Balkona-pencereye çıkmak

Bizim burada bir komşu gün boyu çöp atanları izliyor. Evleri çöp konteynerinin karşısında onlarda evin önünde oturup çöp atanlari dikizliyor.

O öküzlerden her yerde var maalesef hangi birine yetişeceğiz bilmem bıraktım mücadeleyi
Ama balkonunuzu kapattırmayın, bir nefes alınacak yer var evlerde onlarda konserve kutusuna dönüyor, ben çareyi yere minder atmakta buldum, balkon camlıysa şık kumaş türü bir şey gerin içi görünmesin, duvarsa sorun yok zaten, oturun yerde için. Pencere balkon gibi olmuyor mutlaka kaçıyor içeriye duman.
Rahatsız etmek için bakanlara tahammülüm yok, balkonda sokakta hiç fark etmez gözünü dikip bakan olursa hayvancıklardan çok özür dilerim ama bildiğim bütün hayvan türlerini sıralayıp ağzıma geleni söylüyorum, artık yaş aldığımdan mıdır yoksa gözünü dikip acayip acayip bakanlara tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum da sayıp sövmek işe yarıyor, ya normal değil diye düşünüp gidiyorlar ya da üstüne gidersek daha beter sesi çıkar diye gidiyorlar bilmiyorum, eşimi de tembihledim bir gün karakoldan toplarsan şaşırma diye, yeter artık niye hep kadınlar geri çekilmek zorunda, biraz da erkekler pıssın.

Yazlık kabusum... Evler cok yakın değil fakat balkonlar göz hizasinda. Kötü niyetli bakmadıklarına emin olduğum bir çift var. Öyle uzun izliyorlar ki bi süre sonra muhabbete katmayınca ayıp olur mu diye düşünüyorum. :KK53:

O amca hiç içeri girmediği için annem de amcaya ayıp olur diye (0 şaka) bizi darladığı için amcadan gizli baya yere oturarak içiyorum:işsiz:

Kötu niyet hissetsem ağır çemkirirdim.

aynı konudan ben de açmıştım çok rahatsızım malesef

Off benim birde balkon travmam var hala atlatabilmiş değilim ... manyağın biri yolumu kesmisti kocamda gözün var ne zaman balkona çıksa sende çıkıyon demişti :deli:
ben izmirdeyim balkon bizim için evin en kıymetli bölümüdür, neredyse balkonda yaşarız ama ben uzun bi süre balkonda tek oturamadım... hala bile balkoda oturuken karşıya yada yukarı bakmam sürekli kafam asağıda:confused:

Rahatsız etmek için bakanlara tahammülüm yok, balkonda sokakta hiç fark etmez gözünü dikip bakan olursa hayvancıklardan çok özür dilerim ama bildiğim bütün hayvan türlerini sıralayıp ağzıma geleni söylüyorum, artık yaş aldığımdan mıdır yoksa gözünü dikip acayip acayip bakanlara tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum da sayıp sövmek işe yarıyor, ya normal değil diye düşünüp gidiyorlar ya da üstüne gidersek daha beter sesi çıkar diye gidiyorlar bilmiyorum, eşimi de tembihledim bir gün karakoldan toplarsan şaşırma diye, yeter artık niye hep kadınlar geri çekilmek zorunda, biraz da erkekler pıssın.

Eskiden bende öyle yapardım, küfür dağarcığım hayli geniş ve dövüşme konusunda profesyonel olduğumdan her birine itina ile dalaşıyordum ancak şimdi evlendim, eşim benden yüz kat agresif, lazlar bu konularda ters ve takıntılı, gözü dönüyor adamın. Bir iki olay geldi başımıza o yüzden ses etmiyorum artık, bir de o kadar çokki bu öküz takımı usandım yeminle

sizi çok iyi anlıyorum biz de zamanında karşılıklı apartmanlarda oturduğumuzda adamlar böyle dik dik bakıyorlardı ilk başta ben de rahatsız oldum sonra zamanla çok da umursamadım siz de takılmayın o yöne hiç bakmayın size bakıyorsa zaten ilgisi kesilir bir süre sonra hiç bakmaz siz baktıkça o da bakmaya devam eder

