balkona bornozlu çıkan komşu

Bekarken evimizin karsisinda insaat vardi bina yapiyorlardi. Bi gun okuldan geldim bizim alt kattaki evli komsumuz cok cesur giyinirdi. Hayatta kapiyi supurmeyen kadin ki kapici var yani. Cikmis o gun mini etek giymis oyle bi gogus dekoltesi vermis ki insaattaki iscilere dogru supurgeyle sokagi supuruyordu, iscilere bi baktim hepsi isi birakmis ona bakiyordu
Gerci zaten tuhafti, kendi ailesi gelince kapanirdi falan.
Bana onu hatirlatti sizin komsu.
Cidden rahatsiz edici bir durum ama ne yapilabilir ki? Uyarsaniz da sanane der.

Banane ya :)) ben bu soğukta balkona bile çıkamıyorum
Bende anca nikotin için :) derdimi anlatabildim mi bilmiyorum. Bayanın dul olması falan değil mesele ben bir bayanın kendini daha naif daha Korunaklı tutması gerektiğini düşünüyorum. Ha bunun kişiden kişiye değişen sınırları vardır ama benim sınırım bornozda biter yani. Oyuzden bu normal mi diye soruyorum. Normal karşılayan da olabilir buyursun çıksınlar ben sadece bayanı anlamaya çalışıyorum

Kadına kibar bi dille söylesek

Allahim bazi yorumlar beni benden aldi..adap diye birsey var.ne demek balkon onun istedigi gibi cikar..gozun onune herdaim perde indiremezssin ya...insan bu bakarda gorurde.cok rahatsiz edici bi durum ve yapacak biseyde yok kanimca

Bir hobi bir Uğraş edinebilirsiniz.

Bir etkinlik , sportif bir faaliyet olabilir .

Eğitiminize devam edebilir ya da farklı bir alanda okuyabilirsiniz. AÖF de olur mesela ..

Derdiniz mi yok Allah Aşkına?

Nasıl hayatlar sürüyorsunuz bir anlasam.

Kadına kibar bi dille söylesek
Böyle bir durum için kapıya gidecek biri değilim ben demem yani kendisi bilir. Sadece beğenmiyorum durumu ha eşim desen balkona benimle çıkan adam kazara denk gelirse zaten içeri girer sen çık ben öyle geleyim diye :) yani bayan sadece beni üzüyor kendisi için okadar

Dert mi dedim? Diğer yazdıklarımı okudunuz mu aynı konu içinde? Benim eğitimimi uğraşılarımı biliyor musunuz? Artı siz nasıl bir hayat sürüyorsunuz ki bukadar tepeden bakabileceğinizi sanıyorsunuz? Bende sizin gibileri bir anlasam

Birgün bir sapık d adansın aklı başına gelir bosver in :)

Normal derken, kime göre ve neye göre normal ya da anormal bir durum diyebiliriz? Değişken. Yapacak bişey yok, kendisi teşhir olmak istiyorsa kendisi bilir ve bu onun sorunu. Siz görmek istemiyorsanız ve artık durum çekilmez olduysa eğer balkonunuz kapalı değilse kapattırabilirsiniz, cam yaptırıp perde asabilirsiniz kadının olduğu tarafa. Panjur gibi bir alternatif de var. Ben olsam hayatta dert etmezdim böyle saçma bir durumu, bana ne yani.

Baska yorumunuzda bayanın sizi üzdüğünden bahsetmişsiniz. Dert ki üzüyor sizi ..

Fikir almak için açmadınız mı bu konuyu ben de fikrimi belirttim. Illa ki sizinle aynı paralelde mi düşünmem lazımdı? Benim dikkatimi bile Çekmez, kaldı ki böyle bir meseleye üzüleyim.

Size dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz. Kendi hayatınıza bakın, gerekirse sizi meşgul edecek daha yararlı aktiviteler bulun demek size nasıl tepeden bakmak oluyor bunu da anlamadım.

Benim kendimi meşgul edecek yeterince aktivitem var. Bunun bir aktivite olduğunu düşünüyorsanız anlayışlarımız zaten farklıdır. Daha dikkatli okusaydınız bayanın kendisi için üzüldüğümü de anlardınız. Ve bu durumun KK bayanları açısından nasıl değerlendirileceğini merak ettim. Yıllardır burada oturuyorum elbette görüyorum her gün dikilip beklemiyorum değil mi.
Sizin fikriniz bir spor mu yapsanız eğitime mi devam etseniz hmm yoksa başka şey mi yapsanız dı. Konuyla bağlantılı bir şey göremedim ben.

Ben hiç normal karşılamadım valla. Eviyse evi içinde ne yaparsa yapsın ama balkon da bornozlu birini görsem bende yadırgarım. Özel kıyafet bana göre.
Bu sadece bayan için değil erkek içinde geçerli kimi görsem hoş karşılamam.

Dekolte disarida da var. Gormemek icin disari da cikma o zaman? Isteyen istedigi sekilde istedigi yere gider o tarafa bakmayin olsun bitsin. Kimsenin dekoltesi icin edep muhakemesi yapmasin kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…