bende fikrimi belirtiyorum rahatsız oluyosan buraya konu açma evet bornozumla istediğim yere çıkarım bu seni hiç ilgilendirmez. Ayrıca kadın için rahatsız oldum diyosun kadın hayatından memnunki öyle davranıyo ve o kadıncağızın hakkına giremezsin lütfen fesat düşüncelerinle kadını daha fazla rahatsız etmeBen ne anlatıyorum siz ne anlıyorsunuz Allah aşkına? Eşim ona bakıyor gibi algılanmamak için çıkmıyor yanlış anlaşılmamak için anlatabildim mi? Şeriatmış cam taşlamakmış hemen nasıl aklınıza geliyor çünkü işiniz gücünüz hep bir yerlerden fitne çıkarmak. Ben o bayanın bornozuyla balkonda dikilmesinden en çok onun adına rahatsızım size göre sorun yoksa balkonunuzda bornozunuzla istediğinizi yapabilirsiniz ama bana gelipte ahkam kesemezsiniz sadece fikir belirtirsiniz.
Eşinden ayrıldığını neden belirttiğimi sayfalar once 2 defa açıklamıştım hiçbir şeyi okumdan gelip yorum yapıyorsanız bende size açıklama yapamayacağımSize ne? Kendi evinin içinde nasıl giyinip davranması gerektiğini de mi size soracak.
Eşinden ayrıldığını belirtmenizle bornozun ne alakası var?
Çok dedikoducu geldiniz bana
Eşinden ayrıldığını neden belirttiğimi sayfalar once 2 defa açıklamıştım hiçbir şeyi okumdan gelip yorum yapıyorsanız bende size açıklama yapamayacağım. Ayrıca balkon evin içi değil. Sokaktan kabak gibi görünüyorsa onu geçin bir kere
Evet çok fesatım karşıdaki inşaat işçileri tarafından bornozla seyredilmek gibi hevesleriniz varsa eğer ben fesatım tamam.bende fikrimi belirtiyorum rahatsız oluyosan buraya konu açma evet bornozumla istediğim yere çıkarım bu seni hiç ilgilendirmez. Ayrıca kadın için rahatsız oldum diyosun kadın hayatından memnunki öyle davranıyo ve o kadıncağızın hakkına giremezsin lütfen fesat düşüncelerinle kadını daha fazla rahatsız etme
Çünkü herkes okadar kadın savunucu ki benimde o bayan adına rahatsız olduğumu algılayamıyorlar. "Hımmm giyimine laf söyledi saldıralım nasıl olsa biz herşeye muhalefetiz nasııllll karışır ne giydiğine,hemen haklarımızı savunalım. Çokta fesat çokta dedikoducu üstelik kadının medeni haline bile laf söylüyor. " algılar farklı olabilir,fikirler farklı olabilir ama bu denli anlamaya çalışmak bana normal gelmiyor kimse kusura bakmasın. Komşumu balkondayken bugün birisi onu taciz etti deseydim böyle olmazdı elbette. Bornozuyla balkona çıkmak isteyen çıksın benim görüşlerime ters ve bir bayanın karşısında inşaat varken adamlar aleni şekilde oradayken bu derece rahat olmasını normal karşılamam ve kendim onun adına rahatsız olurumKonu sahibinde mi bir gariplik var konuyu okuyan bazı arkadaslarda mı onu anlamaya çalışıyorum kaç sayfadir.
orası onun balkonu isterse don atlet çıkar tamam ancak konu sahibi diyor ki işçiler baktı gördü ve ben bir kadin olarak komşumun bu durum içinde olmasından rahatsız oldum. yani adamlarin bakışı ile komşumu taciz etmesinden rahatsız oldum ne yapsak diyor, yanlış mıyım?
peki neden hemen olayı özgürlük ve kılık kıyafet bagliyorsunuz. konu sahibi işçilere çevirin len kafanızı diyemeyecegine göre mantıklı olan komşusunu uyarmak değil mi? burada nasıl bir kötü niyet gördünüz kadini nasil dikizci ilan edip foto bile ekkeyecek duruma geldi cidden anlamadım.
Çıkmak gerekmek farklı benim balkonum kapalı çıkmam gerekse sürünerek çıkarım. Ama sıklıkla varolan bir durumdan bahsediyorum ve neden gördüğümü de yazdım balkon demirlerine yaslanıp beklemiyorum balkon kapısındayken görülen bir alan yönelebileceğim diğer taraf yok ve oda beni görüyorbalkonum olsa ve balkona o şekilde çıkmam gerekse ben de çıkarım. bornoz bu sonuçta, öyle açık saçık bir şey değil ki. bana tuhaf gelmedi.
Eşinden ayrıldığını neden belirttiğimi sayfalar once 2 defa açıklamıştım hiçbir şeyi okumdan gelip yorum yapıyorsanız bende size açıklama yapamayacağım
Yeterli gördüğünüz kısıma göre yorum yaparsanız ona göre cevap alırsınız. Giriş gelişme diye bir şey vardır ve burada konuşabilecek insanlarla konuşup durumu açıkladım. Siz gördüğünüzle yetinebilirsiniz. Konu kitlensin diye dun geceden beri yazıyorum adminlere. Herkes değil 2 bayan güzellikle sordu bende eşi yok mu o düşünsün yada belki genç kız evlenmek istiyordur tarzı sorular geleceği için baştan yalnızca eşinden ayrı bir oğlu var ve ailesiyle yaşıyor dedim. Kimseyi yaftaladım da hakarette etmedim. Ama kadın dul hemen bas damgayı yorumları geliyorsa ben okuyanların zihnine ilk bu fikrin gelmesinden şüphe ederim. Ben o bayan adına duyduğum rahatsızlıktan bahsediyorum ama size göre normalse sıklıkla bunu yapmak oda sizin fikrinizdir saygı duyacağımı belirtmiştim. İyi gunlerSayfalar dolusu mesajları okumadım konunuzu okumam yeterli oldu. Herkes aynı şeye takılıp sorup sizde defalarca açıkladıysanız hata bende mi diye sorun bence bi kendinize.
İster açıklayın ister açıklamayın keyfiniz bilir konu açmışsınız ki yorum yapalım diye bundan sonra konunuzu kilitletin kimse fikir belirtmesin.
İyi günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?