balkona kuşlar yuva yapıyor..

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.591
723
kızlar balkonuma serçeler yuva yapıyor.. sanırım karşıdaki inşaatın harcından yapıyorlar :)
dün balkon için boya aldım bugün balkonu boyayacaktım... napsam bilemedim.. daha yeni başlamışlar..
kıyamıyorumda

Uyguladığım değil duyduğum bir yöntem. Balkona oyuncak kedi koymak işe yarıyormuş. Ama bir şekilde sabitlenmesi gerektiğini söylediler. Kuşlar yumurtlamadan yaparsanız belki işe yarar.

Uyguladığım değil duyduğum bir yöntem. Balkona oyuncak kedi koymak işe yarıyormuş. Ama bir şekilde sabitlenmesi gerektiğini söylediler. Kuşlar yumurtlamadan yaparsanız belki işe yarar.

teşekkür ederim deneyeceğim.. daha yeni başlamışlar yuva yok ortada ama gidip gelir duruyorlar.. karşımdaki çatıya hergün ekmek simit atarım kuşlarım var ben balkona çıkınca uçup gelen ama maalesef balkonda yuva olunca zor oluyor.. :)

Kırlangıç galiba onlar. inşaattan değil de kendileri aağızlarıyla harç yaparlar. çok emek harcarlar. yere değilde yukarı yuva yapıyorlar dimi? bu yaz balkonu unut :).

bizim balkondan kırlangıçlar gitti sonra güvercinler uçmaya başladı ve kapattirdik balkonu. zor ama bu yil boşver yapsınlar yuva. ..

geçen yıl sizin gibi kıyamamıştım yuva yaparlarken izin verdim, balkona girip çıkmadım yumurtladı yavruladılar ama her tarafı minik böcekler sardı bir yandan koktu balkon... bir de apartman yüksek hep korkup durdum düşüp ölcekler diye bence yuva tamamlanmadan önlem alın...
ben cd kordali dinlendirici ses çıkaran boncuklar vs asmaya başladım hem süslenmiş oluyor hem boncuk sesinden parıltıdan gelmiyorlar artık.

Benim balkonuma her sene yapardı ama bir sefer yavruları ölmüş, bırakmış gitmiş. O ölüleri topladım filan. Bir daha izin vermedim. Bozdum kaç sefer, sonra gittiler. Daha yeniyse hiç alıştırma bence.

Yumurta yoksa izin vermeyin baş edemezsiniz benimde başım guvercinlerle dertte

ay yaziiik kirlangic yuvasidir o :) simdiden onlem alin, kus yuvasi bozmak iyi degildir derler ama yeniymis madem yapacak bisey yok bozuverin aczik elleyin bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…