- 23 Ağustos 2012
- 51.900
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.760
- 898
Bornoz diz üstünde bildiğin bornoz. Ne kadar kapalı olursa olsun sizce banyodan çıkıp balkona koşmak mantıklı mı. Alt çaprazımda olduğu için o balkon tamamen görünüyor ben bakmak istemesem de kadının mantığını anlayamıyorum aslında derdim birazda o
Zaten bende direk yaftaladım. Siz bir atın gozlukleri önce. Ne demeliydim hiç bir şey yazmasam kocası yokmu diyecekler yada koca arıyordur genç kız diyecekler bende durum neyse onu söyledim.Zaten kadın dulsa direk damga yer bizim toplum tarafından... yazık ya yazık. Atın şu at gözlüklerini
balkona bornozuyla çıkıo ve biz bunu ayakta alkışlamıyoruz diye mi at gozlu olduk !!Zaten kadın dulsa direk damga yer bizim toplum tarafından... yazık ya yazık. Atın şu at gözlüklerini
Emin ol benim umurumda olmazdı isterse çıplak çıksın ben çoktan at gözlüklerini cıkarmıs im merak etmeyinZaten bende direk yaftaladım. Siz bir atın gozlukleri önce. Ne demeliydim hiç bir şey yazmasam kocası yokmu diyecekler yada koca arıyordur genç kız diyecekler bende durum neyse onu söyledim.
Hayır dul kadın hemen yaftalanır dediğiniz için!balkona bornozuyla çıkıo ve biz bunu ayakta alkışlamıyoruz diye mi at gozlu olduk !!
Umurunda olmak başka bir şey. Bu bana ters gelen bir durum ve buradaki bayanların fikirlerini merak ettim siz neden bu kadar gerildiniz anlamadım.Emin ol benim umurumda olmazdı isterse çıplak çıksın ben çoktan at gözlüklerini cıkarmıs im merak etmeyin
yanlış mı alıntıladınız ?Hayır dul kadın hemen yaftalanır dediğiniz için!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?