aynı konudan ben de açmıştım çok rahatsızım malesef
Bazısı kasten bakmıyor, evler çok yakın maalesef, pencereden bakarken veya balkona çıkınca anlık ister istemez göz göze gelindiği oluyor ama maksatlı taciz etmek için bakan olursa susmayın, balkonda sonuçta evin bir bölümü salonda oturmak kadar doğal balkonda oturmak, herkes bir diğerinin yaşam alanına saygılı olsa kimse rahatsız olmaz, bazı erkekler kasten kadın komşular balkona çıkmaktan rahatsız olsun diye iç çamaşırıyla balkona çıkıyor, bir komşum erkek olduğu halde çok rahatsız olmuştu çamaşırıyla çıkan adamdan, bilerek kasten rahatsız edene vereceksiniz cevabını bakın bir daha gözünü dikip bakıyor mu, iç çamaşırlarıyla balkona çıkabiliyor mu?
Kimileri dünyayı kendinin belledi valla, her şeyi kendilerine serbest sanıyorlar, yok öyle bir dünya.

Son düzenleme:
Eskiden bende öyle yapardım, küfür dağarcığım hayli geniş ve dövüşme konusunda profesyonel olduğumdan her birine itina ile dalaşıyordum ancak şimdi evlendim, eşim benden yüz kat agresif, lazlar bu konularda ters ve takıntılı, gözü dönüyor adamın. Bir iki olay geldi başımıza o yüzden ses etmiyorum artık, bir de o kadar çokki bu öküz takımı usandım yeminle
Karadeniz öfkesi uvvvv fenadırlar bilirim, fırtına gibi oluyorlar.
Eşim de çok agresiftir, hele de benle kızıma abuk sabuk laf söyleyen olmadık hareketlerde bulunan biri olursa arkasına bakmadan kaçsın ama adamı sakin ol diye diye sakinleştirdim zira ayarı yok çok kötü gözü dönüyor, sen yeter ki dur ben hakkından gelirim diye diye ağzımın ayarı kalmadı, doğru dürüst adamları tenzih ederim, Allah onları eşlerine ailelerine bağışlasın ama kendini bilmez erkek cinsinden nefret ediyorum, elimden gelse köklerini kazırım.

Bazıları bakmak için bakıyor, kim olsa bakar yani. Röntgencilik doğuştan kininde. Arkanızı dönüp için, camdan sarkmayın düşersiniz bir de mazallah

Balkonda sarkarak içmiyordum sandalyede oturuyordum kafamı çevirdim adam aşağıdan yukarı kafasını kaldırmış yayıla yayıla beni izliyor. Gördüğümü fark etmesine rağmen dik dik bakmaya devam etti utanıp içeri kaçtım. En kötüsü de komşu olmak hani yolda falan yaşansa bu olay takmayacağım ama evim yurdum belli olunca insan rahatsız oluyor maalesef ne de olsa manyak bol.

orası eviniz ister sarkarsınız ister çıbıldak gezersiniz ki ben öyle yapıyorum. balkon demirine kilim asın oturunca naptığınız görünmez yere de kilim atın öyle oturun biz öyle yapıyoruz

Bazısı kasten bakmıyor, evler çok yakın maalesef, pencereden bakarken veya balkona çıkınca anlık ister istemez göz göze gelindiği oluyor ama maksatlı taciz etmek içim bakan olursa susmayın, balkonda sonuçta evin bir bölümü salonda oturmak kadar doğal balkonda oturmak, herkes bir diğerinin yaşam alanına saygılı olsa kimse rahatsız olmaz, bazı erkekler kasten kadın komşular balkona çıkmaktan rahatsız olsun diye iç çamaşırıyla balkona çıkıyor, bir komşum erkek olduğu halde çok rahatsız olmuştu çamaşırıyla çıkan adamdan, bilerek kasten rahatsız edene vereceksiniz cevabını bakın bir daha gözünü dikip bakıyor mu, iç çamaşırlarıyla balkona çıkabiliyor mu?
Kimileri dünyayı kendinin belledi valla, her şeyi kendilerine serbest sanıyorlar, yok öyle bir dünya.
Kesinlikle. Karşımda bina yok yol boş ama yoldan geçen de balkona kafasını kaldırıp bakıyorsa onda kasıt ararım. Yaşadığım yer kadının sigara içmesini hala aşabilmiş bir yer değil (Türkiye'nin en yobaz şehri desem herkes tahmin edebilir mesela) sırf bu yüzden evimin balkonunda içiyorum dışarıda göz tacizine uğramamak için içmiyorum onda da kafasını kaldırıp bakıyor. Kadınlar olarak biz kafamızı gömdükçe onlar üste çıkıyor. Saklanmak gizlenmek bunları daha da araızlaştırıyor sadece.

