balkona bornozlu çıkan komşu

DoLL_

benim inandığım ölümsüz masallarım var...
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
1.969
1.973
333
Merhaba bir konuda ben yazayım yahu dert mi bilinmez ama beni çok rahatsız eden bir durum var.5.5 senedir aynı binada oturuyoruz kendi evimiz birde alt çaprazımız yani balkona çıktığımızda gördüğümüz komşumuz var bayan eşinden ayrılmış bir oğlu var anne ve babasıyla beraber yaşıyorlar bayanın yaşı var biraz emekli oldu sanırım 2 sene önce ve hep evde ve hep balkonda. Görmeyim diyorum fırını çekiyorum o tarafa otururken bari görmeyim diye ama illaki görünüyor. Bir kere göğüs dekoltesi hep var sürekli o şekilde eğilip bir şeyler yapıyor hadi insanlık hali ama birde balkona bornozla çıkıyor ve ben buna deliriyorum. Annemde gördü eşimde gördü. Hatta bugün karşı inşaattaki adamlar epey bi gördü ;[ banyodan çıkıyor sanırım saçlarını tarıyor sonra bornozuyla çıkıyor tarağını temizliyor saç havlusunu asıyor bildiğin şov yapıyor. Bir şey desem aksi insanlar biliyorum ama her çıktığımda onun göğüslerini görmekten gına geldi eşim zaten çıkmıyor hiç.çıkarsada denk gelirse ayaktayken falan korkudan içeri dalıyor bana bakıyor der falan diye. Ne olacak bu durum sizce? Onların karşısında inşaat var bizim kısma denk gelmiyor ben adamlara bakıyorum şok halde adamlar kadına ve o hiç rahatsız olmuyor.

Evet cikmamali ama onada karisilmazki açıkçası dusundumde iyice sarmalanip çıksa sorun olmaz bazı insanlar rahattır benimde çamaşır toplamisligim var sabah

Balkon kadının değil mi dekoltesi ya da bornozu kimseyi ilgilendirmez çıplak çıkmadığı sürece bir şey yapamazsınız. Muhabbetiniz varsa rica edersiniz belki, biraz daha dikkatli olması için. Eşiniz de durmuyormuş işte, sakin olun biraz.

Hiç sormayın ya hep göğüslerini görüyorum istisnasız her gün. Ve haftalık banyosunu takip ediyorum resmen. Bizde sigara için falan çıkınca :/ bugün baktım eğilmiş bornozuyla her şey meydanda eşime işaret ettim biz balkonun yan kısmından görüyoruz onu on tarafımızda perde var bizim balkon cam onlarınki açık tamamen. Eşimi dürttüm adamlara bak diye krize girdim resmen

bornoz bildiğimiz bornoz ise bence en kapalı kıyafetlerden, neden rahatsız etti ki sizi.
dekolte olayını tam çözemedim, evler dip dibe değilse sizin için dekoltesinin de sorun olmaması gerekir.
Bornoz diz üstünde bildiğin bornoz. Ne kadar kapalı olursa olsun sizce banyodan çıkıp balkona koşmak mantıklı mı. Alt çaprazımda olduğu için o balkon tamamen görünüyor ben bakmak istemesem de kadının mantığını anlayamıyorum aslında derdim birazda o

daha önce de böyle bir konu vardı. o kadın da evlenip boşanmıştı, evinin içinde dekolte giyiyordu o da.

kış geldi, eskisi kadar çok çıkmazsınız balkona ya. kapalı balkonsa o tarafa perde falan asın.

diğer kısımları inşaattaki işçilerle kendi arasında. o da biz kadar düşünüyordur sanırım dışarıya karşı ne hissettirdiğini

ya ben benimkini düşündüm de, tesettürlüden kapalı oluyorum bornoz içinde

ama yine de yapabileceğiniz çok bir şey yok, boşvereceksiniz.

Yok ben sakinim zaten. Sadece kendini sürekli teşhir etmesine üzülüyorum ve hep bornozla çıkılır mı normali bu mudur onu sormak istedim

bu havada nası koşuyor ki bornozla balkona ya. donar insan valla.

ya ben benimkini düşündüm de, tesettürlüden kapalı oluyorum bornoz içinde

ama yine de yapabileceğiniz çok bir şey yok, boşvereceksiniz.
auhau ben de kardanadam gibi oluyorum bornozla :)

demekki bizde sorun var, seksi değiliz:))

Yok ben sakinim zaten. Sadece kendini sürekli teşhir etmesine üzülüyorum ve hep bornozla çıkılır mı normali bu mudur onu sormak istedim

ya açıkçası bana çok anormal gelmedi de, benim eşime kesin anormal gelir, hiç test etmedim.

şimdi bayan yaşı da var dediniz, karışacak eş ya da büyük de yok. istediği gibi takılıyordur.
Boşverin dediğim gibi :)

Sizi ilgilendiren bi durum yok ortada kendi evi kendi bedeni millete dert olana bak.
Kendi evi olmuyor ama balkona her fırsatta çıktığında bizde görüyoruz işte balkon duvarları yüksek değil otursakta görünüyor. Bana dert olacak bir şey yok ben onun kendini bu kadar teşhir etmesine bozuluyorum

Amaç teşhir etmek olmayabilir ama bilemeyiz ki. Ben de severim duştan çıkınca bornozla kalmayı. Kuruyana kadar giyinmem uyurum bile öyle. He balkon işi biraz ters gelebilir ama insanların özeli karışamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…