balkonda bulduğum saksıdaki soğan

ilginç gerçekten.balkon aşağıdan yürününce el ulaşılabilecek bi balkon mu.belki biri almak için koyup unutmuş olabilir mi

allah allah çok enteresan.nerden geldiğini öğrenirsen mutlaka yaz cnm.çatlarım meraktan

hangi kuş gagasıyla saksı taşıyabilir ki ben böyle inanılmayacak şeylerle avutamıyorum kendimi

hani bir buket çiçek ya da saksıda bir menekşe falan bulsanız biri size birşeyler anlatmak istiyor diyeceğim ama soğan ne alaka çözemedim..rüzgarla falan mı geldi acaba?

Hayır olur inşaallah. Ben pek hayra yoramadım. Saksıyı ne yaptınız? İlk önce evinizden uzaklaştırın ve balkonu sirkeli suyla yıkayın.

Son düzenleme:
bende pek hayra yoramadım ya büyü ya da bişiler ima ediyo birisi ben burda göreve başlayalı daha 4 ay oldu kimseyle hiç bir şey alıp veremediğim yok zaten kimseyi pek tanımıyorum öyle kim bana neden büyü yapsın ya da neden bişiler anlatmaya çalışsın ki aklım almıyor

hangi kuş gagasıyla saksı taşıyabilir ki ben böyle inanılmayacak şeylerle avutamıyorum kendimi

bende balkonun da mevcut olan bir saksının içinden soğan çıktı sandım ama hem saksı hem soğan nasıl gelir anlamış değilim gerçekten...çok garip...birisi koymuştur başka nasıl gelcek ama o da mumkun değil diyorsun...merdiven kullanmış olabilir diycem ama amaç ne yani?

Bence çöpe atın gitsin.
Düşündükçe de bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Güvenlik falan yok mu lojmanda, lojman ortamını bilmiyorum ama onlara bir sorsanız?

Büyü olabilir canım

SİRKE büyü bozmada çok tesirlidir.Bir şişe sirkenin içine yedişer Ayet-elKürsi,Felak,Nas ve Fatiha okuyarak içine üfleyin.Çeyrek çay kaşığı kadarını için(kana karışmalıdır)Bir su bardağı kadarını banya yaptığınız esnada başınızdan aşağı dökün.(Vücutta nadiren sinek ısırığı gibi ufak bir yanma olsa bile tamamen zararsızdır,zaten hemen sonrasında tekrar su döküneceksiniz)DAHA SONRA ,Kİ BU ÇOK ÖNEMLİ:Evinize gelen hemen herkesin rahatlıkla elini değdirebileceği her yeri sirkeyle ıslattığınız bezle silin.Domuzyağı yada okunmuş su gibi cepte kolay taşınan büyüler evinizde bir yere dökülmüş yada sürülmüş olabilir.(televizyon düğmesi,televizyon kumandası,masa ve sehpalar,koltuklar,kapı tutamakları,evin dış kapısının içi dışı ve EŞİĞİ,çay bardakları,son olarak odaların el değdiğince iç köşelerisirkeli suyla silinirse büyüyü bozar.Buna büyünün durumuna göre üç YADA YEDİ gün devam edilebilir.Daha iyi olur.Üç gün ideal.

İnternetten araştırdım biraz korka korka iki kişiyi ayırmak için yapılırmış ..
Ayrılmanız istenilen birisi mi var ?

Ben mi fazla kötümserim bilemeyeceğim ama ilk okuduğumda aklıma gelen şey "büyü" idi.

Son düzenleme:
bazi ciceklerin kokleri sogana ya da patatese benzer.akliniza kotu bisey getirmeyin diyecegim ama saksiyi kim koydu oraya tabi onu bulak lazim!

saksı kafanın bırı koymus o kesin. bu ıhtımal bıle soru işaretini çözmeye yeterli bence.. yani birisi var... ama kim ve niye?

büyüden şüpheleniyorum demişsin, bana şunun için büyü yaptılar diyebileceğin birşey varmı hayatında , neden aklına ilk bu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…