Siz beni alıntılayıp yazınca diğer bayan yazdı sandım pardon :)yanlış mı alıntıladınız ?
Bende anca nikotin için :) derdimi anlatabildim mi bilmiyorum. Bayanın dul olması falan değil mesele ben bir bayanın kendini daha naif daha Korunaklı tutması gerektiğini düşünüyorum. Ha bunun kişiden kişiye değişen sınırları vardır ama benim sınırım bornozda biter yani. Oyuzden bu normal mi diye soruyorum. Normal karşılayan da olabilir buyursun çıksınlar ben sadece bayanı anlamaya çalışıyorumBanane ya :)) ben bu soğukta balkona bile çıkamıyorum
Kadına kibar bi dille söylesekBende anca nikotin için :) derdimi anlatabildim mi bilmiyorum. Bayanın dul olması falan değil mesele ben bir bayanın kendini daha naif daha Korunaklı tutması gerektiğini düşünüyorum. Ha bunun kişiden kişiye değişen sınırları vardır ama benim sınırım bornozda biter yani. Oyuzden bu normal mi diye soruyorum. Normal karşılayan da olabilir buyursun çıksınlar ben sadece bayanı anlamaya çalışıyorum
Böyle bir durum için kapıya gidecek biri değilim ben demem yani kendisi bilir. Sadece beğenmiyorum durumuKadına kibar bi dille söylesek
Dert mi dedim? Diğer yazdıklarımı okudunuz mu aynı konu içinde? Benim eğitimimi uğraşılarımı biliyor musunuz? Artı siz nasıl bir hayat sürüyorsunuz ki bukadar tepeden bakabileceğinizi sanıyorsunuz? Bende sizin gibileri bir anlasamBir hobi bir Uğraş edinebilirsiniz.
Bir etkinlik , sportif bir faaliyet olabilir .
Eğitiminize devam edebilir ya da farklı bir alanda okuyabilirsiniz. AÖF de olur mesela ..
Derdiniz mi yok Allah Aşkına?
Nasıl hayatlar sürüyorsunuz bir anlasam.
Birgün bir sapık d adansın aklı başına gelir bosver in :)Böyle bir durum için kapıya gidecek biri değilim ben demem yani kendisi bilir. Sadece beğenmiyorum durumuha eşim desen balkona benimle çıkan adam kazara denk gelirse zaten içeri girer sen çık ben öyle geleyim diye :) yani bayan sadece beni üzüyor kendisi için okadar
Aman öyle de olmasın. Anlaşıldığımı düşünüyorum teşekkürlerBirgün bir sapık d adansın aklı başına gelir bosver in :)
Baska yorumunuzda bayanın sizi üzdüğünden bahsetmişsiniz. Dert ki üzüyor sizi ..Dert mi dedim? Diğer yazdıklarımı okudunuz mu aynı konu içinde? Benim eğitimimi uğraşılarımı biliyor musunuz? Artı siz nasıl bir hayat sürüyorsunuz ki bukadar tepeden bakabileceğinizi sanıyorsunuz? Bende sizin gibileri bir anlasam
Benim kendimi meşgul edecek yeterince aktivitem var. Bunun bir aktivite olduğunu düşünüyorsanız anlayışlarımız zaten farklıdır. Daha dikkatli okusaydınız bayanın kendisi için üzüldüğümü de anlardınız. Ve bu durumun KK bayanları açısından nasıl değerlendirileceğini merak ettim. Yıllardır burada oturuyorum elbette görüyorum her gün dikilip beklemiyorum değil mi.Baska yorumunuzda bayanın sizi üzdüğünden bahsetmişsiniz. Dert ki üzüyor sizi ..
Fikir almak için açmadınız mı bu konuyu ben de fikrimi belirttim. Illa ki sizinle aynı paralelde mi düşünmem lazımdı? Benim dikkatimi bile Çekmez, kaldı ki böyle bir meseleye üzüleyim.
Size dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz. Kendi hayatınıza bakın, gerekirse sizi meşgul edecek daha yararlı aktiviteler bulun demek size nasıl tepeden bakmak oluyor bunu da anlamadım.
Teyze değil aslında emekli ama 7. Sınıfa giden bir oğlu var hoş ve bakımlı bir bayan.Vayy teyzem coşmuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?