• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkona-pencereye çıkmak

Dalaşmayi sevmem ama yani kadinlar gelip "eşleriniz başka yere otursun" dese baya hayatta gidip eşime soylemem baya teoemin tası atar, benim tepem atmasa eşime soylesem eşimin tepesi atar.😂😂
Herkesin eşi de onlara merakliydi. 😲
Sana katılıyorum benim içinde aynısı geçerli olurdu. 😂

Simdi biri camdan sarksa ben de bakarim. Ne geregi var balkon varken?
Ama baljonsa bakilmasi da tuhaf yani. Balkon kenarina korniş taktirip perde asin.

Dalaşmayi sevmem ama yani kadinlar gelip "eşleriniz başka yere otursun" dese baya hayatta gidip eşime soylemem baya teoemin tası atar, benim tepem atmasa eşime soylesem eşimin tepesi atar.😂😂
Herkesin eşi de onlara merakliydi. 😲
Size bakan yok, art niyetli olarak gormemissiniz nasıl eşlerine ve neyi şikayet ettiniz anlayamadım. Esleri de nasıl terslememis sizi şaka gibi.
Bir keresinde metroda bir kadın erkege yanıma oturamazsin diye çıkışmıstı 2 kişilik koltukta onun gibi aynı.
Ben geldim önce dobarlan😃😂
Eşleri sizi 2 cumle ile bertaraf edebilirdi. KGayet Kücük aslinda sadece ilk
Burada anlatmak istedigim aslinda rahatsiz oldugunuz bir konuda bu rahatsizliginizi karsidakine anlatmak gerektigiydi.
Bizim yasadigimiz durum bunun bir örnegiydi aslida biz düzgünce rahatsizligimizi bildirdik, karsi tarafta anlayisla karsiladi.
Yukarida ki mesajlara istinaden belki biraz daha konuyu acmak lazim.
Piknik yaptigimiz Alan öyle cok büyük bir Alan degildi. Biz kendi grubumuz bir arada oldugumuz icin diger gruba yer kalmisti. Mesela biz coluk cocuk ayni sergide yemek yerine cocuklara ikinci bir sergi acsaydik onlara yer kalmazdi.
Alanda önü acik Kücük bir kulube vardi ve onlar kadin cocuk oraya gectiler, pek ala erkekler o alanda kalabilirler ve kadinlar bizim karsimizda oturabilirlerdi.
Ayrica göz var nizam var.Elbette o grubun kadinlari fark etmemis olabilirler ama erkeklerin sadece kadin grubu oldugumuzu fark etmemeleri imkansiz. Ilk oturduklarinda neyse ama en azindan fark ettiklerinde yerlerini kendileri degistirmeleri lazimdi. Yok öyle kendi karini saklayip ta baskasinin karisinin karsinda atlettle yayilarak oturmak.
Size bakan yok denmis evet konu sahibinin yasadigi durumdaki gibi gözlerini dikip bakmadilar ancak neticede tüm zaman boyunca da ayak parmaklarini seyretmediler.
Yine ayrica metroda bos yer varken gelip bir kadinin yanina oturup yayilan erkek icin bende pek iyi düsünceler beslemem.
Bu arada bizi iki cümle ile bertaraf edecek esler de sanirim durumun absürtlügünü fark etmis olacaklar ki sorun cikarmadilar.

O size baktığında sizde ters ters bakın, gözünü kaçırana kadar. Rahatsızlık vermesine izin vermeyn.
Biz eski bir sitedeyiz, biz de dahil tüm komşular akşamları balkondayız. Çok geç saatte gürültü olmadığı sürece de kimse bir şey diyemez. Ben gayet eşimle alkollü sofra da kuruyorum. Kim ne diyebilir benim kendi evime dahil bir bölge neticede

Off benim birde balkon travmam var hala atlatabilmiş değilim ... manyağın biri yolumu kesmisti kocamda gözün var ne zaman balkona çıksa sende çıkıyon demişti :deli:
ben izmirdeyim balkon bizim için evin en kıymetli bölümüdür, neredyse balkonda yaşarız ama ben uzun bi süre balkonda tek oturamadım... hala bile balkoda oturuken karşıya yada yukarı bakmam sürekli kafam asağıda:confused:
Millet delirmiş😁😁
Manyak mı ne deseydiniz keşke.
Siz boşverin o manyak kadını çıkın balkonunuza. O rahatsızsa kocasını eve bağlasın.

