balkona bornozlu çıkan komşu

Rahatsız olmakta çok haklısınız bem de bir komşumuzu bornoz balkonda görünce çok şaşırmış ve ayiplamistim bu kadar mı teşhir ci olunur edep yahu

Hiç etik bi durum değil. Toplum olarak belli başlı gorgu kurallarımız vardır. Evet yapacak hiç birşeyimiz yok, hiçbir şekilde mudahale edemeyiz ancak hoş karşılanacak bi durum soz konusu değil.

Hergün mu banyo yapıyor kadın :))))hahahhahaha

Kadın istiyor ki açıyor buna bişey yapamazsınuz maalesef

Kadinin mantigi esini elde etmektir. Ve bornozunu buna alet ediyor! Sen hemen kocisine sahip cik aman aman, yoksa elinden kacar benden söylemesi. En iyisi kirmizi geceligi giymektir, sonucta 1950'den beri Türk evliliklerini ayakta tutan tekstil parcasidir. Hatta tekstil parcasi demek asaglamaktir onu, kirmizi gecelik candir can

Emekli olduğuna göre yaşı baya var. Sizi rahatsız edecek bir durum yok o yüzden. Hani genç güzel falan olsa eşimin gözü kayar diye korksanız neyse. Ama hatun show için çıkıyor belli. Kim ne desin. Allah islah etsin demekten başka bişey yok

Sizene cnm bakmayin o tarafa
Yada cok rahatsiz oluyorsaniz cikmayin balkona
Herkes istedigi gibi hareket edebilir buna maalesef engel olamiyoruz
Ama teyze saglam pabuç olmayabilir yada akli dengesi bozuk olabilir kim bornozla balkona cikmak isterki sonucta zaruriyet disinda

Bakın benim derdim kimseyi yaftalamak falan değil bu benim her hafta mutlaka karşılağtığım bir durum ve bugünde aynı durum olunca burada fikir almak istedim.neden karşılaşıyorum fırına bir şey koyacağım çıkıyorum patates soğan alacağım çıkıyorum,sigara içeceğim çıkıyorum ve nasıl başarıyorsak denk geliyoruz. Çıktığımda orada oluyor zaten ben sonra oturuyorum onu izlemiyorum yani. Ama aynı durum annemin eşimin babamın da dikkatini çektiği için demekki ailecek biz balkon dikizcisi değiliz. Ben kapalı bir bayan değilim hoş oladabilirdim. Ama kendi istediğim her şeyi giyen ama giyerkende atıyorum iç çamaşırım belli olmasın yada özellikle kızım olunca sürekli eğilip doğrulduğum için belim ve göğsüm açılmasın diye dikkat ederim bu standartlarım dışında da istedigimi giyerim. Ama bornozla balkona çıkmak bana ters ve bende burada ne düşünüyorlar onu sormak istedim. Yoksa beni geren bir dert yok

Zaten kadın dulsa direk damga yer bizim toplum tarafından... yazık ya yazık. Atın şu at gözlüklerini
Zaten bende direk yaftaladım. Siz bir atın gozlukleri önce. Ne demeliydim hiç bir şey yazmasam kocası yokmu diyecekler yada koca arıyordur genç kız diyecekler bende durum neyse onu söyledim.

Zaten bende direk yaftaladım. Siz bir atın gozlukleri önce. Ne demeliydim hiç bir şey yazmasam kocası yokmu diyecekler yada koca arıyordur genç kız diyecekler bende durum neyse onu söyledim.
Emin ol benim umurumda olmazdı isterse çıplak çıksın ben çoktan at gözlüklerini cıkarmıs im merak etmeyin

Emin ol benim umurumda olmazdı isterse çıplak çıksın ben çoktan at gözlüklerini cıkarmıs im merak etmeyin
Umurunda olmak başka bir şey. Bu bana ters gelen bir durum ve buradaki bayanların fikirlerini merak ettim siz neden bu kadar gerildiniz anlamadım.

Banane ya :)) ben bu soğukta balkona bile çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…