bornoz diz üstünde bildiğin bornoz. Ne kadar kapalı olursa olsun sizce banyodan çıkıp balkona koşmak mantıklı mı. Alt çaprazımda olduğu için o balkon tamamen görünüyor ben bakmak istemesem de kadının mantığını anlayamıyorum aslında derdim birazda o
auhau ben de kardanadam gibi oluyorum bornozla :)ya ben benimkini düşündüm de, tesettürlüden kapalı oluyorum bornoz içinde
ama yine de yapabileceğiniz çok bir şey yok, boşvereceksiniz.
Yok ben sakinim zaten. Sadece kendini sürekli teşhir etmesine üzülüyorum ve hep bornozla çıkılır mı normali bu mudur onu sormak istedim
Kendi evi olmuyor ama balkona her fırsatta çıktığında bizde görüyoruz işte balkon duvarları yüksek değil otursakta görünüyor. Bana dert olacak bir şey yok ben onun kendini bu kadar teşhir etmesine bozuluyorumSizi ilgilendiren bi durum yok ortada kendi evi kendi bedeni millete dert olana bak.
Amaç teşhir etmek olmayabilir ama bilemeyiz ki. Ben de severim duştan çıkınca bornozla kalmayı. Kuruyana kadar giyinmem uyurum bile öyle. He balkon işi biraz ters gelebilir ama insanların özeli karışamayız.Yok ben sakinim zaten. Sadece kendini sürekli teşhir etmesine üzülüyorum ve hep bornozla çıkılır mı normali bu mudur onu sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?