Belki kötü niyetle bakmıyor ama evler çok bitişik malesef. Ben de yıllardır kendi evimizin balkonuna çıkıp oturmamışımdır. Çamaşır sermeye ne zaman çıksam karşı binada balkonda mutlaka birileri oluyor. Erkek veya kadın olması da önemli değil ben ikisinden de rahatsız oluyorum. İnsan balkona çıktığında karşısında bina görmek istemiyor.

Hem alan azdi onlara yer kalmazdı diyorsunuz hem durum absurttu diyorsunuz. Hem bize bakmadilar dik dik ama surekli ayak parmaklarina bakmadilar diyprsunuz Ben sizi anlayamadım. Hayat siz kadın oldugunuz için belli bir daire boyutunda alana erkek giremez kuralina sahipte bizim mi haberimiz yok? Kadınlar gereksiz olarak size anlayis göstermiş. Dik dik bakmiyor rahatsiz etmiyorsa toplum içinde rahatsiz olan kalksin. Çok farkli bakıyoruz hayata neyse E Elizabeth Darcy

Arıza adam çok ..
ya balkona perde takın. Ya da oturduğunuz balkon demirine örtü atıp yer minderinde oturun görmeyez o zaman :KK64:

Gözlerini dikip pür dikkat bakıyorsa hayırdır ne bakıyorsun balkonumuzdada oturamıcam falan die bir sesimi yükseltirdim
(Bu aralar çok fenayım bir saldırganlık var üzerimde 🙈) sanırım artık güzel ifade edip karşılığını bulamamdan kaynaklı) insan gibi konuşunca anlamıyorlar

Hem alan azdi onlara yer kalmazdı diyorsunuz hem durum absurttu diyorsunuz. Hem bize bakmadilar dik dik ama surekli ayak parmaklarina bakmadilar diyprsunuz Ben sizi anlayamadım. Hayat siz kadın oldugunuz için belli bir daire boyutunda alana erkek giremez kuralina sahipte bizim mi haberimiz yok? Kadınlar gereksiz olarak size anlayis göstermiş. Dik dik bakmiyor rahatsiz etmiyorsa toplum içinde rahatsiz olan kalksin. Çok farkli bakıyoruz hayata neyse E Elizabeth Darcy
Evet Alan azdi ve durum absürttü.Sahsen ben ailemle o alana gelmis olsam yer yok diyip dönerdim ancak onlar kalmayi tercih ettiler. Ayrica Hayat degil ama insanlar ben kadin oldugum icin evet tamda bu sebepten belli bir daire boyutuna erkek giremez kuralina sahip olmali. Yine ayrica burada rahatsiz olan sadece ben degildim farkli milletlerden ve mesleklerden 30 a Yakin kadinin rahatsizligiydi söz konusu olan ben sadece öbür gruptaki hanimlarla konustum
Her neyse bu olay aslinda sadece sorunlarin aslinda bazen Dogru kisi ve kelimelerle cözülebilme ihtimalleri konusunda bir örnek olmaliydi ama anafikrinden cikip baska yerlere gidiyor.
Konu sahibi istemeden de olsa konunun baska yönlere cekilmesine sebep oldum kusura bakma.

Ben sigara kullanan biriyim haliyle evin içinde içmeyi sevmiyorum her yer kokuyor ya pencereden sarkıp içiyorum ya da balkona çıkıyorum. Pencereden sarktığımda karşı binadan mutlaka dik dik bakan birileri oluyor sanki çok acayip bir şey yapıyormuşum gibi. Bugün balkonda içiyorum bir baktım yine karşı binadan bir adam gözünü dikmiş beni izliyor. Evimi falan da bildikleri için çok rahatsız oluyorum. Yani balkona da mı çıkmayalım? Memlekette huzur yok mu ya ben anlamıyorum artık. Balkon kapalı değil kapattırmak da baya pahalı. Sorun sigara içerek oturmam mı yoksa sadece oturmam mı onu da anlamıyorum ama bakışlar beni rahatsız ediyor. Siz de böyle bir durum yaşıyor musunuz yoksa sorun bende mi? Bu insanlardan birinin bana kafayı takma ihtimali nedir? Bakanlar hep aynı olmuyor artık kim denk gelirse ama bugün bakan kişiden baya rahatsız oldum kendi evimin balkonunda bile huzurlu bir şekilde oturamıyorum.
Ben de pencereye çıkamıyorum benim ev 2.ci kat karşı bina dimdik bakıyor balkonu bile yıkadığım zaman bakıyorlar artık insan kendinden utanıyor öyle olunca..

Back
X