Ben de bu konudan aşırı derecede rahatsızım. Bu şehre yeni taşındık, sitede oturuyoruz, iki tane balkon var ön taraftakine çıkamıyorum, sadece erkekler değil kadınlar da gözlerini dikip bakıyor dakikalarca izliyorlar, ilk kez böyle bir şey yaşıyorum, bende mi bi anormallik var diye gidip aynaya baktım, öyle kolsuz tişört veya şort da yoktu üzerimde.. Bir gün de arka balkonda oturdum sigara içiyorum önümde bilgisayar, yolda araba durdu sağa çekti kornaya basıyor habire.. baktım camını açmış bana bakıp sırıtıyor, gidip örtü attım balkon korkuluklarına, 10 dk sonra baktım polis gelmiş arabanın bagajını inceliyor, oh oldu pisliğe dedim.. dün gene arka balkondayım yan binadan adam iyice sarkıtmış kafasını öküz gibi bana bakıyor, hemen kalkıp sandalyemi çevirdim.. burada sadece bu semtte böyle, diğer semtlerde çok rahat geziyorum. malesef okulum yakın diye evi burdan tuttum ama seneye taşınacağım. bi yere gitmek için aşağı iniyorum kadınlar da çimlerde oturuyor genelde gözlerini dikiyor ve asla rahatsız ederiz diye çekinmiyorlar. geçen birisi arkasını döndü öyle beni izliyor ben de taksi bekliyorum, gözümde güneş gözlüğü var, çıkardım gözlüğü ben de gözümü diktim kadına.. hadi erkekler aç öküz, kadınlara ne oluyor ya? kesinlikle istanbulda giyindiğim gibi giyinmiyorum, dikkat çekmemek için ama feciler yani. evden çıkmaya korkar oldum.. zaten şehre alışmaya çalışıyorum psikolojim bozuldu..