balkona bornozlu çıkan komşu

Evet çok fesatım karşıdaki inşaat işçileri tarafından bornozla seyredilmek gibi hevesleriniz varsa eğer ben fesatım tamam.
sen bana böyle konuşma hakkına sahip değilsin bu bir. İkincisi kadın kör değil o işçileri görüyodur bile bile yapıyodur sana ne kadının bornozundan. Bu kadar rahatsız oluyosan buraya yazmak yerine gidip kadına çok dekolteni açıyosun bornozla çıkma işçiler sana bakıyo de tabi yiyosa. Kadındanda okkalı bir sana ne cevabını alırsın

Şeriat mı var cam taşlayın bari diyende sizdiniz sanırım. Ben sizin fikirlerinizden daha büyük fesatlık göremiyorum. Yiyorsa falan ne ya? Ortada beni yemeyecek bir şey yok sen ben bornozumla çıkarım diyorsan sana bakanlara da aaa sapık demeyeceksin çünkü dışarı aklı uçkurunda adam dolu ve bornoz da bir giysi değildir hatırlatayım. Banyodan sonra kendimizi kurulamak için kullandığımız kumaştır.giyilebiliyor olması aklına esince balkona çıkarım anlamına gelmez. Siz çıkabilirsiniz bende eleştirebilirim

Bornoz gündelik kıyafet değildir ev içerisinde dolaşılabilir ama balkona çıkıyorsan "aranıyor" sıfatı da normal gelmelidir kişiye. Burdakiler rahat bu konuda bu şekil takıldıklarından sanırım daha önce de sordum bunu erkek yapsa boxer vs giyip çıksa bornozla çıksa normal dermisiniz ?

sabahlik olmasin o ?
bazi sabahliklar bornozlara cok benziyor
zira benimkiler öyle
ayrica balkonuna cikip saclarini tarayabilir
kendi alani
kadinin dekolteside olabilir
memesinide gösterebilir
sizene ki
Sabahlık bambaşka bir durum sabahlık değil bornoz ve banyodan yeni çıkmış halde. Balkona bornozuyla çıkıp saç taramak bana çokta hoş gelmiyor memesini gösterebilir bana ne mi? Bende o binada yaşıyorum. Ayrıca bunu söyleyebiliyorsanız sokakta göğsünü açıp gezen bir kadının taciz edilmesini de kendi tercihi olarak görüp eleştirmemelisiniz. Bende karşısında adamların mal mal ona baktığını görüyorum ve rahatsız oluyorum buda benim tercihim size ne değil.

şaka gibi bir kadın anlattığın o böyle yapmaktan memnun ve rahatsız değil belliki karışılmaz ki seçenek yok gibi görünüyor :)

Kazen Mune @Margarikotin bu konuyu kapatacak kimse yok mu? Özel mesajda attım etikette yaptım. Herkes yeterince ben özgürüm modunda takıldığına göre konunun kapanmasında sakınca yoktur sanırım.

Bana normal gelmedi hiç hoşlanmam o sekilde rahat insanlardan...tamam beni ilgilendirmez ama kendi evim sonuçta balkonumu özgür kullanmak isterim..
Şimdi uyarsaniz sizene diyecektir çunku tanismiyorsunuz pek sanirim iletişim kurmaya çalisin ilimli isede uyarabilirsiniz..
Aslinda şikayet etseniz polis gelir uyarir oda o sekilde cikmaz belki denenebilir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…