Bazısı kasten bakmıyor, evler çok yakın maalesef, pencereden bakarken veya balkona çıkınca anlık ister istemez göz göze gelindiği oluyor ama maksatlı taciz etmek içim bakan olursa susmayın, balkonda sonuçta evin bir bölümü salonda oturmak kadar doğal balkonda oturmak, herkes bir diğerinin yaşam alanına saygılı olsa kimse rahatsız olmaz, bazı erkekler kasten kadın komşular balkona çıkmaktan rahatsız olsun diye iç çamaşırıyla balkona çıkıyor, bir komşum erkek olduğu halde çok rahatsız olmuştu çamaşırıyla çıkan adamdan, bilerek kasten rahatsız edene vereceksiniz cevabını bakın bir daha gözünü dikip bakıyor mu, iç çamaşırlarıyla balkona çıkabiliyor mu?
Kesinlikle. Karşımda bina yok yol boş ama yoldan geçen de balkona kafasını kaldırıp bakıyorsa onda kasıt ararım. Yaşadığım yer kadının sigara içmesini hala aşabilmiş bir yer değil (Türkiye'nin en yobaz şehri desem herkes tahmin edebilir mesela) sırf bu yüzden evimin balkonunda içiyorum dışarıda göz tacizine uğramamak için içmiyorum onda da kafasını kaldırıp bakıyor. Kadınlar olarak biz kafamızı gömdükçe onlar üste çıkıyor. Saklanmak gizlenmek bunları daha da araızlaştırıyor sadece.

Madem bir balkon sefan var o balkona yatirim yap derim ben
hayattan böyle kücük zevkleri de atarsak geriye ne kaliyor, sanki hepimizin miamide denize nazir evleri var da arada oraya kaciyoruz
efenime söyliyeyim bitki olur, semsiye olur, paravan olur senin balkonunun genisligiyle akasitesiyle alakali bazi seyler de
ben de kapattim yan tarafini paravan gibi yaridan, yan komsumla göz göze gelmemek icin, adamdan rahatsiz oluyorum
camasir asiyorum, cocuklar cikiyo peslerine cikiyorum adam bazen arkadasini da gelmis balkonda oturuyor ev hanimi gibi, camasir asamaz olmustum
rahatsiz oluyorsan paravan tarzi seyler öneririm, semsiye alip o an kendini kamufle edebilirsin bir de acip, hem de günesten korunursun bak bir tasla iki kus

Terbiyesizlik resmen . KaşınıZi çatın bağırdı bağırcak gibi davranin tedirgin olsun. Benim eşim karşı binada hanim çıkınca rahatsız olmasın diye arkasini döner ya da yere çöker. Asla da atletle ya da atletsiz çıkmaz.
Ama maşallah bazı adamlar yarı çıplak balkonda ya da atletle..mecburmuyuz biz bunları cekmeye.. nezaket kibarlık yok malesef kimisinde.

Nerde yasadıgına baglı bu yada komsularına bazı yerlerde hala kadının sıgara ıcmesı ayıp yada kotu gozle goruluyor bı cag atlayamadık. Ben kendı memleketımde heryerde ıcerım kımse bakmaz ama esımın memleketınde (yasadıgım yer) dedıgın gıbı bakanlar hala cok sayıda ve arkadan aaa sıgara ıcıyor ahlaksız terbıyesız soylemlerını duyyorum. Maleseff bu ulke gelısemıyorr ıdarak edemıyor hala bıseylerı 2020 dede olsak
Sigara içmek ayıp yada kötü görülmediği zaman işte o zaman cağ atlayacağız 🤣🤣🤣🤣

Back
X